Spor En karizmatik futbolcu kimdir? SinemKarakurt Takip Et Xper 2 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sence en karizmatik futbolcu hangisi? David Beckham Cristiano Ronaldo Zlatan İbrahimoviç Sergio Ramos Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En karizmatik futbolcu kimdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dragon__ Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Backham tabii ki. İbrahimoviç serserinin teki. Onun karizma sorusunda ne işi var ki? 0 0 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Onu bilmiyorum da profilde çok hoş görünüyorsun 0 0 Yorumla
liluuu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl neymar.fakat o karizmatik değil sevimli. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Spor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Açık ara Zlatan... 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Spor konusunda 365 cevap paylaştı. ronaldo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Backham tabii ki. İbrahimoviç serserinin teki. Onun karizma sorusunda ne işi var ki?
bilemiyorum pek bilgim yok
Onu bilmiyorum da profilde çok hoş görünüyorsun
neymar.
fakat o karizmatik değil sevimli.
Bu prfofile bu soru ne alaka
Açık ara Zlatan...
Çağlar Söyüncü
Beckham
madrid
ronaldo
Cantona