Spor Sizce dünyanın gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü kim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence Alex Ferguson. Alex Ferguson. Arsen Wenger. Jose Mourınho. Jurgen Klopp. Carlo Ancelotti. Roberto Mancini. Znedine Zidane. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Pep Guardıolayı unutmuşum. O da dünyaca ünlü bir teknik direktör. Sizce dünyanın gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü kim? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
twprexk8 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Hepsinin takımı oynatırken o an ki şartlarını düşünün. O yüzden Klopp. Dortmund bugün ayakta ise bu adam sayesinde. 0 0 Yorumla
Umursamazbeyfendi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Spor konusunda 336 cevap paylaştı. Sir Alex Ferguson. Başarılarını bir kenara ayıralım, adamın o istisnasız her maçta sakız çiğneyişi bile bir ekoldü zamanında 0 0 Yorumla
RazielNisroc Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sir Alex Ferguson çok iyi olabilir ama Pep Guardiola gerçeğini unutmamak lazım :) 0 3 Yorumla RazielNisroc +1 yıl Seçeneklerde olmaması üzdü. Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız. Zidanın yerine onu koymalıydım. Yorumla RazielNisroc +1 yıl Gelecekte Xavi'nin çok iyi bir teknik direktör olacağını düşünüyorum çok kısa hocalık kariyerinde iyi işler başardı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hepsinin takımı oynatırken o an ki şartlarını düşünün. O yüzden Klopp. Dortmund bugün ayakta ise bu adam sayesinde.
Alex Ferguson elbette.
Sir Alex Ferguson. Başarılarını bir kenara ayıralım, adamın o istisnasız her maçta sakız çiğneyişi bile bir ekoldü zamanında
Sir Alex Ferguson çok iyi olabilir ama Pep Guardiola gerçeğini unutmamak lazım :)
Seçeneklerde olmaması üzdü.
Haklısınız. Zidanın yerine onu koymalıydım.
Gelecekte Xavi'nin çok iyi bir teknik direktör olacağını düşünüyorum çok kısa hocalık kariyerinde iyi işler başardı.
Jurgen Klopp elbette..
Fatih Terim (ghjhggjjhffsddfgnjk)
aralarında bi znedine zidane ı biliyom
Sen kadınsın kendine gel
Hiçbirini tanımıyorum valla😁
Zidan tartışmasız , en sevdiğim sinyor.
Arsen Wenger...
Kloop
Pep niye yok
Arsen wenger
Bunlar kim ya