Spor Sinan Erdem mi Ülker Sports Arena mı? ysnydn Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangi spor salonu daha iyi sizce Sinan Erdem - Anadolu Efes Ülker Sports Arena - Fenerbahçe Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sinan Erdem mi Ülker Sports Arena mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gelecek_Karanlık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Bildiğim kadı ile yapı / ses / düzen açısından ülker sports daha iyi. Zaten ikisi türkiyenin en iyi basketbol salonu :) 1 0 Yorumla
Sokrates1977 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 41% +1 yıl sinan erdem.fenerliyim diye ülker sports arena dedim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkisinde de maç izledim. Sinan Erdemde trübün yani oturma yerleri sahadan çok uzak. Maça, oyuna girmek anlamında Ülker Sport Arena daha iyi. 0 4 Yorumla ysnydn +1 yıl En üst tribünden izleyince oyuncular çok mu ufak gözüküyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sahadan uzak bayağı Yorumla ysnydn +1 yıl Ben salonda hiç maç izlemedim de avni akerde maçlar izlemiştim maratonun en üstünden sahaya uzak ama bütün tribünleri ve sahayi görüyosun onun için üstten izlemesini daha çok seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl doğrudur ama yinede orta maratonun ortası iyidir 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bildiğim kadı ile yapı / ses / düzen açısından ülker sports daha iyi. Zaten ikisi türkiyenin en iyi basketbol salonu :)
sinan erdem.
fenerliyim diye ülker sports arena dedim :D
İkisinde de maç izledim. Sinan Erdemde trübün yani oturma yerleri sahadan çok uzak. Maça, oyuna girmek anlamında Ülker Sport Arena daha iyi.
En üst tribünden izleyince oyuncular çok mu ufak gözüküyo
sahadan uzak bayağı
Ben salonda hiç maç izlemedim de avni akerde maçlar izlemiştim maratonun en üstünden sahaya uzak ama bütün tribünleri ve sahayi görüyosun onun için üstten izlemesini daha çok seviyorum
doğrudur ama yinede orta maratonun ortası iyidir 😂
Tabi ki Ülker Sports Arena.