20 Şubat 'ta, ABD'nin Cleveland kentinde yer alan Rocket Mortgage FieldHouse'da düzenlenecek olan gösteri maçında, karşı karşıya gelecek takımların kaptanları ve ilk 5'leri belli oldu! Açıklama, NBA'in internet sitesinde yapıldı.Basketbol severlerin, basketbolcuların ve basın mensuplarının oylarıyla birlikte, Doğu Konferası'nın kaptanı Kevin Durant olarak seçilirken, Batı Konferansı'nın kaptanı ise LeBron James oldu.
2022 NBA All-Star maçının ilk 5'leri şu şekilde:
Doğu Konferansı: Kevin Durant (Brooklyn Nets), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), DeMar DeRozan (Chicago Bulls), Trae Young (Atlanta Hawks).
Batı Konferansı: LeBron James (Los Angeles Lakers), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Stephen Curry, Andrew Wiggins (Golden State Warriors), Ja Morant (Memphis Grizzlies).
NBA izlemeyi sever misiniz? Sizce bu heyecanlı karşılaşmayı hangi takım kazanır? Doğu Konferansı mı yoksa Batı Konferansı mı galip gelecek?
Doğu Konferansı
Batı Konferansı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
NBA 2022 All-Star karşılaşmasının ilk 5'leri belli oldu! Sizce kim kazanır?
All Star maçları son yıllarda daha da gösteri maçı havasında geçmeye başladı. Normal şartlarda Doğu Konferansı epey yıpratır diye düşünüyorum. Linç yemeyi göze alarak söylüyorum, Kevın Durant Nba'deki en durdurulamaz skorer. Sakatlık sonrası formunu tam olarak yakalayamamış olsada skoru kafaya koyduğunda durdurulamayan bir oyuncu.
Nedense bana doğu konferansı kazanacak gibi duruyor ama bildiğim kadarıyla Kevin Durant sakatlığı yüzünden oynayamayacak. Bu seyir zevki açısından bir tık kötü oldu.
Batı konferansında ise Andrew Wiggins’in ilk 5 başlaması sürpriz oldu çünkü kendisinden daha çok hakeden oyuncular var bana göre. Örneğin Devin Booker, Chris Paul
Zevkli bir All-Star maçı olacağı kesin. Beklemedeyiz
Durant ve Giannis aklımı çok çeliyor batı sanıyorum tamamen Curry ve LeBron a bakacak gibi. Bu sene çok bakamadım ama Doncic neden yok onu merak ediyorum