Milli voleybol takımımız başarıları kadar oyuncuların güzelliğiyle de ön plana çıkıyor. Neredeyse hepsi güzel. Benim favorim hande baladın, zehra güneş de çok güzel ama handenin kendine has bir havası onu farklı kılıyor. bunlardan sonra simge aköz diyorum çok güzel ve uzun boylu olmamasına rağmen sempatik bir kız. sonrasında da meryem boz da çok sempatik. eda erdem bile listeme giremedi yani buradakilerin hepsi güzel. bunların dışındakiler de en azından ortalama güzelliğe sahipler. bir tek ebrar karakurtu beğenmiyorum ama yanlış anlaşılmasın sadece görünüş olarak
Zehra Güneş
Hande Baladın
Cansu Özbay
Meryem Boz
Tuğba Şenoğlu
Simge Aköz

Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Makyajsız halleri ile görün ondan sonra konuşalım :))
Zehra bir güzellik kraliçesi adeta her şeyi ile güzel.
Hepsi başarılı gerisi hikaye
Tuğba Şenoğlu
Sana ne tiplerinden
Sen hayatta kimsenin tipine bakmazsın istemiyorsan burada kötü bir şey söylemedik
lan it işinize gleinc biz onlara bkamıyoruz diyen de sizsimiz
azına balgam atarım hıyar seni sana ne tipinden onların
Lan keko sanane benim merakımdan adamlar süper soru seçmiş bunu kızlardan bile tepki yok sen laf atıyorsun bu şekilde ilgi cekemezsin başka şey bul
boş yapma lan ne ilgisi milletin karısına kızına bakma
Sanki sarkıntılık mı ettik. Acaba çevrede milletvekili şu kız güzel bu iyi falan diye konuşurken onlara da karısına kızına bakmayın diyebiliyor musun yoksa sen de sohbete giriyor musun kendine sor önce
Millet konuşurken diyor musun yanında
Girmiyorsam ne vereceksin? aynı şeyi kardeşin hakkında konuşsalar hoşuna gidiyorsa bir şey demiyecem
Senin kardeşine ya da sana konsuurlarsa dersin ama bu kadınlar ünlü ve kendileri bile demiyorlar bana güzel dediler çirkin dediler diye takmıyorlar. Tartışırken kendinden örnekler ver bunlar Türkiye'nin tanıdığı insanlar herkes senin kafada olmak zorunda değil
Boş yapma o zaman soytarı o da insan bu da insan kendi kardeşine yaptırmıyorsan kimseye diyemezsin
Soytarı senin gibi laf atanlar denir. İnsanlar cevap yazıyorlar. Admin süper soru yapıyor gayet normal konuşuyorlar bir tane arıza çıkıyor bu kadınlar ünlü ve sen YouTube gir her böyle güzel çirkin yazanların altına posta koy o zaman mesaini buna harca
Soytarı herif kendi kardeşine güzel deyince kızıyorsan başkasının kızlarının vücudu seni ilgilendirmez ünlü ne lan? bunlar modacı mı manken mi bunlar sporcu spor yapıyorlar tiplerine değil oyunlarına bak
Senin kardeşine mı laf attık hayırdır örnek verirken kendinden ver. Hepsi popüler ve sosyal medyada paylaşımları var kendileri rahatsız olsa paylaşım yapmazlar sen tutucu biriysen kendi tanıdıklarını korusun bu kızlar senin kafada değişl demek ki boş beleş konuşuyorsun
Ne alaka sen kendinden örnek ver benim tavrım belli de sen dönekin kendi kardeşine biri çok güzelsin dese kavga çıkartırsın başka kızların sporuna bakacağına güzelliklerine bakıyosun yazık
Sana yazık bence medyatik değilsen kimse açık açık bir şey demeye yemez ama bu kızlar daha rahatlar. Kendi hayat seçimleri ve popüler olan makul dozda yorumlara açık olur ben rahatsız olurum ama bu kadınlar olmuyor kimseyi rahatız etmiyoruz yani ama sen kendine ahlak kuralı belirleyip insanlara gevşek gevşek konuşuyorsun
Müslümansan böyle şeyler yazamazsın değilsen ne yazarsan yaz
Kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmez bunu herkes kendine göre yaşar ama kula hesap vermek zorunda değil kimse kişisel şeyler icin
Yok öyle şey hesap vermem değil yapmaya hakkımız yok
Zehra...