tuba büyüküstün'ün fiziğini çok beğeniyorum. boy ve kilo ölçülerini bilen var mı? :))
Tuba büyüküstün'ün boy ve kilosu?

Gecen dizide 53 kiloyum dedi boyuna gore 53 kilo olsa cok zayif olmasi gerekir ust tarafi ince ama bacaklari kalin baya
Belki senaryo icabi oyle demiştir
Su soruyu sormak düşünmekle birlikte 5 dakikanı almıstır google'dan bakmak 1 dakikanı bile almazdı diye düşünüyorum ! boy 1.73 kilo 61
google'da 10 farklı rakam var. fanı olan kızlar verdiği her röportajı, her söyleşiyi takip ettikleri için daha doğru biliyorlar. yoksa google'dan bakmayı ben de biliyorum.
şuankini napıcan sanki ya offf boş işlerle uğraşıyosunuz ouff diyorummm yazma lütfen !
ks'de takılmak çok gerekli ve dolu bir iş gerçekten. siz de en az benim kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz, afra tafraya gerek yok.
en azından boş sorular sormuyorum değilmi?
boş cevaplar verip haddin olmadığı halde başkalarını fırçalıyorsun ya, o da yeter.
yav he hee
sordugun sorunun cevabı boş cevapmı oluyor ahmaklasma lütfen ve cidden yazma artık ya !
boş soru dediğiniz sorunun cevabı dolu cevap mı oluyor?
sustanda anlamıyor cattık :/
ne fiziğide var yaa amannnn şu türk kadınlarını bu kadar değerli kılmayın hadi pınar altuğ desen neyse hatun hatunda tuba normal
pınar da güzel bence :) ama tuba ona kıyasla biraz daha ince. ama pınar türk kadınını daha çok yansıtıyor.
pınar başka bir şey taş gibi günden günede daha da taşlaşıyor karı
Cevap
5Cevap
soyadı büyük ve üstün... gereği varmı.. en sevdiğim bayan fiziğine sahip
googledan baska bılen yoktur sanıyorum.
Senin boy ve kilon kaç ki:)
1.72 - 67
kilon fazla değil mi?
evet fazla, ben de fazla olduğunu düşünüyorum :)
fazlalığın orantılımı yoksa belli bir bölgede toplu mu? işte basenlerde ya da göbeğin de:)
hepsi basende. klasik türk kızı tipi kilo :)
haklısın klasik dediğin gibi:) ama kocaman bir göbeğinin olasından iyidir:)
bebeğime laf yok lann :D:D
Ne yapcaksın, soru sormak için soru sormayın.
burada o kadar çok boş soru var ki bir tek buna takılmanız anlamsız. boş soruysa cevap vermeme hakkınız var, böylece boş cevaplar vermemiş olursunuz. kimse sizi zorlamıyor.
ne yapacaksın
En İyi Cevaplar