Göbeği daha belirginleşmemiş bir kadının hamile olduğunu nasıl anlarsınız? "ahanda bu hamile" dediğiniz oldu mu? kusanlara mesela...
Cevabın nedir?
benim gibi hamilelik gecirmis biri anlasilir , güya ben is arkadaslarima söylemiyecektim ama sürekli tuvalete gidip kusmam, sürekli mendille tükürmem, hic bir sey yememem, sürekli yatmak istemem gibi durumlar ortaya cikinca hemen herkesin aklina Hamile oldugum gelmisti !
bu durumlari 9 ay önce baska bir arkadasimizda yasadi oda söylemek istememisti ama yemedik nur topu gibi oglu oldu :))10 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılya yüzlerinde bi garip ifade oluyo benim 2 arkadaşım hamile bitanesini o söylemeden bildim bir anda 6. hissim kuvvetli biraz tahmin meselesi. yüzü de solgundu biraz ama bilemyorum yani nasıl tahmin edilir
15 Yorumla
Soran+1 yılmutlu bir ifade mi vardı kararsız kafası karışık bir ifade mi?
- +1 yıl
çok ağlamıştı mutsuzdu zamansız bir bebek olduğu için ordan tahmin ettim
Soran+1 yılanladım.. merak ettim aldırdı mı acaba arkadaşın?
- +1 yıl
yok hayır 5,5 haftalık aldırmayı düşünmüyo ailesi müsade etmez zaten. duyurmasaydı belki gizlice hallederdi de duydu annesi falan olmaz artık
Soran+1 yılanladım allah analı babalı büyütsün
+1 yılkesin sonuç için kan testi gerekir. idrar testi de yardımcı olabilir ama onlar kesin sonuç vermeyebiliyor. ya da zaman sorunu yoksa adetten kesilmesiyle de anlaşılacaktır. Allah analı babalı büyütsün şimdiden :)
03 Yorumla
Soran+1 yılhamile olduğumu nerden çıkardın?
- +1 yıl
"...adetten kesilmesiyle de anlaşılacaktır." demişim. eğer adetten kesilmenle anlaşılır deseydim haklı olurdun. sonuç olarak doğrudan hamilesiniz demedim, hamile olan kimse onun için dauda bulundum.
Soran+1 yılhmm peki o zaman.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen birinin hamile olup olmadığını merak ediyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
2Cevap
Basi donuyorsa, surekli yorgunum diyorsa, olur olmadik seylere midesi kalkiyorsa, eskisinden farkli davraniyorsa, ozellikle sabahlari mide bulantisi oluyorsa... Anlarsin
10 Yorumla
+1 yılYemek kokularına dayanamazlar sürekli lavaboya giderler bellerini tutarlar çünkü o dönemde bel hep ağrır :) tatlı veya ekşi yiyeceklere ilgi artar şimdilk bu kadar :)
10 Yorumla
+1 yılbende hep merak etmişimdir nasıl anlaşıldığını gerçekten :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkan testi gerekli ama adetinin en az sanırım 1 ay gecikmesi gerekli diye biliyorum yada ne bilim şu çubuk testlerden al başka aklıma bişey gelmiyo :)
00 Yorumla
+1 yılpamuk gibi olur bence :D yüzüne nur iner şahsen ablamın öyle olmuştu :D
10 Yorumla
+1 yılEskiler gözüne bakınca anlıyorlardı sanki öyle bişi vardı.
00 Yorumlaben yüzüüne bakınca anlarım hamile olup olmadığını tahmin :) ve genelde hep doğru çıkar :))
02 Yorumla- +1 yıl
Nehir hanım merhaba bu konuda bana yardımcı olur musunuz
+1 yılfalcı felan olmak lazım
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ben hiç anlayamam
00 Yorumla
+1 yılAnlasilmaz, sacma isler.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem