Önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar :(
Durumu özetliyorum; Dün denize gittim, güneş kremi kullanmış olmama rağmen omuzlarım, kollarım, ve bacaklarım kıpkırmızı oldu. Anlamadım ne iş. Ama şuanda bütün gözeneklerimden 500 derece ateş çıktığını hissedebiliyorum. Evde olsam bütün gün soğuk suyun altında otururdum ama iş yerindeyim. Ne yapayım ben ya :( Biri bana bişey söylesin :(
Cevabın nedir?
Eczaneden hametan ve anestol kremlerini al reçetesiz alabilirsin. Avucunun içine nohut büyüklüğünde sık karıştır ikisini de sur günde iki defa hemen geçiyor.. Kızarıklığı da diniyor.. Ama sakın dozu aşma komaya bile girersin.. Ciddi bir ilaçtır.
eğer ki bulamadıysan bepanten alabilirsin.. İstediğin kadar sür.. Azda olsa acını dindiriyo.. Ben denedim sana da iyi gelebilir.. 😇😉00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok kötü bir durum benimde bir hafta önce öyleydi silverdin al sür madecassol'da iyi gelir ayrıca acısını alan bir krem vardı adını hatırlamıyorum eczaneye git söyle anlar o. Nivea güneş sonrası kremi var onuda deneyebilirsin. Geçmiş olsun
00 Yorumla
Cilt Bakım konusunda 950 cevap paylaştı. İlk gün güneşe çıkıldığında en fazla 1-2 saat kalmalı. ilk gün saatlerce güneş altında kalmak hatasını ben de yapmıştım, yengeç gibi kızarmıştım, vücudumdan adeta ateş fışkırıyordu, tenime hafifçe dokunulmasına bile tahammülüm yoktu çok acıyordu. Yaklaşık 1 hafta çektim acısını. :(( Geçmiş olsun.
00 Yorumla
git eczaneye 1 tane bepanten 1 tane anestol al, bunlar merhem ikisini karıştır ve yanan yerlerıne sür .
bepanten : yanma yapan yerin gecmesini sağlar
anestol : o yanan bölgenın acımasını engeller , yani uyuşturur.
en güzeli budur21 Yorumla- +1 yıl
aynen😊
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
95
Cevap
70Cevap
Güneş Yanığı Nedir?
Cildimiz güneş ışınlarına karşı oldukça hassastır. Yaz aylarında ve güneşin etkisinin yoğun olduğu saatlerde dışarı çıkarak güneş yanığı yaşayabilirsiniz. Güneş yanığı ağrı, acı, kızarıklık ve şişme belirtileri gösteren geçici bir iltihaplanmadır. Kısaca güneş yanığı için UV ışınlarına uzun süre maruz kalınmasının deri üstünde tahribat yaratması diyebiliriz.

Güneş Yanığının Belirtileri Nelerdir?
Güneş yanığı yaşıyorsanız mutlaka yanan bölgenin kızardığını ve temasa karşı hassasiyet hissettirdiğini gözlemleyeceksiniz. Şişlikler ve su dolu kabarcıkların yanında kaşıntı hissi de belirtiler arasındadır. Ayrıca güneş yanığı şiddetli bir derecede gerçekleştiyse ateş, bulantı ve baş ağrısı gibi belirti de gösterebilir. Güneş yanığında vücut yorgunluğun yanı sıra gözlemlenen belirtilerin içinde karıncalanmış gözler de olabilir. Bunun gibi daha şiddetli belirtilerin hissedilmesi durumunda mutlaka bir sağlık kuruluşuna başvurularak takip edilmesi gerekmektedir.

Güneş Yanığı Korunma Yolları Nelerdir?
Güneş yanığı, uzun süre güneş ışınlarına maruz kalarak cilt bariyerinin hasar alması olarak özetleyebiliriz. Güneş yanığının belirtileri olan kızarıklık, hassasiyet gibi şikayetleri yaşamak istemeyenlerin güneşten korunması gerekir. Güneş yanığına karşı korunmak için bazı yollar bulunur.
- UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlayan geniş spektrumlu bir güneş kremi kullanın. Cilt tipinize uygun ve en az 30 SPF olan bir güneş kremi seçin ve cildinize yeterli miktarda uygulayın. Güneş kremi kullanımınızı düzenli aralıklarla en az 2 saatte bir yenileyin.
- Güneşin en etkili olduğu saatlerde (11:00 ile 16:00 arası) dışarıda uzun süre kalmaktan kaçınarak gölge ve kapalı alanlarda vakit geçirin. Bu saatlerde yani güneşin en sıcak olduğu saatlerde açık havada olmaktan kaçının.
- Özellikle yaz aylarında şapka ve gözlük takmaya özen gösterin. Geniş kenarlı bir şapka ve UV ışınlarına karşı koruyucu güneş gözlükleri takarak yüz ve gözlerinizi güneşin zararlı etkilerinden koruyarak güneş kremlerinin etkisini arttıracaktır.
- Güneş yanığından korunmak için açık renkli ve bol giysiler giyin. Pamuklu ve nefes alabilen kumaşlar tercih etmeniz cildinizi korur ve sizi serin tutar. Vücut yüzeyini kapatacak şekilde giyinmek cildinizi güneşin zararlı etkilerine karşı koruyacaktır.
- Güneş ışınlarından yansıyan yüzeylerde bulunmanız da güneş yanığı yaşama ihtimalinizi arttırır.Deniz, kum, kar, buz ve su gibi yüzeyler güneş ışınlarını yansıtarak ciltte daha fazla hasara neden olabilir. Bu tür yansımaların yoğun olduğu alanlarda güneşlenirken ve zaman geçirirken ekstra dikkatli olmanız oldukça önemlidir.
Güneş Yanığı Nasıl Geçer?
Güneş yanığı 1. derece ve 2. derece yanıklar olarak ikiye ayrılır. İyileşme süreçleri de yanıkların derecesine bağlı olarak 2-10 gün arasında geçmektedir. Güneş yanığının geçmesi için bölgeyi güneş ışıklarından korumalı ayrıca bölgeyi nemli ve temiz tutmalısınız. Temiz bir bez ve soğuk su ile bölgeyi temizleyip uygun bir yanık kremi/ nemlendirici uygulamalısınız. Güneşten kuruyan ve gergin olan cildin krem ile tedavi edilmesi iyileşme sürecini hızlandıracaktır. Güneş yanığına karşı evde doğal yöntemlerin uygulanabileceğini de söyleyebiliriz. Güneş yanığında sıkça Aloe Vera bitkisinden de faydalanabilirsiniz. Güneş yanığı kısa bir süre içerisinde semptomlarda azalma görmüyorsanız mutlaka sağlık kuruluşuna gitmeniz gerekir.
Güneş Yanığı Sonrası Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?
Güneş yanığı sonrası cilt bakımı yaparken öncelikle yanık olan bölgenin iyileşmesi adına uygulamalar yapılmalıdır. Kızarık, şiş ve kaşıntılı bölgeye herhangi bir kozmetik ürün kullanılması önerilmez. Bunun yanında peeling, asit içerikli cilt bakım ürünleri gibi cildi soyacak ve inceltecek ürünlerden bir süre uzak durmanızda fayda var. Güneş ışınları cilt bariyerine zarar verdiği için daha çok cildinizi nemlendirerek ve bol su tüketmeniz daha doğru olacaktır.
11 Yorumla- +1 yıl
Yoğurt hocam.
+1 yılBununla ilgili eczaneden kremler alın Bir de mesela ara ara böyle buz torbaları koyun acısını hafifletsin Allah yardımcınız olsun gerçekten kötü bir durum Benim de cildim hassas olduğu için denize gitmiyorum o yüzden açıkçası köyde bile inanıyorum geçmişte ben de buna benzer sıkıntılar yaşamıştım
00 Yorumlaamele yanıgı denır ona, ne yapsanda kıpkırmızı dolsrsn önlemını gunese cıkmadan once alıcaktın, ancak sebamed gunes sonrası losyonu var onu bı dene ıstersen, gunese cıkmadan oncede faktoru en yuksek olan gunes kremı yada yagı al
12 Yorumla- +1 yıl
bacım ona amele aynıkı dııler vallah bıllah :) nıvea gunes krmıde faktoru ne? onmlı oln faktor seba yı ecznelerde bulrsn kozmetklerde olmaz dedgm sana,
gecms olsn ha suda var bı koca karı yontemıdır yogurt surerler bana anneannem surmstu bı kere uyuyamıodm ıyı geldı :) tatılde falan otelde kalmıosan caktrmadan az bısı sur :)
- Cilt Bakım konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten çok önemlı bır durm.. Bır guneş alerjısı vahım olan bır ınsan olarak dıyorum kı guneş gıttıkçe daha zararlı oluyor... Bunu alerjımın şıddetınden bıle anlıyabılıyorum..
22 YorumlaHıc sorma... pencere yanında bıle azıtıyoo artık.. fena çok..
+1 yılGüneş lekeleri ileride cild kanseri riski taşırlar. Elbette bunu söyleyince beynini şartlandırma; çünkü hiçbir şey de olmayabilir. Yani sonuçta bir belirsizlik var. O yüzden de bir doktora görünmekte yarar var. ;)
00 YorumlaKetentohumu yağı ve havuç yağını karıştırıp o bölgeye sür yanmasını ve kızarıklığını alır.Aktar bulamazsan Eczaneden bepanthene alabilirsin aynı etkiyi sağlamaz ama o da iyi gelir.
01 Yorumla
+1 yılÖzellikle saat 1200-1600 arası güneşte kalıp bana bir şey olmaz diyen arkadaşlar özellikle siz bu filmi mutlaka izleyin, geç olmadan yaptığınızı bir kez daha düşünün...
11 Yorumladuyarlı oluşun için ve ilgin için teşekkürler:)
+1 yılAloe vera içerikli jerleri, nemlendirici kremler, kortizon içerikli kremler, soğuk kompresler, jel bandajları, cilt nemli yanık pedleri kullanabilirsiniz. Soğuk suya batırılmış havlu, bol sıvı alımı, Papatya sürmek yanık olan yere , yanık olan yere aloe vera sürmek,.
00 Yorumla
+1 yılDerecesine göre hekimden destek alınmalı kesinlikle. Ben güneşte fazla kaldığım zamanlarda cilt bakımında bol nem verici ve onarıcı içerikler tercih ediyorum genelde. Genosys SRP diye bir krem var iz kalmaması için onu kullanıyorum çok memnunum çantamdan ve mutfaktan hiç ayırmıyorum 😂
Yanık sonrası güneş koruma da 2 kat dikkat edilerek uygulanmalı yoksa leke olur 🥲00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayım. Kollarımın üzeri kırmızı, altları beyaz. Öğle arası eczaneden iyi gelebilecek bir şeyler alabilirsin belki. Benim canım yanmıyor da görüntü çok komik gerçekten.
21 YorumlaHiç bir şey yapamazsın..
Yoğurt ve diş macunu sürmek gibi, bizim millete has salaklıklar yapmamanı tavsiye ederim..01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle sakın yoğurt sürme, sakın. Abartmadan hafif soğuk suyla yıkan aşırı soğuk su da aşındırır. Yapışmayan geniş rahat kıyafetler giy. Aloe vera sür yatıştırıyor. Vücudunu sürekli nemli tut. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılYoğur sür bizde bu sene gittik günes kremi sürmeme rağmen yandık soyulmaya başladı yoğurt sür acısını alıo emin ol
00 YorumlaYoğurt falan sürme. Beze buz sarıp tutarsan bira rahatlatır. Daha sonrada silverdin sür. Daha cabuk iyileşir
00 YorumlaBen beyaz tenliyim guneslendigimde genelde ıstakoz gibi kızarırım evvel. eğer dayanamıyorsan eczaneden bunun kremini al. Geçmiş olsun
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbende çok beyaz tenliyim biraz yanem dedim çok yanmışım kıpkırmızıyım çok caanım acıo böyle kalmam inş :(
aynı sorun bende var çiller oluyor :( bundan sonra koruyacaz artık
10 Yorumla
+1 yılteşekkürler.. hastalıklar hakkın da bilgi edinmek kesinlikle faydalı
11 Yorumlarice ederim:)güneşi,permayı,boyayı ve viskiyi o kadar çok seven bir neslimiz var ki bu bilgilendirmenin yapılması gerektiğini düşündüm.dikkatini çekerin o konuşanlarında genç bir arkadaşları ölmüş:(umarım herkese bir nevi faydam dokunur.
Aloe Vera ve vazelin çok iyi geliyor. Ben de beyaz tenliyim ve çok kötü yakıyor güneş
00 Yorumla
+1 yılsogutucu spreylerden kullan.. bephantene anestol hametan karistirip sür
00 YorumlaCilt tonu rengi beyazlatan ve eşitleyen kremler var
00 Yorumla
+1 yılEskiden ebelerimiz yaşlılar güneş yanığına yoğurt sürerlerdi deneyebilirsin
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılYa kaç saat durdum denizde hemde mersinde ama yanmadım ne hikmetse 😄
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHadi ya bende Silifke'deydim 😂😂
Bembeyaz ten. Bide krem sürmeden öglen saati uyuya kalma. Sen düşün nasıl yanıklar var 😭
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenimde her yerim su topladı ve vardı esmer olaydık :(
- +1 yıl
Geçti mi peki aynı olay başıma geldi yüzüme bakılmayacak durumda kırmızılıklar 3 gün oldu hala geçmedi
+1 yılEczanede karışımlar oluyor benim annemede yaptırmıştık yaptır onlardan rahatlatırç
.00 Yorumla
+1 yılNe yoğurdu ya herkes sallamış. Çık nöbetçi eczane bul Silverdin ve anestol pomad al karıştır kullan.
00 YorumlaGeçer elbette :) Yanık kremi sür yoğurt falan iyi olursun :)
00 YorumlaEczaneden bir kutu bepanthne al iyi gelecektir. Ayrıca başka yanık kremleride mevcut.
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 981 cevap paylaştı.
+1 yıltatlım yanık kremi alevini alır onun dışında bide yoğurt iyi gelir derler gecmiş olsun
03 Yorumla- +1 yıl
tatlım bende beyaz tenliyim yüksek faktörlü güneş kremi kulanmama rağmen bende kıpkırmızı oluyorum o zaman eczaneden aldığım yanık kremlerini sürüyorum geciriyor :)
+1 yılSeni cok iyi anliyorum ayni durum bende de var mal gibiyim dünden beri agri kesici dozajini arttir soguk dus mumkunse sonra biraz rahatliyosun gece muhakkak pike al usume yanma oluyo degisik.
04 Yorumla- +1 yıl
Allah düşmanımın bile başına vermesin bu acıyı ya çekilir dert değil. Geçmiş olsun 😦
- +1 yıl
Kesinlikle sana da gecmis olsun
. soguk dus bayagi rahatlatiyor - +1 yıl
Evet De sonra etkisi geçiyor yine
- +1 yıl
2 gun irade edecen artik
geçer. bir süre sora hevesini alınca kendiliginden geçer gider
00 Yorumla
+1 yılgüneşli bir günde 1 saat dışarda kalmam yeterli bu zulmü çekmeme
10 Yorumla
+1 yılEn çokta omuzunun üstü boyun tarafı yanıyo demi bende yandım geçende 5-6 gün çektim
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılnasıl geçirdin
- +1 yıl
Bişey yapmadım kendi geçti
+1 yılKişeye göre değişir eğer beyaz tenliysen kızarığı çabuk geçiyor ama esmersen daha geç surede
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılçok beyaz tenliyim ama kızarıklık geçmedi bugün 3. gün :'(
- +1 yıl
O kadar çabuk geçmez canım 1 2 hafta s
onra en az
Gizli Soran+1 yılilk güneşlenişim pişmann oldum canımda çok yanıo off ya bir ayı bulur o zaman :'(
+1 yılyoğurt sür işe yarar bide bepanthen krem sür istersen varsa çok iyi gelir
00 Yorumla
+1 yılsoğuk salatalık yoğurt bepantol krem siyah ya da yeşil çay
04 Yorumla- +1 yıl
Bepanthol kalmadı ne yazık ki. Yoğurt da çok fayda etmiyor
- +1 yıl
salatalık? çay?
- +1 yıl
Salatalık deneyeceğim Teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
Bilmiyorumda cok fena acisi be koruyucu krem surseydin keske.
00 Yorumla
+1 yılGecee ama zamanla hemeb gecmez en azindan agrisini alsin dlye nemlendirici krem kullan
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılne kadar zamanla geçer :'(
- +1 yıl
Yanik derecene ama genelde kizarikligin gecmesi 1haftayi buluyo
+1 yılMerhabalar öncelikle yanlış güneşlenmenin sebebi bu cildinizi bol bol nemlendirin kuru kalmamasını sağlayın nemlendirici kremler başvurabilirsiniz bu süreçte geçmiş olsun
19 Yorumla- +1 yıl
Bisey sorcm
- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
Ama sey atamıom
- +1 yıl
Buradan sorun
- +1 yıl
Yok ya olmuyo
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Olmuyo sen sey et nemı
- +1 yıl
Ne diyorsunuz anlamadım
- +1 yıl
T@kb et bı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitkisel formüller deneyebilirsin ya da suna dumankaya'nın formulu vardı bu konuda o da baya çabuk geçirmişti
00 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılzeytinyağı iyi geliyo gerçekten babaannem sürmüştü bana bir ara işe yaradı
00 Yorumla
+1 yılçiğ yumurtayı dök bir kaseye karıştır sonra sür alevi alır
00 Yorumla
+1 yılGüneş yanigi geçer de bir ay içinde cosmed güneş kremi 50 faktör kullan
011 Yorumla
Gizli Soran+1 yılteşekkür çok tatlısın<3
- +1 yıl
Teşekkürler çok fazla güneşte kalma güneş öncesi krem kullan ;)
Gizli Soran+1 yılgüneşten korkuom artık nasıl kalem tm kullancm artk :( :D
- +1 yıl
Çok mu beyaz tenlisin dikkat et ve silverdin silverdizyan yanık merhemi kullan istersen
Gizli Soran+1 yılewt çok beyaz tenliyim biraz yanem dedim çok fazla yanmışım kıpkırmızıydım biraz geçti :D
Gizli Soran+1 yıldoktor fıto diye bişi verdide bilmiom gali :D:S
- +1 yıl
Geçer gider bende de aynı problem var kizariyorum ama kışın birşey kalmıyor
- +1 yıl
Yesil kırmızı kutu iyi gelir kullan
Gizli Soran+1 yılsarıların geneli öyle ;) ama bu güneşten olan bişii yeşil kırmızı kutu ne ki :D
- +1 yıl
Fito krem yeşil kırmızı kutu... sarışın renkli gözlü olmak çok zor güneşten korunmasını bileceksin
Gizli Soran+1 yılaynennnnn tm sagol teşekkür :)
7 8 saattir güneşin altındaydım bugün zaten karaydım iyice karardım gündüz fenerine döndüm :D :D
00 YorumlaEczaneye git yanık kremlerini sor onlar sana vericektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldün oglen dısarı cıkmak zrudna kaldım ve amele yanıgı oldum allahım neydi gunahım :D
01 Yorumla
+1 yılLeke tarzı bir şeyse düzenli olarak greyfurt sür yok ediyor :)
21 Yorumla- +1 yıl
Oo şahane gerçekse
zeytinyağı yoksa ayçiçekyağı sür. yanığın acısını sadece bunlar geçirir
00 Yorumla
+1 yılGecen yaz babam çok kötü yanmisti. ona özel kremler sürünce acisini dindiriyodu
01 Yorumlailk müdahale su ile yapıldığını bilirim, yoğurt süreni de gördüm açıkcası...
03 Yorumla- +1 yıl
su ile bikaç saat sonra müdahale ettim, yoğurt yanlış bilgi derler ama bilmiyorum
- +1 yıl
güneşten olabildiğince kaçıyorum
Silverdin kremi ile hematen kremi yazdır eczaneden al ikisini karistirip sür gerçekten asiri ise yarıyor sabah sur obursu gun hemen geciyor
00 YorumlaAynn yoğurt falan eskilerden kalma her eczanede var yanıkların çoksa soğuk spreyde alabilirsin rahatlaması için
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha önce benzeri bir durum yaşamıştım bepanthol krem sürerseniz düzenli bir şekilde hem yanıklarınız ferahlar hem de kısa bir süre de kurtulursunuz ayrıca fito kremin de iz bırakmadan yanıkları hızlı bir şekilde tedavi ettiğini duymuştum
00 Yorumla
+1 yılBu durumu sürekli yaşıyorum ne yazık ki. Islak bir el havlusunu buzlukta dondurup yanık yere koyarsan baya rahatlatıyor deneyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBende su an aynı durumdayim bephantol nemlendirici ve siliverdin yanık kremi iyi geliyor. Birde sık soğuk duş al rahatlatır.
00 Yorumla
+1 yılYoğurt sür yanan yerlere ama bildiğim kadarıyla soğuk olması gerekiyor yoğurdun al dolaptan sür yanan yerlere akşama geçer
00 Yorumla
+1 yılGeçmesin inşallah biz okul mokul uğraşalım birileri güneşlensin adalet istiyorum adalet
00 Yorumlabende yandım denizde ama güneş sıkıştırmıştır etini geçer :D
00 Yorumla
+1 yılKantaron yağı iyi geliyor ama bünyeye göre degiskenlik gosterebilir
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Devamını Gör(150)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?