Evet arkadaşlar Tüm Zamanların en İyi Dövüşçüsü olarak Adlandırılan İdöl haline gelen Bruce lee ve Piyasayı kasıp kavuran Gençlerin örnek aldığı biri haline gelen En İyi Kickbokscu Yuri Boyka Bu İkili eğer ki kapışsaydı hangisi alırdı? Edit : Lee Attığım fotoğraflarda ikisinin korkutucu bakışlarını görüyoruz bu ikili karşı karşıya gelseydi bence 1 saate yakın ölümüne dövüşürlerdi diyorum ben :)
Yuri Boyka
Bruce Lee
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yuri Boyka mı Bruce Lee mi Kapışsalar Hangisi Alırdı?
İkiside sağlam tekniklere sahip adamlar. Bu ikisinin dövüşüne dayanıklılık ve güç yönünden bakarak Yuri Boyka alır derim ben. Ama açıkcası Donnie Yen ikisinide alır diyorum😂😂😂
Saygı duyarım bana göre Efsanevi Usta Gelmiş Geçmiş en iyi Dövüşçü olarak adlandırılan Bruce Lee alır diye düşünüyorum boyka ayağını havaya kaldırana kadar Lee bence ağzını burnunu dağıtır :)
Bruce lee filmlerinide izledim ve gerçekten filmdeki gibi dövüşüyorsa sanmam alabileceğini. Ama boşuna nam salmadı adam vardır bir bildikleri😂Gördüğüme göre yorum yaptım ben 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bruce Lee her türlü deler geçer. Bir öfkelenip kedi miyavlaması yaparsa Boykanın işi biter :) Bu arada ikisini de severim :d
İkiside sağlam tekniklere sahip adamlar. Bu ikisinin dövüşüne dayanıklılık ve güç yönünden bakarak Yuri Boyka alır derim ben.
Ama açıkcası Donnie Yen ikisinide alır diyorum😂😂😂
Saygı duyarım bana göre Efsanevi Usta Gelmiş Geçmiş en iyi Dövüşçü olarak adlandırılan Bruce Lee alır diye düşünüyorum boyka ayağını havaya kaldırana kadar Lee bence ağzını burnunu dağıtır :)
Bruce lee filmlerinide izledim ve gerçekten filmdeki gibi dövüşüyorsa sanmam alabileceğini. Ama boşuna nam salmadı adam vardır bir bildikleri😂Gördüğüme göre yorum yaptım ben 🤔
Bruce Lee döver ama 2 sinide Aşkım Van Damme döver sajdajsdjas
bruce lee nin en kotu resimlerini koymussun bro. öfkenin yumrugu, buyuk patron filmlerindeki fotosunu koysaydin
Brucee Lee bir tane koysa 2. gerek kalmaz
Bencede :)
Yuri boyka cok ürkütücü görünüyor o kazanir gibi izlemedim ama performanslarini
Bruce lee alır bence
Van Damme 2 sinide tipiyle de tekniğiyle de döver bence asdjasjdasj
Bruce Lee
bencede :)
Yuri Boyka gidiyoruz
Bruce Lee döver bence
Bruce da kas gücü yok
Boyka
Bence Bruce lee döver