Milan Kadrosu : Kale dıda Defans : Cafu Nesta Stam Maldini Orta Saha : Gattuso Pirlo Seedorf Kaka Forvet : Shevchenko Inzaghi
Galatasaray Kadrosu : Kale : Taffarel Defans : Capone Bülent Korkmaz Popescu Hakan Ünsal Orta Saha : Suat Kaya Ümit Davala Gheorghe Hagi Okan Buruk Forvet : Hakan Şükür Arif Erdem Mario Jardelde ekledim arkadaşlar sizce hangisi arkadaşlar?
Milan Efsane Kadrosu
Galatasaray Efsane Kadrosu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Milan Efsane Kadrosu mu Galatasaray Efsane Kadrosu mu Hangisi Kazanırdı?
milanın şu efsane kadrosu olsaydı galatasarayı bırak hiç bir takım yenemezdi çünkü o zamanlar milanın efsane kadrosu vardı : baresi, maldini, costacurta, albetini, ancelotti, donadoni, riijkaard, gullit, eranio, boban, saviçeviç, van basten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
milanın şu efsane kadrosu olsaydı galatasarayı bırak hiç bir takım yenemezdi çünkü o zamanlar milanın efsane kadrosu vardı : baresi, maldini, costacurta, albetini, ancelotti, donadoni, riijkaard, gullit, eranio, boban, saviçeviç, van basten
neden böyle bir soru sorulduki.
zaten o zamanlar gs, milanı 2-0 yenmişti.
Galatasaray tabi ki
Zaten Galatasaray'ın bu kadrosu Milan'ı dağıtmıştı
Galataray efsane kadrosu kimse başa çıkamaz
bencede öyle yaa Hagi Jardel Bülent Korkmaz bir başkaydı
O yüzden UEFA kupasını namağlup aldık tarihte ilk başaran biziz böyle kadro bir daha gelmez canım ona üzülüyorum
Aynen öyle birdaha böyle kadro gelmez
Hagi zaten başlı başına efsaneydi ama hepsi hakkı yüreğiyle oynuyordu bir tane bile çürük yoktu ya valla çok özlüyorum
Lütfen bu soru bir şaka olsun
şaka değil gerçek? niye böyle birşey söyledin
Galatasaray
Beğenin için teşekkür ederim