Şampiyonlar ligi kupasını hangi takım müzesine götürür?
Bayern Münih alır
Paris Saint-Germain alır
Berabere biter uzatmalara gider
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Flick hocam geldiği zamandan beri inanılmaz değiştiğini harika bir takım olduğunu söylüyorum ki 29 mac 28 galibiyet de gösteriyor bunu bayern kazanır hatta handikaplı kazanır Neymar ın karşısında 2. ci 3. cü sınıf bekler değil de Davies kimmich gibi bekler çıkacak ve orta saha olarakda bayern üstün Psg nin en çok zorlandığı Zon preesi Dünyada şu an en iyi yapan takım bayern Tuchel hoca marquinhosu stopere çekmesse eğer fark yerler kimpempe a klas değil.
Ya haklısın ama PSG tarihinde şampiyonlar ligi kupasını hiç kazanamadı bu kadar yaklaşmışken sence maçı verir mi? Mbappe, Neymar, İcardı, Di Maria tehlikeli oyuncuları
Dostum bayern inanılmaz dominasyon yaptı dediğim gibi neymarın karşısında veya di marianın kimmich ve davies olacak davies - neymar eşleşmesinde geçsede neymar davies yetişir çok hızlı ve orta saha olarak tiago tam bir pasör Goretzka harika formda Müller zaten inanılmaz Perisici beklemiyorum finalde ama bence flick hocam bir süpriz ile Coutinhoyu salar ki hak ediyorda Psg çok güclü fakat sıkıntılı olan preess tarafında bayern dünyanın en iyi yapan takımı o yüzden çok rahat kazanır bayern diyorum bu arada lyon macında 2-3 . cü vites te oynadılar macı onu da belirtiyim bayernin zayıf görünen tarafı ilk 15 dk da çok kötü ler aşırı pozisyon veriyorlar Bunu Tuchel de görecektir flick de biliyordur Psg çok iyi takım ama Bayern İnanılmaz takım fark burada bence handikap bekliyorum Bayernden çok dominant bir oyun.
Cevap
6Cevap
Bayent vura vura kıra kıra geldi :D bu saatten sonra kaybetmez.
Uzatmalarda mı yoksa direk alır mı :D
bayern diyeceğime bayent demişim utandım şu an :D :D Uzatmalara bırakmaz dostum ilk yarıdan sonuç belli olur
PSG de boş takım değil ama tarihinde hiç bu kupayı alamadı. Bu kadar yaklaşmışken kolay kolay verir mi
İlk kez oynayacakları ve ilk defa kupaya bu kadar yakınlar bu bir rehavettir dostum oyuncuya çok yük bindirir. Sen bunu olumlu olarak nitelendirirsin ama bu çok büyük handikap yaratır oyunculara
bayern başka esviyede oynuyor
süpriz yaşamazsak bayern kupaya uzanacaktır
Uzatmalarda mı
maç ne zaman
valla bu maç uzatmaya gitse çok güzel maç olur
bizdeki ligleri izliyorum birde şu son 4-5 gündür kü futsbolu izliyorum ki adamlar futbol oynuyor açık net bu böyle...
90 dk da kupa sahibini bulur çünkü bayern forvetleri ve kanat oyuncuları arı gibi
top ortadan yanlara yandan ceza sahasına bir ahenk biçiminde sürüyorlar
Münih ne kadar iyi olursa olsun PSG affetmez
Neden?
PSG yıldızları daha kaliteli mbappe neymar cavani icardi di Maria bunlarin hangisine markaj yapacaklar onu da gecelim çoğunluk Barça maçına bakarak münih diyor.
Bayern alır
Uzatmalarda mı direk ms mi?
O kadar bilsem iddaa oynarım kardeş
Bayern alır
Uzatmalarda mı direk maç sonucu mu
O kadar fark olur mu PSG de boş takım değil
Ne zaman
Yarın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?