Euro 2020'ye sayılı günler kaldı. A Milli takımımız turnuvada başarılı olabilir mi sizce?
Evet, başarılı olur.
Hayır, olamaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
EURO 2016'daki gibi bir facia beklemiyorum öncelikle onu belirteyim..
Bu turnuvada benim milli takımımızdan beklentim abartısız olarak bir Final ya da Yarı Final. Futbolcularımız kulüplerin de çok başarılı sezon geçirdi, zaten eldeki kadrodaki oyuncular da birbiriyle oynamaya iyiden iyiye alıştı, bir sakatlık, kart olayları gibi şeyler olmadığı sürece yolumuz açık.. Ama tabi disiplini hiç maçta elden bırakmamalıyız. Dünya Kupası elemesindeki Hollanda maçı gibi oynarsak vay halimize..
Euro 2008 de yarım bıraktığımız iş bu sefer Final ile taçlanacak inşallah bundan hiç şüphem yok.
Cevap
41Cevap
Bu jenerasyon çok farklı, bizim inanamadığımız çoğu şeyi başardılar, bundan sonra olmasa da canları sağolsun ama daha fazlasını yapabileceklerine inancım tam.
Biz takımımıza ülkemize her zaman güveniriz, başarılı olacaklarına inanıyorum, olamazlarsa da canları sağolsun arkasındayız hepsinin 😊🇹🇷🇹🇷
Bu jenerasyon da başarılı olmazsa zaten... Çok kaliteli bir kadromuz var. Normalde başarı kaçınılmaz ama grupta baya zorlanicaz gibi geliyor
İnşaallah başarılı olur. En azından bir azim olsun da. Başaramasakta can sağlığı deriz.
Dunya kupasi elemelerindeki topu oynarsak onumuz acik (letonya maci haric) 😁
Olabiliriz kuvvetli oyuncular var. Yurt dışında oynayan sporcularımız çok kaliteli.
İyi bir jenerasyon yakaladık takım taş gibi hoca iyi en az çeyrek final bekliyorum
Çok zor kadro iyi ama bazı oyuncular korku endişe veriyor enes ünal felan benzeri oyuncular
Sanmiyorum i. s olur duayla falan degil akil oyunu duayla olunsa araplar olurdu
Çok iyi bir jenerasyon yakaladık takımın başında da çok doğru bir teknik adam var inşallah özlenen başarı gelecektir.
Takım kimyası çok iyi. Başarıyı yakaladık maçlarda görecegiz
Umarım başarılı oluruz
Olurlar Allahin izni ile
Allahtan umut kesilmez sfsfs
Hiçbir fikrim yok ama olmaz gibi geliyor
Arar buluruz izini bilirsin zır deliyiz biz 🇹🇷
Olur olur. Genç ve dinamik bir kadromuz var
Ben pek üst seviye bişey beklemiyorum.
Beklentiyi yğksek tutmamak lazım
İnşallah başarılı olur
italya 0-0
galler 2-1