Resimdekinin Jiletli tarak aynısının başka bir rengini aldım.. internette de araştırma yaptım pek bir kimse hakkında yazı yazmamış. ben şimdi saçımın küçük bir kısmının ucundan bu tarakla taradım elimde kalan saçın kesilen bölgeleri kırılmış gibi oldu sanki, saç ortadan ayrılmış gibi oldu bir elmayı ortadan ikiye böler gibi, beyaz beyaz renkler çıktı ortaya.. Acaba Jiletli tarak kullananların saçları ilerde zarar gördü mü mesela kırıldı mı? Değişti mi? Jiletli tarak hangi yan etkileri var?Jiletli tarak
Jiletli tarak kullanmış biri var mı, jiletli tarak ne işe yarar?
Jiletli tarak kullanım kolaylığı sağlayan ürünlerden bir tanesidir. Saçlarımızı tararken aynı zamanda makas tutmamak için oldukça pratik. Kullanımı da hiç zor değil, sadece ne yapacağımıza yarar vermemiz gerekiyor.
Jiletli tarak ne işe yarar?
Jiletli tarak saçlara kat atmak, perçem kesmek, sakalları düzeltmek, evcil hayvanların tüylerini düzeltmek için kullanılan, pratik bir üründür. Ben eskiden saçlarıma kat atmak için kullanmıştım. Şimdilerde katlı saç modelinin modası geçmiş olsa da hala kullanan var.
Jiletli tarak nasıl kullanılır?
Jiletli tarak nasıl kullanılır?
Jiletli tarak bir bıçak gibi saçlara çok fazla sürtülmemelidir, aksi halde saçlarınızı çok fazla kırabilir. Jiletli tarak saçları tarama hareketleriyle kullanılır. Genel olarak kullanım amacı saçlara kat atmak, perçem kesmek, var olan perçemleri düzeltmektir. Saçlarınızı ortadan uçlara doğru jiletli tarakla tarayarak kolayca katlı saç kesimi elde edebilirsiniz. Bunu makasla orantılı bir şekilde yapmak oldukça zordur ama jiletli tarak işimizi kolaylaştırır.
Evde jiletli tarak nasıl yapılır?
Jiletli tarağınızı evde yapmanızı önermiyorum çünkü kesinlikle aynı sonucu vermiyor. Üstelik pratik olmuyor. Tekli jiletleri ince dişli tarağının kenarına sabitleyerek jiletli tarağınızı elde edebilirsiniz. Fakat jiletli taraklar çok makul fiyatlara satılıyor ve evde yaparak profesyonel sonuç alamıyorsunuz. Bu yüzden satın almayı daha mantıklı buluyorum :)
Jiletli tarak nereden alınır?
Jiletli tarak nereden alınır?
Eskisi kadar popüler olmadığı için her yerde bulamayabilirsiniz. Genellikle kozmetik ürünleri de satan züccaciyecilerde ve 1 milyoncularda bulunuyor. Dilerseniz internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz.
makasla kesildiğinde oluşan iz ve kalınlığı önlemek için bununla kesiliyo. uclarda kırık oluşturabılecegı dogru, sacı ınce olan makasla kestırsın ya da kessın, benım gibi saçı kalın ve sık olup makasla kesildiğinde iz kalacak olan da bununla kessin ya da kestırebbılır. acıkcası benim daha çok hosuma gidiyo jıletı tarak, uclarda daha sıvrı hatlar ortaya cıkarıyo daha hos duruyo
aa o nebiçim bişey öyle. zararlı olabilir yakında bir kuaför varsa ona sor bence onlar bilir. Gerçi onların işine gelmeyeceği için sen bize gel biz keselim saçını derler:D
Genelde erkekler kullanır. Erkek traşını gördün mü bilmem. Traş biter. Ve en son saçların üst kısmını düzeltmek ve son rötuşu vermek için saçlar bu jiletli tarakla bir tur taranırdı. Ama tabi şimdilerde kalmadı.
En İyi Cevaplar