Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gayette yakisiyo :)
Kesinlikle yakışıyor bende çok severim 😊
yerim onları
Adamsın abi
Cevap
12Cevap
Spor yapmak insanı tabiki güzel gösterir ama bu fotoğraftakinin vücudu çirkin baya
Bence güzel 😊
Tabi ki de severim kardeşim uzun boylu ve güçlü kadınlara aşığım
Adamın dibisin
Ne demek kardeşim bence bizim toplum kadın erkekten kısa boylu ve güçsüz olmalı algısını yıkmalı
Çok zor
Niye peki
Türkiye burası 😃
Cahillik var diye değil mi
Aynen
Olgun şu anda çok kötü gel onun sorusuna
Bu hatun çokta seksi duruyor. her şey bi yana azmine saygı duyarım. biz erkek halimizle öyle kol yapamıyoruz
popolari tas gibi sıkı oluyor ilisikide acaip zevk veriyor sadece bu🙂
Evet öz güveni yüksek ve kişilikli kızlar iyi sporcudur.
Hiç hoş bir görüntü olduğunu düşünmüyorum
yok sevmem hiç hiç yakışmıyor
Sana göre
canım soruyu bize soruyon zaten? tabiki bana göre çakmak gazımı kokladın
Bu kadar zoruna gitmesi çok saçma
@radepaprica Abi anlamıyorum neden hemen bu kadar sert konuştunuz?
@gündüzüngüneşi Ters birisi demek ki napacan
Adam engellediğimi düşünüyor ama engeli kaldırdım
cahillige tahammülüm yok soruyu soruyor cvp alıyor sonra sana göre diyor az bile tepki verdim gücüm olsa idam sehpasına giderdi engelledigini falan düşünmüyorum çok sgimde degildi yazdıklarınız hiçbir yerden bildirim alamayınca baktım öyle ne konuşmuşlar diye bu son zaten siz aranızda konuşun
@radepaprica Abi sen doktora gitsene ne takılıyon burada
aptal doktorum zaten ben
herkese abi çekme en azından bana abi deme resimden görüldügü üzere özgüven eksikligi var
@radepaprica Ne demek istiyorsunuz abi anlamadım?
Neden bu kadar sinirlendiniz?
Arkadaşımız sana göre demekle size kötü bir şey demek istememiş ki eğer kötü bir şey demek isteseydi ve görüşünüzü saygı duymasaydı görüşünüzü beğenmezdi arkadaşımız görüşünüze saygı duyuyor diye görüşünüzü beğeniyor zaten.
Sana göre demesi kötü bir şey değil
Artı size abi demesi neden bu kadar zorunuza gidiyor size saygı duyuyor ki size abi diyor.
Siz arkadaştan 10 yaş büyüksünüz diye size abi diyecek tabi ne diyecek kardeşim mi diyecek. Abi demenin özgüven eksikliği ile ne alakası var.
Bence siz de bu kadar asabi olmayın!
He bizi engelleyecekseniz de engelleyin canınız sağolsun
tamam yazma siz ikiniz eşcinselmisiniz o kendini savunamıyromu neden yazıp duruyosun seni neden engelleyeyim güzel kardeşim kötü birşeymi söyledinki engelleyeyim?
takmışsınızsınız engele insanların işi gücü var seninde onunda benimde neden birbirimizi engelleyelim insan gibi yazma diyoruz yeter da
Eşcinsel değilim çok şükür ne alakası var eşcinsellikle
o akdar yurtdılında yaşadım binelrce insan millet gördüm 2 erkegin böyle birbirini savunması enteresan geldi banane ayrıca eşcinselsen sadece sordum
@radepaprica Affedersin de idam edilecek ne yaptım ki az bile yaptım gücüm olsa idam sehpasına giderdi demişsin. Benim orada onu sana dememin amacı nesnel bir bakış açısıyla yazdığını düşünüp onu öznel olduğunu söylemeye çalışmamdı. Ama sen sanırsın ailene büyük sövmüşüm gibi davranıp bana burada gereksiz yere sinirleniyorsun, binbir çeşit laf söylüyorsun. Kusura bakma doktor olmuşsun ama insanlığın hiç beğenmedim. Karakterine 10 üzerinden 0 versem o bile fazla olur desem yeridir.
@radepaprica Hem herkese abi çekme demişsin ailemden almış olduğum sonsuz saygımdan dolayı kendimden 1 yaş büyük insana bile abi diyorum ve bu durumdan da hiç utanmıyorum
Spor yapan her insanı severim evde yapıyorum
@sam12356 Gel
sevmem
Evet ama. bu kadar kas iyi değil
Elbette
evet
Yes yes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar