Arkadaşlarımla birlikte haftalık olarak halı sahaya gidiyoruz. Normalde ben halı sahaya giden bir adam değildim, 1 hafta gittim 2 hafta gittim derken bağımlılık gibi oldu.halı saha ayakkabısı nikeHer hafta da ayakkabı kiralamak istemiyorum ondan dolayı nike halı saha ayakkabısı almak istiyorum. Sizce en iyi halı saha ayakkabısı hangisi?
Şut çekmeyi seviyosan nike al , pas vermeyi seviyorsan adidas bence. Nike da da krampon alma bence dişleri kalın oluyor çok iyi kosamiyor bence insan bir de ayagina basarsaan birinin çok kötü olur. Bence uygun fiyata ayagini tam saran bir Nike al A güzel duruyor. Çok disi olmasın bence ama
Şut çekmeyi seviyosan nike al , pas vermeyi seviyorsan adidas bence. Nike da da krampon alma bence dişleri kalın oluyor çok iyi kosamiyor bence insan bir de ayagina basarsaan birinin çok kötü olur. Bence uygun fiyata ayagini tam saran bir Nike al A güzel duruyor. Çok disi olmasın bence ama
En İyi Cevaplar