beyin sarsıntısı olması imkansız gibi bir şey tanıdıklarım var profesyonel ben amatörüm maçlarını izledim koçun ve hakemin gözleri sürekli üstlerinde kafaya vurarak ta deli ya da mal olunmaz dövüş sporu zeka işidir
Senin Dediğin Kişiler Milli Sporcu Değil Profesyonel Sporculardır. Ve Bunları Çoğunu Sponsorluklardan alıyorlar. Geri Kalan Kısmıda Ülkeyi Temsil Ettikleri İçin alıyorlar. Türkiyede 200K Lisanslı Sporcu Var Yani Öyle Kolay Kolay Birşey vereceklerini Düşünme :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dövüş sporlarının sert etkilerinin sonucu ilerleyen yıllarda sağlık sorunları olarak vücutta çıkabiliyor, benim seçimim voleybol olurdu.
yok öyle bir şey ben 10 yıla yakın yapıyorum sürekli de kaslarıma vurduruyorum yok öyle bir şey yani doktorumla da konuştum yok !
Kastettiğim beyin sarsıntısı
beyin sarsıntısı olması imkansız gibi bir şey tanıdıklarım var profesyonel ben amatörüm maçlarını izledim koçun ve hakemin gözleri sürekli üstlerinde
kafaya vurarak ta deli ya da mal olunmaz dövüş sporu zeka işidir
@dövüsçi1 ayrıca bahsettiğim kick boks ve orada da zaten kafaya koruyucu takıyorlar.
profesyonelde kask olmaz !
kick boks çok daha iyi hem kendini savunmayı öğreniyorsun hem de stres atıyorsun vee bir de vücudunu şekle sokuyor.
Kick Boksda Şansın Daha Yüksektir
Ne anlamda?
"Yükselme"
Peki millilikteki ücretleri biliyor musun?
Aylık 1000~ Alıyor Diyorlar Ama Tam Bilmiyorum. Büyük İhtimal Staj Maaşı Gibidir. Asgari Ücretin 1/3 i
Voleybolcular 200 bin dolar ile 500 bin dolar arası kazanıyorlar. Bence kick bokscular daha fazla veya onlarla eşit kazanıyorlardır.
Senin Dediğin Kişiler Milli Sporcu Değil Profesyonel Sporculardır. Ve Bunları Çoğunu Sponsorluklardan alıyorlar. Geri Kalan Kısmıda Ülkeyi Temsil Ettikleri İçin alıyorlar. Türkiyede 200K Lisanslı Sporcu Var Yani Öyle Kolay Kolay Birşey vereceklerini Düşünme :)
winqsuit candır
Ben voleybolu tercih ederdim