Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar 🧤
Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Beşiktaş kadroyu iyi takviye ederse ilk aday o olacak fenerden bu sene bir şey beklemeyin bence 3 senedir para akıtıp duruyorlar bu sene o kadar para harcayamazlar herhalde diye düşünüyorum. Galatasaray ise bir sürü sıkıntıyla boğuşacak Fatih Terim kalacak mı gidecek mi yeni Yönetim Fatih Terimi isteyecek mi ne olacak belli değil, benim ikinci adayım Trabzonspor güzel oyuncular aldılar sağlam forvet alırlarsa Beşiktaşla kıran kırana yarışabilirler.
Cevap
6Cevap
her yıl Fenerbahçe diyorum, demeliyim de ama artık inancim kalmadi. 7 yildir ayni olaylar
Galatasaray yine favorisi olur transferleri erken bitirmesi gerek başkan gerçekten sıkıntıya sürüyor Galatasaray'ın geleceğini.
Daha artık gs olur bjk nin tekrardan olması için en az 6-7 yıl lazım
Fener? 😂😂
Beşiktaş lig şampiyonluğu ve şampiyonlar liginden yüksek gelir elde edecek. Bu parayı doğru kullanırsa kadrosu daha da güçlenir ve 1 numaralı aday olurlar.
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay önümüzdeki sezonda şampiyonluğa oynamayı hedefliyor ona göre kadro hazırlayacağını söyledi bence başarabilir
Avrupa'da iyi işler yapsın takımlarımız bize yeter 🚀
Tabiki Galatasaray. Gerçi Fenerbahçe MÖ 2500 yılında şampiyon olmuştu. Oraya hiç girmek istemiyorum. Ahahahaha 😂😂😂
Fenerbahçe her yıl aynı ama olsun😏
Trabzonspor demek istiyorum
Galatasaray.
Umarım Fenerbahçe
Galatasaray
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?