Uzun ya da kısa saç bakımına özen gösteren, gideceği yere göre farklı stillerle süsleyen kişiler karizmadır bence :) Kadınlar kadar erkekler de saçlarına özen göstermeli, yerine göre şekil vermelidir. Kendilerine yakıştırıyorlarsa uzun saçları da tabii ki tercih edebilirler.
Uzun saça şekil vermek erkek için zor mu?
Orta boy saçlardan daha kolay olduğunu söyleyebilirim :) Uzun saçlarda kadınlar kadar olmasa da erkeklerin de model seçeneği oldukça fazla. Birkaç öneri de vereyim hatta;
1. Toplu saç erkek
Toplu saç erkek
Modelli ya da düz bir kesime sahip olabilirsiniz. Toplu saç her zaman uzun saç için kurtarıcı bir model olur.
2. Uzun salık saç erkek
Uzun salık saç erkek
Uzun saça sahipseniz sadece tarayıp salık bırakarak bile cool bir görünüme kolayca sahip olabilirsiniz. Kabarmaları önlemek için saç şekillendirici krem kullanabilirsiniz.
3. Yana atılmış saç erkek
Yana atılmış saç erkek
Düz saç kadar dalgalı ve kıvırcık saçlar da çok doğal, cool bir izlenim taratıyor. Bunun için saçlarınızı dalgalandırmanıza yardımcı olacak bir saç şekillendirici edinmenizi öneririm.
Erkeklerin saç şekillendirme işlemi kolaylaşacak: Dyson Airwrap saç şekillendirici kullanımı çok basit!
Uzun saçlara sahipseniz bir şekillendiriciye ihtiyaç duyarsınız. Biz kadınlar kadar detaylı olarak düzleştirici, maşa kullanmayı bilmesek de Dyson Airwrap'in kolay kullanımlı başlıkları sayesinde işimiz kolaylaşabilir :) Düzleştirici tarağı özellikle fön çekemeyen erkekler için ideal kullanımda.
Üstelik emekle uzattığımız saçlarımız zarar görsün istemeyiz. Dyson Airwrap saçları aşırı ısı olmadan, hava akımı sayesinde şekillendiriyor. Böylelikle saçlar zarar görmüyor. Kurutmak, hacim vermek dalgalar elde etmek için ayrı başlıkları da bulunuyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yalan olm inanma bunlara, çekemiyorlar. askjdalkjdşka Uzun saçlarım, kremini bakımını da yaparım mis gibi olur valla. Yok erkeksi değilmiş yok iticiymiş. Türkler göçebe milletti kadın erkek saçlar uzundu hep. Kuaför vardı sanki saçları kesmek için. Öyle bir diyorlarki sanki hep kısa 3 numara saç kirli sakallıymışız gibi. :D
aynen. :D birinde kızın biri saçımı görmüş eklemiş beni. kıskandın mı dedim sildi asdfasdf. kimiside "hııı ztn saçımı yeni kestirdim ya üstüme gelin siz.." gibisinden erkeği kıskanıyorlar harbiden çok ilginç bişey :D
yalnız uzun saçtan kastım baya uzun :D mesela benim saçım belime geliyor istesemde şekil veremem. saçım düz olsa açık bırakacam çok kabarıyor bağlamak zorunda kalıyorum. iticimidir sence bu? :D
sacı uzun erkekler itici erkeksi durmuyor cunki... jöleyi sevmiyorum saclar kazık gibi oluyor bide dikilince o saclar öyle böyle değil çok itici oluyor fönlü sac jöleli saca nazaran daha iyi daha dogal duruyor...
emin ol iticisindir. seni bayan felan sanan oldumu ben bir cogugu bayan sanmıstım hatta kızlar tuvaleti nerde diye sormustum baya utandı ve saclarını topladı:))
uzun saçın erkekliğimi zedeleyeceğini düşünmüyorum. hatta kızların tam tersine "farklı" kişilerden hoşlanması gerekmez mi? başkalarının sözünü dinlemeyip saç uzatmaya cesaret gösteren erkeklerden?
gösteremem utanırım asdfasd hayal gücünü kullan :D tipine göre gider demek istiyosan mesela nasıl tiplere gider? hafif maço kişiye mi yoksa babyface kişiye mi gider :D
açıkçası bulunduğum bölgede saç uzatan 2-3 kişiden biriyim. saçımı normal bağlıyorum yani herhangi ünlü biri gibi şekil vermeye çalışmıyorum. biraz "bad ass" gibiyim :D
En İyi Cevaplar