İkisinde benim idolüm ama elbet biri bir tık daha öndedir sizce dünyanın en iyi sol beki
Roberto Carlos mu?
Marcello mu?
Roberto Carlos mu?
Marcello mu?
Marcelo
Roberto carlos
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Carlos fiziğinin verdiği imkan ile sadece sol bek oynayabilecek bir adamdı öyle de bitti gitti efsanedir laf yok, marcelo cidden on numara olarak koy süperlig de oynar teknik vs harika belki gördüğümüz en değişik sol bek, ama dünyanın en iyisi olabilirler mi orası tartışmalı,
Ya arkadaş 2 tane overrated adamı ikide bir önümüze koyup durmayın dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki eze eze Ashley Cole'dur. Onun gibisi gelmedi gelmeyecek. Ne abanmacı robertop ne de kademe özürlü marçelok onun tırnağı olamaz.
Aslında çok doğru
@silentnight87 ne biçim taç atardı, nasıl gelgit yapardı, o biçim ters kademe yapardı yeni nesil izlemedi bilemez.
Carlos kötü değil asla efsanedir, marcelo da cidden şu an en iyiler arasında teknik vs on numaraya koy oynasın, ama dediğin gibi sol bek gibi sol bek defansif kademe vs cole iyidir hava topu bile alıyordu o boy postla, bir de evrayı severdim 😂 benziyorlardı
@silentnight87 Evra, Suarezle meseleler yaşayıp psikoya bağlamasa potansiyelliydi hakikaten ama işte 90ların TVleri sahne gibi kullanan starlarına yaklaşamıyor şimdiki sosyal medya sponsor sevgili üçgeninde yaşayan süslü pakizeler... veron kendi kalesinin çizgisinden top çıkarıp tüm takımı kontraya kaldırıyor rakip ceza sahasının yakınında frikik olunca 90'a asıp gol sevinci yapmadan kale önüne dönüyordu. Eskilerin gizli 6 numara oynayan 10 numaralarının sonuncusuydu... Şimdi messiyeler, ronaldillalar bunların hangisini yapar, makyajları bozulur rimelleri akar...
Ronaldinhodan öncesi ve sonrası var zaten, veron-seedorf-zidan üçlüsü benim her zaman en iyilerim olmuştu 😅 eski futbol güzel herkes kaptan herkes profesyoneldi, az para kazanılıp göz önünde olup saygınlık kazanıp kendilerini öyle değerli görüyorlardı, dünya genelinde şu an sıkıntı çok, biz en şanslı nesiliz, internet tv yaygınlaşıp her iyi futbolcuyu izleme takip etme şansımız oldu
@silentnight87 menejerlik oyunlarına ayrı defter açan, kendince scoutluk yapan, yan mahallede 5-6 yaşındaki çocuklara büyüyünce bizim mahallede oyna diyen efsane nesildik be... Yok yok ağlamıyorum gözüme toz kaçtı...
Sorma , ben geçen seneye kadar hala orjinal olarak aldığım koleksiyon yaptgım oyundur :) bu sene almadım gerçide, eskiden futbol keyifti, italyan laziosu parması, hollandanın 11i... pehh
@silentnight87 ps1 için tüm futbol oyunlarını almıştım bir de sega koleksiyonum vardı. 8-16-32 bit çağının futbol oyunlarını dönemin efsane maçlarını gördük ya fifa 99'u oynadık ya ölsek de gam yemeyiz :)
tabi ki Carlos
Cevap
24Cevap
Adriano'yu seçeneklere koymaman ne kadar taraflı ve futbol bilginin az olduğuna işarettir. Marcelo kim ya, Adriano barça'da oynadı kıskanmayın. Beşiktaş'ımı şampiyon yapacak Adriano. O sizin tasavvur edemeyeceğiniz kadar iyi solbek.
Carlos artik yaslandi ya :) yani demode oldu bence marcelo da eskidi yaslaniyor artik ama yinede marcelo olsun haydi :) ama brezilyali genc yetenek zeca var oda yakin yillarda ön plana cıkar
carlos inişli çıkışlı bir grafik çizdi bir iki efsane hareketi olmasa şu an kıyas bile yapılmazdı.
marcelo sanki defans değil de jay jay okocha mübarek
Roberto Carlos'un yanında İsmail Köybaşı kalır Marcelo.
tartışmasız roberto carlos, kendisi tüm zamanların en iyisidir
Gsli bir keko nagatomo dedigi an sandalyeden düştüm
Roberto carlos tabi ki ama içind marcelo kaçmış hasan aliyi unutmamak lazım 😂
Roberto carlos tartismasiz
Maceloyu forvete koysan oynar adam o derce bisey
İkisi arasında bana göre tartışmasız Carlos.
Marcelo abi tabiki gerisi hikaye.
A dedim içimden o geldi
Tartışmasız marcelo..
marcelo carlosu çoktan geçti..
Marcelo ne alaka :)) david alaba varken
Carlos çok başka Marcelo çok başka
patrice evra
NAGATOMO 💪 :/
Hasan Ali Kaldırım
İbrahim üzülmez.
roberto
Carlos