6 Mart Pazar günü, saat 19:00'da oynanacak olan Fenerbahçe - Trabzonspor maçını sizce kim kazanır? Ben Fenerbahçe demek isterdim ama diyemeyeceğim.
Fenerbahçe
Trabzonspor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Berabere kalır diye bir seçenek de olmalıydı... Trabzon defansını komple kaybettei. Çakma stoperlerle oynayacak. Ben goca olsam defansa Cornelyus-Denswil koyarım. İleri de Djanini... Fener daha rahat ama her 2 takım için de kaybedecek çok şeyin olmadığı bir maçtır. Basın abartsa da, keyifli bir maç olabilir ama stresli maç olmaz. Fener kazanmaya daha yakın. TS de çok eksik var. Sezon kapatan 3 oyuncu, 5 haftadır belirsiz 2 oyuncu...
Profesyonelce, beklediğim cevap net olarak buydu emeğine teşekkür ederim 😊
Cevap
5Cevap
Galatasaraylıyım bnce trabzonspor alır fenerbahce bu sene ezik oldu
10/10 haklısın
O yüzden 12. Sıradasınız Galatasaraylı arkadaş :D lol.
Hangi takimli olduğunu bilmiyorum ama gs den ezik bi takımı tuttuğun belli oluyor
Fenerbahçeliyim Sıralamayı takıp etmeyi unutma ezik hangi takım görmüş olursun göremiyorsan gözlük tak :D
Görebiliyorum kör değilim merak etme sen ayrıca en azından sizin gibi şikeyle 4. sirada değiliz şike yaparak 4. siraya geçtiniz şikebahçeliler
Sen ilk sıralamada gözük daha sonra bunları tartışırız. :D hadi gülüm :D
@Misty-Eyes boş yapma lan güzel kardeşim
@Misty-Eyes şikebahçeli seni
3 yıldızlı ezikler ahhahahaahaaha
Merak etme ilk sıraya geçmemize az kaldı yakın günler o gün gelince bu lafları senin müsait bi yerine sokucam kimin de ezik olduğu ortaya çıkacak okey
Senin gibi bir kadından da bu beklenirdi zaten..
Trabzon'dan nefret ediyorum Fenerbahçe kazansın
Tüm Fenerbahçelilerin nefret ettiği tek takım
bence trabzonspor kazanır
Trabzon alır 5 hafta sonra da şampiyon
Fenerbahçe Alır...
Fenerbaçe alır..
Umudumuz bitmemiştir
bitemez...
Trabzonspor kazanır
Üzüyor bu durum
Ben galatasaraylıyım fenerbahçe kaybetsin istiyorum
Vur dedik başkan, sen öldürdün