Galatasaray bugün, Türkiye saatiyle 23:00'da Avrupa Ligi'ndeki rakibi Barcelona ile karşı karşıya geliyor!
Nefeslerin kesileceği bu maç sizce kaç kaç bitecek? Galatasaray bizlere tekrardan, eski güzel günleri yaşatabilecek mi acaba? Ne dersiniz?Barcelona - Galatasaray maçı kaç kaç biter?
Barcelona kazanır.
Galatasaray kazanır.
Berabere biter.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Büyük maç gelip çattı! Barcelona-Galatasaray maçı kaç kaç biter?
Galatasaray işi ikinci maça bırakmaz bence biletini keser. Ama Sami yendeki maç taraftarlari uzebilir. Çünkü nasılsa şansını kaybetti diye Barcelona as takım getirmeyecektir gençleri sahaya sürer Galatasaray da öyle 🥲
Galatasaraylıyım ama maalesef takımımdan pek umutlu değilim minimum 3 gol yeriz gibime geliyor atıp atamayacağımız meçhul.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Galatasaray takım mı ya? Hakkatten bu sezon kaçıncı sırada? Barselonayı yenmesi imkansız gibi gözüküyor. Bari trabzonspor oynasaydı en azından berabere felan kalırdı.
@hasanhceylan feneri yenip yenmememiz önemli değil ki :) önemli olan aradaki puan farkımız. Bizim yendiklerimizi siz de yenseydiniz o zaman bu kadar aşağımızda olmazdınız :) bu da şu demek oluyor ki biz sizden daha iyiyiz çünkü puanımız daha yüksek. Puanımızın yüksek olması da şampiyon olacağımız anlamına gelir :)
Ben bişey yapmadım. Benim şu cümlelerimin hiçbirinde seni kıracak bişey yok. Diğer cümleleri geçiyorum hadi o parmak işaretini yapan sen mi kırılıyorsun bana?
@Burak3779382 he he ondan 😏😏 Sana ne kadar koymuş ki görüşüm saldırıya geçmişin yaran mı var gocundun küfür ederek acizliğini gösterdin. İşte sen de bu kadarcıksın 😂😂
@Burak3779382 yaa bi yürü git işine zoruna giden sensin nasıl saygızca saldırıyorsun üslubunu bozuyorsun. Sen ilk önce düzgün konuşmayı öğren ondan sonra savunmaya geç. Bu şekilde saldırarak bir şey elde edemezsin. Zaten edemememişkin ki bu şekilde saldırıyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Galatasaray işi ikinci maça bırakmaz bence biletini keser. Ama Sami yendeki maç taraftarlari uzebilir. Çünkü nasılsa şansını kaybetti diye Barcelona as takım getirmeyecektir gençleri sahaya sürer Galatasaray da öyle 🥲
Nefeslerin kesildiği maç dündü. PSG-Madrid maçıydı. Bu maçın sonucı belli kazananı belli heyecana gerek yok ki. Skor veriyorum 7-1
Bence bu maç korktuğumuz gibi geçmeyecek barcelona eski formunda değil ben 5-0 yeniliriz diye düşünüyorum
Barcelona bu boru mu?
Fakat gönül ister işte GS olsun
Barcelona güçlü rakip doğrudur. Yine de futbul bu asla belli olmaz. Bir bakmışsınız ki elemişiz. :)
Fenerliyim ama İnşallah Galatasaray alır tarih yazılır.🤲
Soru mu bu tabikide galatasaray 😎 şaka şaka shjssjdkksjsnsjs
Ayağa kalkalım mı öğretmenim 😀
@EfeÇerkez otur 0-0 😅
Branşın ne?
@ogretmeninizgeldi öğretmenim branşınız ne?
@EfeÇerkez bilişim teknolojileri
İyiymiş. Bizim branşa göre rahat olmalı
@EfeÇerkez iş yok ki ajshs
Ben de sene sonu bırakabilirim 🙄
Atanmak her branşta zor maalesef. Kaç senedir bekliyorsun?
Sene sonu bölümü mü bırakacaksın?
@EfeÇerkez ben beklemiyorum eski mezunlar hep boşta. Benden 7 yaş büyük biri var 4 senedir aranamamış
Sonra 3 senedir iş bulamayanlar var
Ne yazık ki ülkemiz yaşanacak yer olmaktan çıkıyor.
Kullanıcı adı yakında öğretmeninizgidiyor olabilir desene
Barcelona - Galatasaray maçı 1-1 berabere biter diyorum.
Barcelona kazanır. en az 6 tane sallar Galatasaraya :D
Aynen kardeşim sjsjjx
Alındım gücendim yani Barcelona senin taa :D
Snsnnsndns
Bir daha düşün istersen 😅😅
En az 6 tane sallar dedik biz sallandık :D :D
Ama iyi oldu boş ver Galatasaray beklentilerden DHA iyiydi bence
Barcelona Galatasaray’ı karısı yapacak biz de ona yenge diyeceğiz
Güldüm😂
Zoortt
Barcelona kazanır ama gönül Galatasarayin kazanmasını ister
İzleyicilerin değil de Galatasarayın nefesi kesilecek gibime geliyor : D
Galatasaray kazanır dedim 16 oran veriyordu😂 bir ihtimal...
Hahah barcelona azla atmasa bari :D yani galata yense efsane olur
Galatasaraylıyım ama maalesef takımımdan pek umutlu değilim minimum 3 gol yeriz gibime geliyor atıp atamayacağımız meçhul.
Galatasaray takım mı ya? Hakkatten bu sezon kaçıncı sırada? Barselonayı yenmesi imkansız gibi gözüküyor. Bari trabzonspor oynasaydı en azından berabere felan kalırdı.
Gördük Trabzon'u daha dakika 15 te kırmızı kart yiyen Fenerbahçeyi yenemiyor 🤭😂
@hasanhceylan şampiyon olduğumuz zaman da görürsün :)
Gidin önce feneri yenin ondan sonra gelin oynayın 😂daha 10 kişi bir takımı yenemiyosunuz 😂😂
@hasanhceylan feneri yenip yenmememiz önemli değil ki :) önemli olan aradaki puan farkımız. Bizim yendiklerimizi siz de yenseydiniz o zaman bu kadar aşağımızda olmazdınız :) bu da şu demek oluyor ki biz sizden daha iyiyiz çünkü puanımız daha yüksek. Puanımızın yüksek olması da şampiyon olacağımız anlamına gelir :)
ne yazık ki fark atabilir Barcelona çünkü Fatih Terim gitti Galatasaray bitti
Sarı kırmızılıların bu maçta hiç şansı olmadığını düşünüyorum. Skoru bilmem ama Barcelona kazanır.
Cem Yılmaz abim buna karşı en iyi cevabı vermiş. Katalanlara da Türktür derler..
Galatasarayın tek umudu barcelonanın gol atmaktan sıkılması gibi görünüyor
Barcelona 5- Galatasaray- 1
Galatasaraylıyım ve bu skora razıyım
Bu maçın mutlak galibi Galatasjkaksjsjjs
Çarpıldım 🤪
GS alsa ya ama Barcelona karşısında pek şansı yok GS bu durumdayken çok zor
Barcelona - Gs'mi Aman Allah'ım didim 😂😂
4-1 😜
Seni engellemekte çok hakliymisim gördk 4-1 i😅😅😅🖕
Korkak? Senden mi korkmalıyım? Bir de edepsiz bir el hareketi yapmışsın. Yakışmış sana. 🙂
Evet benle konuşan da sendin hatirlatirim e herkes yediği kabı pisler tâbi hahaha😅😅😊
Tamam sensin 🙂🙂🙂
Benim zaten sen buradaki herkese mavi boncuk dağıtmaya devam iyi ki senle konuşmamısim çok güzel duyumlar aldım hakkında😊😊😊 iyi ki bu hatayı yapmadım
Ne duyumu pardon, benim hakkımda hiçbir şey duyamazsın çünkü yok 🤷 Çamur atmaya çalışma.
Emin misin neyse bende kalsın duyduklarım ben yalan konuşmam merak etme
Yalandan da nefret ederim
🙂🙂🙂🙂
Neyse herkes kendine yakışanı yaoar hadi eyvallah bu yazdığın skor da yanına kâr kalmış o daha güzel oldu😊😊🙂
Evet bak bu sözü iyi söyledin. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Allah'a emanet. ✋
Baya iyisin 🙂🙂🙂
Oyleyim evet yakışıklim derdin bana saol teşekkür ederim baya baya iyiyim 🙂
İtiraz ediyor muyum?
Sana çok kırgınım hele bu yazdığını gördükten sonra daha da kirildim
Ben bişey yapmadım. Benim şu cümlelerimin hiçbirinde seni kıracak bişey yok. Diğer cümleleri geçiyorum hadi o parmak işaretini yapan sen mi kırılıyorsun bana?
Cümlelerin de de kıracak şeyler var duyduklarım da da neyse ya amannn dediğin gibi olsun
Bişey diyemiyorum. Zaten yazmayalım artık, paylaşım sahibine bildirim gidiyor.
Galatasaray kazanır umarım. Gollü Beraberlik de kötü olmaz
Umudum yok da Galatasaraylıyım destekleyeceğim tabii ki barçayla oynamak güzel olur
Galatasaray liyim ama takımıma şans veremiyorum 3 veya 4 sıfır
GS supriz yapsa keşke asıl olgun durgun sarıyla canlı dinamik tutkulu kırmızının birlikteliği uyum içinde olması gibi birsey
şu an dk 80 ve hala 0-0 vallaha helal olsun Galatasaraya (Beşiktaşlıyım)
1den 2ye iyi oran veriyor hani kaybetsem 1 kaybederim ama kazanirsam 3 haneli rakamlar 😅😅😅
Galatasaray barcelonanın içinden geçer
Bir sıfır olsun aslanın olsun
Az kalsın oluyordu. Hakem vermefi
3-1 Barcelona.
Lazio maçı gibi olur umarım.
galatasaraya sokacaklar ;)
😒💪🏻😏😏
@poncik65 🖕😅😒😒😒
Geçmişten geliyorumve 0-0 diyorum
ben orta da buyuk maç göremiyorum
En kısa zamanda göz doktoruna gitmenizi tavsiye ederim
basit insanin birinden bir yanit
sagol kendin görün
üzgünüm ama bu acı gerçektir
Offf içime bir şey çöktü
Ha brazzers izlemişiz ha bu maçı aynı şey olacak
Aynen aynen boş yapmaya devam et
Bizim güvenlik 6 tane yer))
Barça 7 Galatasaray 0
Aynen bak bak hopppaaaa🖕🖕
@milkchocolate Rövanşta atarlar şöyle 4 5 tane
Kendi evimizde zor o. maalesef atarlar ama kazanan biz olacağız.
@milkchocolate
hayal görme barça her şekilde eler.
Barça kendi evinde kazanamadı ki. Şans her türlü bizden yana. Siz Süper ligin çöp takımları da ağlamaya devam edin. Kıskançlık kaplamış her tarafınizi
@milkchocolate
babababa triplere bak :D küme düşeceksin pazartesi de yeneceğiz sizi halen hava cıva yapıyorsunuz :D
Iy Beşiktaşlı olduğun belli. Avrupa'da 0 çeken takım. Tebrik edeceğine kiskancliktan çatlıyorsun amca.
@milkchocolate son 20 yılda en çok puan toplayan takım Beşiktaş Uefada
Kanıt? Beşiktaş değil
Bana puan resmi at bakalım
@milkchocolate 20 yıl değilmiş ama 10 yılda Beşiktaş forum.donanimhaber.com/son-20-10-ve-5-yilda-3-buyuklerin-avrupa-kupalarindaki-karnesi--131507425
@milkchocolate tur bizim kanka bırak konuşmaya devam etsin onlar konuşur biz yaparız ❤️💛 daha önce de bu tarihî biz yazdık yine yazariz
Bu maç 7+ biter ve Barcelona alır.
@Burak3779382 Çevirde bir tarafına sok.
@Burak3779382 Gelsene.
@Burak3779382 Zamanında sen ya da annen veya bacın tattı galiba gomisin şeyini banada söylüyorsun
Galatasaray 2-5 barcelona
Neyi büyük maç. Galatasaray için mi?
Kesinlikle GS diyorum
Allahtan rivaldo oynamicak
Gönlümüz Galatasaray kazanmasından yana.
3-1 barca alır. meyhanesi bile dolar.
5-2 barcelona yener galatasarayliyim ama gercekler
Umarım çok fark yemez 🤦♂️
Barcelona'nın kazanacağını düşünüyorum.
As Barça 11 i çıkarsa 3 ve üzeri yedek 3 ve altı
Galatasaraylıyım ama barca rahat kazanır..
Barcelona kazanacak büyük ihtimalle 😑
Galatasaray kaybeder 😂😂
@Burak3779382 he he siz kadar komik olamasamda komiğiz. Küfürle karakterini belli eden seni 😏çok mu umurumdasın asla. Sen o küfürü git 🙊🙊🙊
@Burak3779382 he he ondan 😏😏
Sana ne kadar koymuş ki görüşüm saldırıya geçmişin yaran mı var gocundun küfür ederek acizliğini gösterdin. İşte sen de bu kadarcıksın 😂😂
@Burak3779382 yaa bi yürü git işine zoruna giden sensin nasıl saygızca saldırıyorsun üslubunu bozuyorsun. Sen ilk önce düzgün konuşmayı öğren ondan sonra savunmaya geç. Bu şekilde saldırarak bir şey elde edemezsin. Zaten edemememişkin ki bu şekilde saldırıyorsun.
@Burak3779382 sen bi yazdıklarına bak kim havlıyor
@Burak3779382 siteye şikayet ettim sen devam et küfür etmeye
@Burak3779382 terbiyesiz senin o iğrenç küfürlerini görmeye mecbur değilim
Zoruna giden sensin terbiyesizce davrandığına göre nasıl koyduysa görüşüm
Demek başka hesabın var yazsana ordan da
Barcelona 5 tane atar 😀
GS alır 😝
farklı kaybeder
Galatasaray turu geçer