+1 yılPopo yok görselde ama basenlerin geniş. Kedicikler böyle olmak için estetik yapıyor hayatım bence çok hoş ve kadınsı bir hat incecik bir bel ve geniş basenler çok ama çok özgün bir güzellik bence asla takılma onlarda o basen o bel var mı kesin obezlerdir!!! Üzme canını çok ama çok güzelsin herkes aynı ölçülerde olmak zorunda değil sana bu lafları sayanlara bi bak biri cüce öteki şişko diğeri kuru göttür koca göbeklidir herkes kendine baksın !!!
11 Yorumla- +1 yıl
🙏🙏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi de bu nasi hormonel sorun sana en guzel hormonel sorun gelmis heralde. Normal hormonel sorunu olanin bel bolgesinde simit seklinde yaglanma olur, kollari cok kalin olur ozellikle ust bolgesi, bogazda yaglanma olur vs vs.. ama sende mubarek heryer ip incecik sadece popo buyumus boyle bi hormonel sorunu insanlar kendine bile isteye yaptırmak ister doktora gidip 😂 bu bel ve bu popoyu elde etmek icin bitaraflarini yirtanlar var. Her neyse ama benim tarzim degil. Ama cok begenenin olur çünkü insanlarin ozellikle son yillarda fenaa halde tarzi bu takiklar buyuk popoya tapiyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten ilerde hastalığa neden olabilirmiş bacağım zarar görebilirmiş bacağıma bir şey olmasından çok korkuyorum hiç iyi bir şey değil
+1 yılBizim memlelette niyeyse başkalarının söylediklerine aşırı bir kulak asma olayı var. Kime ne senin hayatından canım. Zira söz konusu olaya baktığımızda durum çoğu erkeğin hoşuna gidecek birşey. Buda gösteriyor ki yorum yapanların çoğu kıskançlıktan söylüyor her ne diyorsa. Medikal bir durumun olabilir. Sen kimsenin ne dediğine bakma hayatını yaşa. Ancak o zaman anlarsın özgürlüğün tadını. Sonrada bırakamazsın zaten.
00 Yorumla
İyi akşamlar öncellikle geçmiş olsun umarım bir tedavisi vardır ve tedavi olursun. O kadar da büyük değil kendinle barışık ol her lafı da dikkate alma. Herkez kendi hayatını yaşar ve sen kendi vücudunu beğeniyorsan salla gitsin boş ver. herkez boş boş konuşmayı çok sever kulak asma. her lafa kulak asarsan sinirin bozulur keyfin kaçar strese girersin ve başka yerlerden hastalık baş gösterir. kendini sev sev ve sev.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
+1 yılBi benmi sevmiyorum böyle vücutları orantısız ve çok tuhaf duruyor sanki obez birisi beline korse giymiş gibi
25 Yorumla
Soran+1 yılBende sevmiyorum pek böyle vücutları
Soran+1 yılBu sorunun silinmesini istiyorum lütfen beni şikayet edin
- +1 yıl
2 gün geçtikten sonra sorunuzu kaldırabilirsiniz
Soran+1 yılAma soru çok sürep soru seçildiği için kaldıramıyorum
- +1 yıl
Şikayet ettim umarım kaldırılır
+1 yılO popoyu (selülit çatlak yoksa tabi ) millet parayla yaptırıyor ablacım 😂 Sen millete bakma kum saati gibi göğüs bölgesi kalça geniş bel ince.. Bu altın orandır 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılBu sorunun silinmesini istiyorum lütfen beni şikayet edin mümkünse +18 ya da 18 yaş altı sebeplerinden
Soran+1 yılEn iyisi spam içerik diye bildir
- +1 yıl
sebep 🙄
Soran+1 yılSoru silinsin istiyorum
+1 yılİnce bel, büyük kalça ve kalın bacaklar.
Senin bu haline tapacak adamlar tanıyorum boşver milletin ne dediğini kendinle barışık ol. Büyük ama o kadar da kötü durmuyor bunun için canını sıktığına değmez00 Yorumla
+1 yılÖncelikle Umarım yorumumu yanlış anlamazsın bu kişiden kişiye değişebilir bir görüştür kimileriyse çok daha tahrik edici bulabilir..
Bence; Kim Kardashian olsun yani bu tür kalça, vücut oranlarına sahip bir kadını hiç bir zaman çekici bulmadım. beni tahrik etmiyor aksine iğrendiyorlar. bence herşey orantılı olmalı ve bir bütün olarak göze hitap etmeli sadece mesela içimden "ne kalça varmış be" değilde "gerçek bir kadın" demeyi tercih ederim.02 Yorumla
Soran+1 yılBence de haklısın, bel kalça oranı güzel bir şey ama her şeyin kararında olanı güzel fazlası bence de kötü duruyor zaten dediğim gibi bu pek benim elimde olan bir şey değil
+1 yılsanki sevişirken belin kırılacakmış hissiyatı yaratıyor. bu şekilde bir vücut için ekstra olarak neler yaptın ki?
012 Yorumla
Soran+1 yılHormon bozukluğu var bende yoksa niye ekstra bir çaba harcayayım ki
- +1 yıl
ekstra çaba harcayanlarda oluyor da ondan sordum. aslında bazı iç çamaşırı takımları külotlar falan inanılmaz yakışır sana model olarak daha da çekici gözükebilir, avantaja çevirebilirsin.
- +1 yıl
yüzün gözükmüyor zaten panik yapmana gerek yok. ayrıca şikayet edince hemen kaldırılıyorsa edeyim merak etme.
Soran+1 yılLütfen edersen çok sevinirim
- +1 yıl
18 yaş altı diye şikayet ettim merak etme
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
neden rahatsız oldun bu arada?
Soran+1 yılFotoğrafımın kalkmasını isyçtiyorum ama KS süper soru seçtiği için sorum silinmiyor
- +1 yıl
takma yaa boşver, şimdi görülecek ve gerilere düşüp kaybolacak. kim görecek de seni kim bilecek. kötü bir görüntü de yok üstelik, biraz farklı gözüküyor sadece.
Soran+1 yılNeden bu kadar fazla yorum aldı anlamıyorum ama silinmiyor
- +1 yıl
senin soru silinmemiş hala desene
+1 yılbelın ıncecık massallah ondan büyük duruyor ya büyük olsa nolur neyı yakıyorsun kafana kendınle barışık ol hıc de kötü durmuyor aksıne cok ıyı duruyor.
00 Yorumla
+1 yılTedavi sonrası kalça sıkılaştırıcı egzersiz yap. Sen şimdi boydan elbise falan da bulamazsın. Çünkü standart bedenler de üst bol alt dar olur. Oda sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi iyi dinle benim hoşuma gittin bu bir , ikincisi mesele kemik değilde yağ ise liposuction yapıp sonrasında amino asitli meyvelere ağırlık vermelisin ,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılUln piri reis bile dünya haritasını çizdiğinde böyle yapamamıştı aw hangi kamera böyle geoit çekecekmiş şaşarım
Utanmadan büyük mü diyor resmen bu penis vajinaya mı girer gibi soru oldu00 Yorumla
+1 yılvücudun orantısız belkide kilo vermeyi denesen iyi olur bisiklet sür mesela ama oturağa bişi koysan iyi olur sonra baya acıtıyor xd
10 YorumlaBöyle beğenenler de var ve özellikle bu şekle girmek için spor yapan da. Bence moralini bozacak kadar önemseme.
00 YorumlaŞaka mı yapıyorsun? Insanlar bu vücudu elde etmek için milyonlar veriyor. Sen ise beğenmiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılKimse böyle bir vücut için para vermez, güzel oranlı olmak ayrı ama her şey tadında güzel
Soran+1 yılKim kardashian'hem fiziksel olarak hem de kişilik olarak pek sevmiyorum. O kadar büyük popo bence güzel değil ve her ey kararında olmalı
+1 yılMalesef büyük vücut ölçülerine göre biraz belini ve göğüslerini büyüt spor egzersiz ile orantısız duruyor şu fotoğraf ile.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bele ve böyle kalçaya sahip olmak için bir çok kız bir sürü para harcıyorlar aldırma keyfine bakacaksın kusursuz insan var mı sense tek kusurun bu olsun
00 Yorumla
+1 yılyani göğüslerine beli ne göre büyük kalçan var
00 YorumlaAlay edilecek bir kalça değil bu , tam aranılan kalça
00 YorumlaPhotoshop var gibi sanki, gerçek gibi durmuyo, gereğinden fazla büyük
01 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi normal bir durum değil o yüzden herkes fotoshop sanıyor ya da dışarıdan görenler korse taktığım falan sanıyor ama hiçbir şey kullanmıyorum doğuştan gelen bir durummuş
+1 yılAsırı buyuklugu yok. Soylenenlere aldırıs etme gul gec
00 Yorumla
+1 yılHalt etmiş o mallar. Fiziğinin muhtesemligini kiskaniyorlar inan bana
01 Yorumla- +1 yıl
Yahu nr dalgasi hasta oldum bayildim sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen popondan once cevrendeki insanlari duzeltmeye degistirmeye bak. normal bi insan boyle rencide edici laflar etmez
10 Yorumla
+1 yılPopo arka kısmı oluyor orası büyük mu anlasilmiyor ama kalcan geniş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTroll. İçine doldurmussuj bı şeyler o kadar belli ki 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılVallahi trol değil hormonal problemlerim var tedavi görüyorum
+1 yılHiç canını sıkma, büyük popo iyidir güzeldir kıymetini bilene. Dert ediyorsan da bir spor yaparsın (squat vs) sonra o popo için yapmadıkları şaklabanlık kalmaz. Hiç sıkma canını. :D
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni spam diye şikayet eder misiniz
- +1 yıl
Ediyorum, soruyu silebilmen lazım aslında ama?
Soran+1 yılÇok süper soru seçildiği için silemiyorum
+1 yılÇok kötü değil. Bence biraz hareket lazım sana. İlerde çok kötü olur.
00 Yorumla
+1 yılBüyük degil genus ve bunu biraz sporla kalkik yaparsan alay etmez agizlarri sulanarak bakarlar tatlim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni eritmek lazım. ilişkide denedin mi değişme yok mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sizi böyle yaratmış. Bana saygı duymak düşer. Yaşıtınız ve anlayışlı insanlarla takılınız.
00 Yorumla
+1 yılbu photoshop degıl gercekse sen cok sanslı bırısın yemın ederımm
04 Yorumla- +1 yıl
harıka bırsey bu yahu
Soran+1 yılŞans değil hormon dengesizliği
- +1 yıl
senın olay kafada bence ben senı ıyı edebılırım
- +1 yıl
Senın derdın yok sen dert edınmek istiyosun
+1 yılBelin ince kalçada biraz geniş bu durumda dikkat çekiyor
00 YorumlaBence popo büyüklüğünden ziyade belin ince olması on planda
01 Yorumla
Soran+1 yılBelim o kadar ince değil popom büyük olduğu için belim ince gözüküyor
Milletin senin götünden kimene. Evet iri vücuda göre. Ama boşversene. Öyle si de güzel bence. Twitter da bi kadın aklıma geldiide çok güzel bencr
00 YorumlaPopo görmek için bu fotodan anlamak zor arkadan çekim lazım ama burdan bel ve goguslerin gayet hoş ve güzel
01 Yorumla
+1 yılİlmi mi istiyon sen yaaw xd
37 Yorumla- +1 yıl
İlgiiiii
Soran+1 yılPick me girl olan kızlar karşı cinse yaranmak için kendi cinsini satan kızlarfır, bense burada sadece foto paylaşıp bir soru sordum bu yüzden pick me olmuyorum
- +1 yıl
Pick me ne lan ne demek o
Soran+1 yıl@florias gene de şikayet edin şansımızı deneyelim
+1 yılTroll soru bence ve resimde shop
39 Yorumla
Soran+1 yılHayır trol değil biliyorum resim normal gözükmüyor çünkü doktorun dediğine göre hormonlarımdan östrojen hormonu ve progesteron hormonu aşırı baslınmış şu an azaltması için tedavi görüyorum ve bu biraz da doğuştan gelen bir durummuş o yüzden ne yaparsam yapayım pek fayda etmiyor
Soran+1 yıl@yavuzjcw Bu sorunun silinmesini istiyorum lütfen beni şikayet edin
Soran+1 yıl@yavuzjcw spam bildir
Soran+1 yıl@yavuzjcw spam bildirdim mi?
Soran+1 yıl@yavuzjcw teşekkür
boşver kanka birkaç götsüz kız seni kıskanmış işte ahahahahah
10 YorumlaTost makinesiylemi çektin bu fotoyu baya kaliteli zjsjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de büyük gösterecek şeyler giyme bence..
hep bu tarz mı giyiniyorsun?00 Yorumla
+1 yılSanki giydiğin şey sıkıntılı
11 Yorumla
Soran+1 yılHarbi berbat bir şey giymişim
+1 yılBu şey değil mi ya şop
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kötü bir durum Allah yardımcın olsun.. diyecek bir şeyim maalesef yok çünkü garip bir durum
00 Yorumla
+1 yılPopon normal de belin çok ince
05 Yorumla
Soran+1 yılBelim o kadar da ince değil popom büyük olduğu için belim ince gözüküyor
- +1 yıl
Bence fazla bir orantısızlık yok takıntı seninki
- +1 yıl
Bastım şikayeti !
Soran+1 yılHangi nedenden bastın?
Ben şahsen şop sandım
06 Yorumla- +1 yıl
Evet şop
Soran+1 yılHerkes öyle diyor çünkü bence de öyle gözüküyor ama Shop değil gene de kötü gözüküyor
- +1 yıl
Ben hiç begenmedim itici geldi bana
Soran+1 yıl@inatcıbiri bence de itici
+1 yılbence belin cok ince popon cok büyük gözüküyo
03 Yorumla
Soran+1 yılAksine popom büyük olduğu için belim ince gözüküyor yoksa belim o kadar da ince değil
- +1 yıl
ilginc ama olabilir
+1 yılYani biraz büyük ama çok değil bence
09 Yorumla
- +1 yıl
Canım neden attın o zaman sileceksen
Soran+1 yılPişman oldum keşke atmasaydım
Soran+1 yılŞikayet ettin mi?
- +1 yıl
Dur bir edeyim bakalım ne olacak
- +1 yıl
Ettim
- +1 yıl
Tekrarlanmış paylaşım olarak
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Ricalar
Saçmalama eğer trollemiyorsan harika
07 Yorumla
Soran+1 yılAma bu bir hastalığa neden olabilirmiş belki
Soran+1 yılGüzel değil yağ yağdır sonuçta belki belde olmasından daha iyidir ama gene de kötü
Soran+1 yılPopom biraz daha küçük olsun istiyorum normal dursun göze batmasın
bu nasıl bir shop be kjsndfjsf
02 Yorumla
Soran+1 yılShop değil hormon bozukluğu var
+1 yılYa kardeş berbat fiziğin var.
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
- +1 yıl
Silinme şansı yok süper soru seçilmiş.
Soran+1 yılAma şikayet edilse silinmez mi?
Soran+1 yılKS'ye yazdım talebinizi gördüm en kısa sürede geri döneceğiz dedi
- +1 yıl
Hayır istediğin kadar şikayet et silinmez KS sistemin otomatik mesajı o.
Soran+1 yılSpam desek silinir mi?
- +1 yıl
Silinmez yine sen neyin kalkmasını istiyorsun soru kalkmaz asla.
Soran+1 yılFotonun kalkmasını
- +1 yıl
KizlarSoruyor sistemin mesajını bekle eğer 1 gün içinde dönmezlerse ben eposta adreslerini söylerim sana oradan ulaş.
Soran+1 yılteşekkür
Belin aşırı ince bence o da büyük gösteriyor.
10 Yorumla
1 yıliyi güzelde popon hanı
00 Yorumla
+1 yılGayet dolgun ve güzel
00 YorumlaDert etme tam aksine daha ilgi çekici oluyorsun
00 Yorumla
+1 yılOlsun arası güzel yalanır zevk verir.🌹🌹
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelin çok ince olduğu için büyük görünüyor. Korse flan mi takiyon belini kalinlastr biraz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPijamayi indirip arkadan yavaşça sarılıp sokacaksn offf azdirdin yaaa
+1 yılmayolu resim atman lazım bu resim şüpheli birz
00 Yorumla
+1 yılİncecik belin dikkatimi çekti daha çok
08 Yorumla
Soran+1 yılBelim ince değil popom büyük olduğu için bel göze ince geliyor
- +1 yıl
Göğüslerin ince değil o yüzden dikkatimi cekti.
Soran+1 yılGöğüslerim normal bence en normal yerim
- +1 yıl
Demek istediğim kalçalarını devavantaj olarak görebilirsin ama incecik belin de avantajdır
- +1 yıl
Nasılım etiketi olmayan paylaşım diye şikayet ettim
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Normal takıntı yapmaya gerek yok
00 Yorumlabüyüklükten ziyade baya geniş
00 Yorumla
+1 yılköylü birinde böyle fizik olsun pes 😱😱
00 Yorumla
+1 yılBende güzel görünüyor