Alanyaspor'un Papiss Cisse ile bulduğu ikinci gol, kural hatası iddialarını gündeme getirdi. Fenerbahçe kalecisi Altay'ın topu oyuna soktuğu anda Cisse'nin rakip ceza sahası içerisinde olduğu kamera görüntülerinde ekrana yansıdı.
Peki yeni kurala göre ne olması gerekiyor?
Kale vuruşlarında artık oyuncular topun oyuna girmesi için ceza sahası dışına çıkması gerekmiyor. Ancak hücum oyuncularının top oyuna girene kadar ceza sahası dışında olması gerekiyor.
Cisse’nin haberi yokmuş, iyi niyetliymiş geçin bunları. Kuralı çiğnemese Jailson’a pas opsiyonu doğacak, o topu kaptırmayacaktı. Bu maç tekrarlanmak zorunda!#KuralHatasıVarTff pic.twitter.com/EL36Mn0WKW— herr daum (@mehdennis) September 16, 2019
organize kural hatası..— İBRAHİM SETEN (@ibrahimseten) September 16, 2019
Fenerbahçe, Alanyaspor maçında kural hatası nedeniyle TFF başvurdu.
Aytemiz Alanyaspor maçında yaşanan kural hatalarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuru yapılmıştır.
🔗 https://t.co/Mk74i8Q6L5 pic.twitter.com/HJF1dX5pTg— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) September 19, 2019
Ahmet Ercanlar'ın Alanyaspor-Fenerbahçe maçında yaşanan pozisyon hakkında Twitter hesabından yaptığı açıklamalar:
Bir çok hakem yorumcusu ile görüştüm. FIFA talimatlarına göre Alanyaspor-Fenerbahçe maçı tekrar edilir diyorlar.— Ahmet Ercanlar (@chemedya) September 16, 2019
TFF bu saat itibari ile Alanyaspor maçında yaşananları profesyonellerle değerlendiriyor. MHK başkanı Zekeriya Alp’in ilk değerlendirmesi maçta kural hatası olduğu yönünde.— Ahmet Ercanlar (@chemedya) September 16, 2019
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer