Spor Sizce hangi marş daha güzel F. Bahçe 100. Yıl marşı mı Trabzonspor biz dar sokaklarında mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fenerin ki daha coşkulu Trabzonunki daha duygulu gibi gelmekle hangisi daha iyi Fenerbahçe 100. Yıl Marşı Trabzonspor Biz Dar Sokaklarında Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi marş daha güzel F. Bahçe 100. Yıl marşı mı Trabzonspor biz dar sokaklarında mı? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Fb nin ki klişe Tb daha orjinal en azndan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence ikiside çok güzel de eğer birine klişe dersek trabzonun ki olur o çünkü tribün bestesi olarak çıkmış bi marş yani taraftarlar böyle duygulu marşlar yazabiliyo tribünde Fenerinkinin benzeri bi marşa daha hiç rastlamadim.. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yani bence de ama ben tekrar dinleyecegm ikisini de mesela gs nin marsları da ckk tutkulu coskulu ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fb nin ki klişe
Tb daha orjinal en azndan
Bence ikiside çok güzel de eğer birine klişe dersek trabzonun ki olur o çünkü tribün bestesi olarak çıkmış bi marş yani taraftarlar böyle duygulu marşlar yazabiliyo tribünde Fenerinkinin benzeri bi marşa daha hiç rastlamadim..
Yani bence de ama ben tekrar dinleyecegm ikisini de mesela gs nin marsları da ckk tutkulu coskulu ya
Fenerbahçe 100. Yıl Marşı daha coşkulu.
Fenerbahçe