Kick box seviyorum ben. Ama sporu magandalik icin kullanan denyolardan degil müdabakalarda ülkemizi temsil eden boksörlerimizden izlemeyi seviyorum.
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Spor konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılMuay Thai ve MMA
16 Yorumla- +1 yıl
Yakında yapmayı düşünüyorum sen yapıyor musun
- +1 yıl
Farklıdır belki ama ciddi olarak düşünüyorum özellikle Muay Thai, MMA, onun yanında bir dövüş sanatı daha yapmak istiyorum krav maga tarzı
Muay thai bizim ülke dahil 93 ülkede yasak. Direk kemik kırma sanatı sporu 😂😂 bir donem ilgilendim.
09 Yorumla
+1 yılMuay Thai ve MMA en iyileri bence hem görsel olarak hemde gelişim olarak çok faydalı
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılYeminle yüzde doksan aynı soruyu sormuştum. Hepi topu iki danngalak cevap vermişti. Bu iki danngalaktan biri boksla uğraştığını söyledi. Muhabbet olsun hem de bilgi alış verişi olsun diye ''Bize biraz bokstan bahseder misin? Boks nedir tarihçesi nedir nerde doğmuş nasıl gelişmiştir'' dedim. Güya bana 6 yıl bok yapmış koduğumun malıı, sadece kuralları söyleyebilirmiş bunun dışında bir şey diyemiyormuş. Diğer dangalağa gelecek olursak o da ilgili olduğunu hatta kavga ile ilgili bir anısı olduğunu söyledi. Nedir diye sordum. CEvaba bak, ''Söyleyemem''
016 Yorumla- +1 yıl
Maşallah senin soru daha çok ve daha sağlıklı şekilde ilgi görmüş. Hem de beyin sahibi insanlar tarafından. Ne şanslısın! Bu arada ilgilendiğim belli bir alan yok. Tamamıyla ilgileniyorum. Eskiden kungfunun karateye , karatenin boksa üstün geldiğini düşünürdüm. Ancak zamanla anladım ki tüm dövüş sanatları doğru kullanıldığında ölümcül sonuçlar doğurur. Hatta hiç bir teknik kullanmayan, vücudun kendi yolunu bulması dediğimiz hadiseyi kullanarak dövüşen insanlar bile son derece tehlikeli olabilir. Bunu fark ettiğim de hiç bir savunma sanatını diğerinden ayırmadan hepsini merak ettim. Ve kıyısından köşesinden inceledim. Ama estetik olarak aekido bir başka. Adamı bileğinden yakaladım mı zeki mürenin benim güzel manolyam parçasını tersten okutturuyorlar vallaha :)
- +1 yıl
Sana bir şey sormak isterim. Müsade varsa tabi?
- +1 yıl
Küçük bir kitapta okumuştum. Kitap judo ile ilgiliydi. Ama genel olarak dövüş sanatlarından da bahsediyordu. Diyor du ki bu gün bildiğimiz aekido , taekwan do, karate do gibi bir çok sanat eski ve barbar savaşçı kabilelerin kullandığı jui jitsudan kopup gelmiş. Bu doğru mu sence? Tamamen öldürme üzerine oluşturulmuş kapsamlı bir teknik parçalanıyor. Biri içinden tekme hareketlerini alıyor ortaya tekvando çıkıyor. Öbürü tutup savurma hareketlerini alıyor ju do çıkıyor. Sen katılıyor musun buna?
- +1 yıl
Ne için?
- +1 yıl
Peki sen en çok hangisini kendine yakıştırırdın? Hangisi senin için en uygun teknik olurdu?
- +1 yıl
Duymuştum. Hatta ilk ortaya atan bir kral olması lazımdı.
- +1 yıl
Tahminen söylüyorum, izleyicinin psikolojisi ve can güvenliği açısından, bizim o filmlerde gördüğümüz şey aslında gerçek muai tai değil değil mi? Eminim bir çok hareketi bilinçli şekilde yayımlamıyorlardır. İzleyici aynısını yapmaya kalkmasın diye :)
Ben sahsen taekwondo yapiyom. cok güzel ama en tehlike mma sanirim
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılMma daha kapsamlı bence. Tercihim mma dan yana benim
11 Yorumla
+1 yılMuayThai çok tehlikeli eğitimini almak istiyorum ama burada veren yok
13 Yorumla- +1 yıl
Tekirdağ Saray
+1 yılBen boks yapiyorumda amator. Prof olmam ya agzim burnum yamulmasin. Kasinana iki caksam yeter 😂😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Bnde oyleyim son ana kadar sakinim uzatilinca parliyorum aniden
- +1 yıl
Keske onu yapabilsek. Cunku insanlarda soyle bisi var. Sakin sakin konusursan eziksin korkuyorsun. Insanimiz psikopat firca yemeyi sert insani seviyorlar. Sakin olan birinide ezmeye calisiyorlar. Hottt la. n dedinmi bulasmiyorlar. Halbuki keske herkes soyle birbirine seviyeli saygili olsa. Buyuk buyuklugunu kucuk kucuklugunu bilse. Nerdee.
- +1 yıl
Aynen bnde oyle goren askere bile gitmemis saniyor 😂
şu an Anthony Joshua yı dövebilecek bir başka dövüş üstadı söyleyin. En ölümcül olan, eğer bunu yapan en üst seviye ise bokstur. Bu konu tartışmaya kapalıdır.
02 YorumlaBoks yapıyorum burnumun ön kıkırdağını aldırdım sadece üst kemik ve onu havada tutan kıkırdak var. Sokakta falan olsun delikanlı olarak geziyorum. Press Boksörüm 100kg yumruğa kafa atıyorum 😂 boks tehlikeli ama mma en fenası
00 Yorumlasalaksan hepsi tehlikeli, yaptığın işin farkında bir sporcuysan hiçbiri tehlikeli değil.
10 Yorumla
+1 yılKickboksla ugrasiyorum muathai ve mma ayric aikodo yapiyorum
10 Yorumla
+1 yılAikido yapan 49 kilo 1.55lik sevgilim vardı. 170 boy ve 80 kiloluk bir kas kültesini tek eliyle yerlere yapıştırdı.
00 YorumlaSpor konusunda 860 cevap paylaştı. muay thai baya sıkıntılı ya.
bende çok çalıştım ferdi olarak fakat hiç maçlarına çıkmadım.018 Yorumla- +1 yıl
benim başlama sebebim zaten dayak yiyor olmamdı :D
sonrasında işler değişti , fanteziye dönüştü :)
kandan zevk alıyorum desem heralde yanlış olmaz :D kendi kanım olsa bile , şevke geliyorum :D ya da ringin içinde rakibin daha dövüşmeden korkması , onu gözlerinden okuman.. bunlar bambaşka şeyler. bayılıyorum o hisse - +1 yıl
ama en sonunda bende dönüp dolaşıp senin konumuna geldim diyebilirim.
sporu az yapıyorum , konya da bilmiyorum uzun zamandır uzağım bu sporlardan , çevremi yitirdim , zaten uzaklaşmamın sebebi de hep çoluk çocuk yüzündendi.
beni geliştirecek kimseyi etrafımda görememek beni soğuttu en sonunda.
eğer en başından bunun için yetiştirilen bir çocuk olsaydım , ve önüm açık olsaydı türkiyenin aksine , ben kaç defa televizyonlara çıkmıştım şimdiye :)
belki abartı gibi gelebilir ama , yenilsem bile benimle maç imzalamak isteyen çok menajer çıkardı , çünkü çok güzel bir stilim vardı , naseem hamed gibi aynı. sadece biraz daha serti.
üstelik bunu kimseyi izleyerek yapmadım.
nickimdeki karakteri ilk gördüğüm zaman denemeye başladım ve , bir şekilde kendime göre uyarladım. gören herkes bu arkadaşın stili ne böyle diyordu :) naseem hamed i çok daha sonralarında tanıdım.
zannediyordum ki benden başka bu şekilde dövüşen yoktur :) - +1 yıl
bizim halis abi vardı işte , çocuk 2013 te attığı bir yumruk yüzünden hala içeride , daha 10 yılı var belki de. af çıkarsa oda çıkacak içerden.
silah kullanmış gibi yargılanıyorsun biliyorum o mevzuları..
kim vurduya getirmek lazım yoksa sıkıntı bu kavga işleri lisansın varken. - +1 yıl
bende o kadar çok lisans var ki :DDDD
müebbete vip bilet gibi duruyorlar :D
ama tabi zamanı geçeli çok uzun yıllar oluyor.
ama benden sana tavsiye olsun , gizli kalsın böyle şeyler.
kimseye söyleme yani.
kavga etsen bile , ufacık yumrukta büyütürler hemen.
derler ki bu çocuk sporcu , ölümcül teknikler kullandı :D hassas yerlerine defalarca kez vurdu birde o başlattı a:DD
ben bunu yaşamış birisi olarak söylüyorum
+1 yılMuhammed alinin sonunu hepimiz biliyoruz. Kafaya darbe iyi bişey değil
10 Yorumla
+1 yılMuay thai ve mma diyorum
Bnde 2senedir kik box yapıyorum maça çıkmadım 😅😛10 Yorumla
+1 yılşu an kickboksla ilgileniyorum, Ama en tehlikelisi güreş diyebilirim. Adamı altına aldığı gibi işini bitiriyor
00 Yorumla
+1 yılBoks eğitimi aldım 1 sene
11 Yorumla
+1 yılKafes dövüşü yapıyorum geçenlerde maçımı izlemişsinizdir zaten :D
01 Yorumla
+1 yılMMA (Mixed Martial Arts)
20 YorumlaMuay Thai ilgimi çekiyor.
10 Yorumla
+1 yılMuay Thai harika spor bence
10 Yorumla
+1 yılKarete
11 Yorumla- Spor konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılHiç biri çünkü spor değil şiddet.
02 Yorumla- +1 yıl
Karşındakine zarar verdiğin hiç bir aktiviteye spor denmez.
- Spor konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılŞiddete karşıyız, dövüşmeden spor yapıyoruz:))
01 Yorumla
+1 yılPro pramuk efsane 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Antremanını izledim böyle birşey yok 😂
+1 yılKarisik dovus sanati kafes dovusleri
00 YorumlaKick Boks kafese uyarli olanindan :)
00 Yorumla
+1 yılKarate.
10 YorumlaKick boks severim
00 YorumlaMuay
20 YorumlaTaekwando yaptım
10 YorumlaSpor konusunda 481 cevap paylaştı. Boks ilgimi çekiyor
00 Yorumla
+1 yılBoks
10 Yorumla
+1 yılKafes dövüşü
00 Yorumla- Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAmerikan güreşi güzeldi
02 Yorumla- +1 yıl
Tabii biliyorum dövüş sevmem zaten eğlence
+1 yılSamuria
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTekvando
00 Yorumla
+1 yılPencak silat
05 Yorumla- +1 yıl
En ölümcül olanıdır muhtemelen
- +1 yıl
Ben öyle biliyorum