Spor Dövüş sporlarında her yere vurmak serbest olsaydı, kim kazanırdı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kadın vs erkek maçlarında kasık bölgesine vurmak serbest olsa nolurdu sizce? Erkekler kazanırdı Kadınlar kazanırdı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dövüş sporlarında her yere vurmak serbest olsaydı, kim kazanırdı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Haksızlık kadınlarınkine biz vursak zevk alır hatta sbhshs 0 0 Yorumla
herzamanmüsaitim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kadınlarda bizimki kadar can yaktığını düşünmüyorum 😅😅😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakmıyor xkdkxj Yorumla herzamanmüsaitim +1 yıl Shshshshhs Yorumla
Zeynepbaslar Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Erkek leri kum torbası yapardık (suandada öyle yapıyorum ama ben) genelde ki herkes yapardı 1 0 Yorumla
slmbncerennnn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl ulkenin gelecekteki cocuk nufusu kalmazdi 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Kckejd olsun biz yeneceksek sorun yok Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Sporu yasakladılar ölümlerden dolayi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dkdkkd o kadar zayıf misiniz Yorumla Marlboro-Rəd +1 yıl 74 kg Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kadın'ın hassas yeri memesi erkeğin kasık kimin kazanacağı belli 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Kim kazanir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biraz düşün bulacaksın kim kazanır (erkek) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaybeder... Yorumla Soran +1 yıl Bence de öyle gibi tek tekmeye bakıyorsunuz sonuçta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mutlu oldun sen :D Yorumla Soran +1 yıl Neden mutlu olmayayım hayalarım yok sonuçta 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl haklısın bu söylediğin olmayacak bir şey :D penisin de yok Yorumla Soran +1 yıl Bi kadın dovuscuye karşı ne kadar dayanabilirsin sence ringde? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl valla kollarım oramı ve bayıltırım kadını :D Yorumla Soran +1 yıl Oranı kollarsan başka yerlerin açıkta kalır kadın yine kazanır😂 Sonuç olarak erkekler yerde. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen öyle diyorsan öyle olsun :D sen mutlu ol bu yeter bana Yorumla
Alevi-Kökenli-Ateist Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl kadınlar kazanırdı erkekler kısır kalırdı yazık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sporu bırakırsanız kısır da kalmazsaniz😂 Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Erkek lerin çoğu ölürdü sanırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Haha niye😅 Yorumla recep48 +1 yıl O acıyı anlatmak imkansız 😊 Yorumla Soran +1 yıl Kdkdkz erkekler dövüşü bıraksın o zaman Yorumla recep48 +1 yıl Serbes olsaydı zaten bırakırlardı 😀 Yorumla
nelihan10 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl erkekler 3 1 Yorumla herzamanmüsaitim +1 yıl Her yorumda görüyorum seni takip eeett shshshshshsh Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadınlar 0 0 Yorumla
35baby69 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Zaten büyük penisim 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Büyük olunca ne değişiyor😂 Yorumla 35baby69 +1 yıl Acır ya😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Haha olsun büyük penis demek daha büyük hedef demek benim için. Vurması daha kolay😂 Yorumla 35baby69 +1 yıl İnikken vur19 cm Yorumla Soran +1 yıl Testislerin de büyük mu acaba🤔 Yorumla 35baby69 +1 yıl Eh işteNeden sordun Yorumla Soran +1 yıl Dövüş maçında tekmelemek için dkkjz Yorumla 35baby69 +1 yıl Öyle bişey olsun ablam yer seni😂Onun oyuncağı Yorumla Soran +1 yıl Ablan da mi vuruyor😂 Yorumla 35baby69 +1 yıl Yok o tadını biliyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Haksızlık kadınlarınkine biz vursak zevk alır hatta sbhshs
Kadınlarda bizimki kadar can yaktığını düşünmüyorum 😅😅😅
Yakmıyor xkdkxj
Shshshshhs
Erkek leri kum torbası yapardık (suandada öyle yapıyorum ama ben) genelde ki herkes yapardı
ulkenin gelecekteki cocuk nufusu kalmazdi
Kckejd olsun biz yeneceksek sorun yok
Sporu yasakladılar ölümlerden dolayi
Dkdkkd o kadar zayıf misiniz
74 kg
Kadın'ın hassas yeri memesi erkeğin kasık kimin kazanacağı belli
Kim kazanir
biraz düşün bulacaksın kim kazanır (erkek)
kaybeder...
Bence de öyle gibi tek tekmeye bakıyorsunuz sonuçta
mutlu oldun sen :D
Neden mutlu olmayayım hayalarım yok sonuçta 😂
haklısın bu söylediğin olmayacak bir şey :D penisin de yok
Bi kadın dovuscuye karşı ne kadar dayanabilirsin sence ringde?
valla kollarım oramı ve bayıltırım kadını :D
Oranı kollarsan başka yerlerin açıkta kalır kadın yine kazanır😂 Sonuç olarak erkekler yerde.
sen öyle diyorsan öyle olsun :D sen mutlu ol bu yeter bana
kadınlar kazanırdı erkekler kısır kalırdı yazık
Sporu bırakırsanız kısır da kalmazsaniz😂
kişiden kişiye değişir
Erkek lerin çoğu ölürdü sanırım
Haha niye😅
O acıyı anlatmak imkansız 😊
Kdkdkz erkekler dövüşü bıraksın o zaman
Serbes olsaydı zaten bırakırlardı 😀
erkekler
Her yorumda görüyorum seni takip eeett shshshshshsh
Kadınlar
Zaten büyük penisim
Büyük olunca ne değişiyor😂
Acır ya😂😂
Haha olsun büyük penis demek daha büyük hedef demek benim için. Vurması daha kolay😂
İnikken vur
19 cm
Testislerin de büyük mu acaba🤔
Eh işte
Neden sordun
Dövüş maçında tekmelemek için dkkjz
Öyle bişey olsun ablam yer seni😂
Onun oyuncağı
Ablan da mi vuruyor😂
Yok o tadını biliyor