FB - Oly (19.45)
Marsilya - Gs (20.45)
Gönlüm bir Türk takımının kazanmasından geçer her zaman, hangi takım olursa olsun o desteklenir. Fakat sakatlardan ötürü takımın kadrosu biraz kötü Beşiktaş yenemez belki ama iyi oynarsa bir beraberlik gelebilir.
Diğer türlüsü zaten 3-0 gibi açık bir skor ile mağlup olabilir.
beraberlikte iyi skor
bakalım akşam izleyip göreceğiz
Yerli takımların Avrupa maçlarında fanatiklik yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Sonuçta Süper Lig'de rakip takım da olsa Beşiktaş bir Türk takımı. 1 - 0 da olsa Ajax alsın her türlü sevinirim.
8-0.
ajax koyar
Cevap
33Cevap
Mucizelere inanıyorum ben😍😍
Kesinlikle Beşiktaş 3-Ajax 0
Evet, evet, evet imkansız görünse bile❤️❤️
bir şekil üç puanla çıkacaksa 3-0 falan arama 1-0, 2-1 lerde yeter. Ama çok iddialı bir skor yinede.
Ben Beşiktaş için ihtişamlı zaferler diliyorum kurtardığı kadarı beni kesmez😊
hayırlısı :)
maçtan anlamıyan kızlara özet geçeyim bjknin oyuncuları baya sakat. yani.. nuri alço ajax oluyor.. hülya avşar bjk oluyor..
maça baktım bjk fazla gol yememek için çirpınıyor skor Şu an 1:0 ama tahminen 8 ..9 tane atarlar
Gönlümüz Beşiktaş’ın kazanmasından yana ama sakatlar ordusu haline gelen Beşiktaşın bu maçta tarihi fark diyeceğini düşünmüyorum
ne yazıkki farka gider maç , bjk de çok eksik var ve ajax da acıma duygusu yok. Üzülerek belirtiyorum bir liverpool faciası olacak
Tarihi farklardan birine oy veren ağır Beşiktaş düşmanıdır hiç mi düşünmüyorsunuz ülke puanını
Tarihi fark olacak gibi geliyor, umarım Beşiktaş kazanır.
Beşiktaş umarım Türkiye ye bir 8 faciası daha yaşatmaz.
Bu kadar eksikle bir şey bekleyemeyız. Ama yınede her zaman umut vardır
Skoru bilemem ama Beşiktaşımıza basarlar diyorum...
İnancımı hiç kaybetmedim Beşiktaşım ne mucizelere imza attı kalbim seninle Kara Kartalım🦅🦅🦅🦅🦅
fark olacak gibi..
ajax lı topçular mermi gibi..
Ajax ne ya? Yeni yeni icatlar çıkarıyorlae başimiza
farklı bir mağlubiyet bekliyorum
kafandaki skor ne
sekiz rekoru artabilir :(
iki hafta önce kendi liginde 9 attı döndü avrupada 5 attı geçen haftada gine kendi liginde 3 attı.
9+5+3=17 17 bölü 3 ise 5-6 eder gol ortalamaları :/
ama bizim takım yedek bile değil
bakalım nasıl bir 11 sürecek sahaya
ajax 3 besıktas 1 mac sonucu kg var oranı cok yuksek kacırmayın 175
bjk eksik ama belli olmaz
yenerde diyor musun yani, eksik ve sakatlık konusu çok gündemde tutuluyor ama ligimizde zirve yarışı yapan tüm takımlarımızda benzer eksik ve sakatlıklarla mücadele var. Tabi avrupa maçına böyle yakalanmak sıkıntılı o da ayrı konu
olabilir detayda belirtiğim gibi formada oldugu bir ödnemde olsada çok üst düzey birtakım olarak görmüyorum ajaxı ama yinede maçı ajax lehine görüyorum şahsen
Beşiktaş sağlam takım ya
Ajax 3-1.,4-1 ya da 5-1 gibi kazanır
Valla şöyle bir kadroya baktım da. Neyse..
3 handikap verdim Ajax’a 50 tl fişledim
beşiktaş iyi takım hiç belli olmaz
beşiktaşım alsın
olur 😲
2 0 biter ajax alir
2,5 Üst :D
6-1 diyorum
5-0 Ajax kazanır gibi geliyor bana...
Ajax alir
Berabere.
maalesef 4-5 yeriz
4.1 Biter