futbol bu her an her şey olabilir fark 11 puana düştü fenerbahçe kazanıyor trabzon puan kaybediyor ona göre düşünün cevabınızı verin cevaplarınızı merak ediyorum ben matematiksel olarak fenerbahçenin de şansı var diyorum
Fenerbahçe
Trabzon spor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Trabzon illa da fener olsun derse anca o zaman oluruz.
Trabzon şampiyon oldu zaten
daha ilan etmedi oldu diyemeyiz
Etmedi ama oldu kabullenmek gerek 5 macin 4unu kaybetmesi gerekiyor:)
ne olduğunu bekleyip görecez
Boşuna bekleme heveslenme kabullen knka🤣
futbol bu ne zaman ne olacağı belli olmaz sonuna kadar yani trabzon spor ilan edene kadar beklemek gerek sonuçta maç sayısı azaldıkça oyuncular da stres başlıyor hata yaparsam seyirci yuhalar ıslıklıklar en iyisi topu ben almayım hata bana yazılmasın gibi düşünceleri olabiliyor kaç haftadır kazanamayan trabzon spor var diğer tarafta da kazanan fenerbahçe var
Fenere ızdırap oluyorlar heveslendirip kursaklarinda birakcaklar trabzon burdan sampiyonlugu verirse essek gibi aniririm burda🤣
görecez
İnsallah
Trabzon bırakmaz bnce
ne olacağını bekleyip görecez
Merak etme fener olmasın Türkiye in en saçma kulübü olsun
görecez ne olacak
🙂 siz fenerlisiniz her halde
aynen
Peki siz neden bize bukadar düşmansınız
Gs li olarak soruyorum
kime trabzon spora mı hayır ben düşman değilim ama trabzon spor bizden daha uzun zamandır şampiyon olamıyor biz dururken trabzon sporun şampiyon olması insana çok koyar
Yo GS ile olan düşmanlığınızı'dan bahsediyorum.
gs yı düşmanım olarak görmüyorum ama fenerbahçe hakkın da kötü konuştukları zaman sinir oluyorum hepsi bu
Bn kendimi bildim bileli GS liyim ve FB maçımız olduğu zaman üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz siz öylesiniz demiyorum FB geneli öyle
onu önce gs taraftarı başlatıyor yok şöyle koyacaz böyle koyacaz fb başarısız birtakım şikeci diyorlar
Şike konusunda haliyiz ama öbür konu öyle denilmesi doru değil kimin kime koyacağı beli olmuyor maç sonuçta bu
şike konusunda haklı değilsiniz eğer şike meselesi doğru olsa dava sonucu öyle olmazdı şike yapmadığımız mahkeme sonucu ile belli oldu açıklama bile yaptılar bazıları kafayı fb ile bozmuş gerçeği anlamıyor sende onlardan birisin demek ki
Bn fb sevmeme konum şu sizin eski oyunculariniz yüzünde gerek volkan olsun emre belez olsun vesaire vesaire
oyuncuları sevmediysen bunun klüple alakası yok ayrıca onlar zaten artık fb oyuncusu değiller
Fenerbahçe 💛💙
Trabzon ❤️
Umarım Fenerbahçe