Spor Futbol ligi ilk 3 sıralamanız nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Futbol ligi ilk 3 sıralamanız nasıl? BJK FB Gs BJK Gs FB FB BJK Gs Gs BJK FB Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Futbol ligi ilk 3 sıralamanız nedir? Cevapla Nedir Soruları Sıralama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şampiyon Beşiktaş Ikincilik gs fb arasında gider 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle görünüyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fenerasyon nihatla feneri yarışta tutuyor ama haftaya alanya çakacak Yorumla
ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl FBgsbjk 1 14 Yorumla Soran +1 yıl BJK 3. Hayatta olmaz 1 veya 2 bence Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl hiç belli olmaz bu ligte her şey mümkün Yorumla Soran +1 yıl Keşke Gs BJK FB olsa ama son maçlarda çok puan kaybetti takım Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl son maçtada zorlandı gs Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl sonucu almakta Yorumla Soran +1 yıl Poldi atılmasaydı beraberlik çıkardı belki ama kazandık nihayetinde Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Bu hafta Rize Bjk Alanya FB Gs Konya belki Rize ve Alanya puan alır Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl rize beraberlik en kötü ihtimalFener kazanırgs kazanır Yorumla Soran +1 yıl Alanya’yı küçümsememiyorum Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Alanya sıkıntı çıkarabilir yani :) küçümsenecek takım değil Yorumla ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ +1 yıl iyi takım kötü demedim ama FB alacak o maçı Yorumla Soran +1 yıl Olabilir favoriler sonuçta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şampiyon Beşiktaş
Ikincilik gs fb arasında gider
Öyle görünüyor.
Fenerasyon nihatla feneri yarışta tutuyor ama haftaya alanya çakacak
FB
gs
bjk
BJK 3. Hayatta olmaz 1 veya 2 bence
hiç belli olmaz