Spor Sizce Trabzonspor şampiyonluğu hak etti mi gerçekten? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Değerli yorumlarınızı bekliyorum? 😊 Evet Hayır Kararsız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Trabzonspor şampiyonluğu hak etti mi gerçekten? Cevapla Yorum Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
burculife Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kesin hak etti canım Samet miydi neydi muazzam performans sergiledi 😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama ben 34 hafta genel olarak sordum 😁 Yorumla burculife +1 yıl Ligi ilk yarıdaki eyyam ile bitirdiler zaten ne 34 haftası 😀 Yorumla Soran +1 yıl İşte bende onu diyorum hille hurda 😁 Yorumla
sofclayspenser Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl kesinlikle hak etti kaç haftadır liderler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama şikeyle bu hafta bile yalandan penaltı çalındı atamayınca tekrarlandı ilk yarı önce bitti sonra bitmedi dendi geri çağrıldı oyuncular vs vs... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesin hak etti canım Samet miydi neydi muazzam performans sergiledi 😀
Evet ama ben 34 hafta genel olarak sordum 😁
Ligi ilk yarıdaki eyyam ile bitirdiler zaten ne 34 haftası 😀
İşte bende onu diyorum hille hurda 😁
kesinlikle hak etti kaç haftadır liderler
Ama şikeyle bu hafta bile yalandan penaltı çalındı atamayınca tekrarlandı ilk yarı önce bitti sonra bitmedi dendi geri çağrıldı oyuncular vs vs...
hakettıler