EURO2020'deki takımlarını desteklemeye geliyor kadın taraftarlar, avrupa'nın dört bir yanından gelen bu güzel futbol hayranları renkli görüntülere sahne oluyor. Sizce hangi ülke'nin kadın taraftarları tribünlerin en güzelidir? 😀 ( Ankete bütün takımları koyamayacağım için anket dışındakileri yorumlarda belirtiniz. )
Hollanda
Hırvatistan
Ukrayna
İspanya
Polonya
Almanya
Rusya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
EURO2020'deki hangi ülke'nin kadınları tribün'lerin en güzelidir?
Bizimkilerin en güzeli onların en çirkin olanının bile gölgesinde kalır. Onlar Premier Ligse bizimkiler Tff 2. lig kırmızı grup. Onlar Villa ise bizimkiler gecekondu, onlar Hollywood ise bizimkiler flash tv. 1😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Russia diyebilir. Ne demişler. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür 😂
Haydaa 😂 ben Ukrayna ve Rusya kapışır diye bekliyordum ama hala ruslar önde.
Bizim en güzel sümüklü hatçemiz rusların en kezbanıyla bile yarışamaz😂
Bizimkilerin en güzeli onların en çirkin olanının bile gölgesinde kalır.
Onlar Premier Ligse bizimkiler Tff 2. lig kırmızı grup. Onlar Villa ise bizimkiler gecekondu, onlar Hollywood ise bizimkiler flash tv. 1😂😂😂
Ayynen öyle. Hayır bir de nazlarından geçilmiyor bizim kızların. Başka memlekette bu kadar nazlı kız yoktur herhalde 😂
Bir de egolu olanları anlamak mümkün değil. Neyine bu kadar güveniyorlar ki şu fotoları görseler "bon bonlordon doho gozolom" derler. 🤦🏻♂️😂😂😂
Vallahi öyle. İyi güldüm. 🤣.
Görseller ile sınırlı isek, net Polonya. O nasıl seyirci top model gibi.
onu bunu bilmem ama finlandiyanın ve Gallerin futbolculari şaşırtıcı bir şekilde yakışıklıydı kskdkkskskd
Hayret ilk defa italya dışında başka ülkenin erkeklerini beğeneni gördüm. 😂😂
İtalya da sadece immobile ve insigne var jsjdysjdh
Ukraine. Netherlands da fena değil.
Hepsi şıkkı var mı? Varsa onu işaretleyelim 😂😂