A Milli Erkek Basketbol Takımı'mız, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu'nda, Büyük Britanya ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın 25 kişilik aday kadrosu açıklandı.3 Temmuz Pazar günü oynanacak karşılaşmanın aday kadrosu şu şekilde:"A. Buğrahan Tuncer (A. Efes), Deshane Davis Larkin (A. Efes), Yiğitcan Saybir (A. Efes), Erten Gazi (A. Efes), Akif Egemen Güven (A. Efes), Kartal Özmızrak (Bahçeşehir Koleji), Erkan Yılmaz (Bahçeşehir Koleji), Furkan Haltalı (Beşiktaş), Egehan Arna (Beşiktaş), Doğuş Özdemiroğlu (Darüşşafaka), Melih Mahmutoğlu (Fenerbahçe), J. Metecan Birsen (Fenerbahçe), Şehmus Hazer (Fenerbahçe), Onuralp Bitim (Bursaspor), Sadık Emir Kabaca (Galatasaray), Berkan Durmaz (Pınar Karşıyaka), Muhsin Yaşar (Tofaş), Berk İbrahim Uğurlu (Tofaş), Yiğit Arslan (Tofaş), Berk Demir (Türk Telekom), Cedi Osman (Cleveland Cavaliers / ABD), Sertaç Şanlı (FC Barcelona / İspanya), Alperen Şengün (Houston Rockets / ABD), Ömer Faruk Yurtseven (Miami Heat / ABD), Furkan Korkmaz (Philadelphia 76ers / ABD)"
Sizce Milli Takımımız Dünya Kupası elemelerini geçer mi?
Geçeriz
Geçemeyiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
12 Dev Adam'ın Aday Kadrosu duyuruldu! Dünya Kupası elemelerini geçer miyiz?
dünya kupasına giderizde iş yaparmıyız bilemem iki tane iyi derecesi var 12 dev adamın biri 2001 avrupa ikinciliği diğeri 2010 dünya ikincliği ikisindede en iyi takımlara yenilmiştik yugoslavya ve amerika
kulup bazında 3 euroleague 2 eurocup ama bunlarda türk oyuncuların başarısı yok denecek kadar az hep yabancılar sayesinde alındı
Bu ilk 5 ile Dünya Kupasında çok çok iyi işler yapabiliriz. Hatta bu Dünya Kupasında olmasa bile birdahakinde final bile görürsek hiç şaşırmam.
Özellikle Alperen Şengün'den çok ümitliyim. Çalışmaya devam edip disiplinini bozmazsa eğer, Türk spor tarihinin en başarılı sporcusu olmaya aday. Kendisinin gelişimini ilgiyle takip ediyorum
Nba de oynayan oyuncularımız var Furkan Korkmaz, Ceddi Osman, Alperen şengün Şu an Türkiye'de bulunup bildiğim iyi oynayan Shane larkin Melih mahmutoğlu'nun kadroda olmasına sevindim bence geçebiliriz