Spor Dünya Kupası mı Avrupa Şampiyonası mı hangisi daha zevkli turnuva? ysnydn Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dünya Kupası mı Avrupa Şampiyonası mı hangisi daha zevkli turnuva? Dünya Kupası Avrupa Şampiyonası Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dünya Kupası mı Avrupa Şampiyonası mı hangisi daha zevkli turnuva? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Dünya kupası daha havalı 0 1 Yorumla ysnydn +1 yıl Daha havalı olması normal ama sahada oynanan kalite olarak avrupa şampiyonası daha iyi gibi Yorumla
kirlisakal008 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Şampiyonalar ligi 0 4 Yorumla ysnydn +1 yıl Müthiş alakasız bi cevap Yorumla kirlisakal008 +1 yıl Dünya kupası sarmadıgı için bu cevabı verdim Yorumla ysnydn +1 yıl Avrupa Şampiyonası de o zaman milli maçlar klüp organizasyonları gibi olmaz tabiki Yorumla kirlisakal008 +1 yıl Olur demiyorum zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dünya kupası daha havalı
Daha havalı olması normal ama sahada oynanan kalite olarak avrupa şampiyonası daha iyi gibi
Şampiyonalar ligi
Müthiş alakasız bi cevap
Dünya kupası sarmadıgı için bu cevabı verdim
Avrupa Şampiyonası de o zaman milli maçlar klüp organizasyonları gibi olmaz tabiki
Olur demiyorum zaten
Dünya kupası