Baba figürü genelde mülayim, hafif balkonlu erkeklerdir ya, kadınlar spor yapan güzel vücutlu erkeklerden korkuyor olabilir mi sizce? Aldatılmaktan veya beğenilmemekten?
Kadınlar spor yapan erkekleri ideal baba olarak görmediği için.
Kadınlar, spor yapıp kendine bakan erkek aldatır diye düşündüğü için.
Spor yapan erkekler kimseyi kendine layık görmediği için.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Spor salonlarının bekar ve yalnız erkeklerle dolu olmasının asıl sebebi nedir?
Önce şu algıyı yıkalım çünkü sporu kadınlar için yapanlarda var yapmayanlarda. Yani öyle bir erkek spor yaptığında kadınlar için yapıyor algısı bir kere yanlış. Ben martial arts vb sporlar ile uğraşan birisiydim ve bu sporlarda sağlam ve estetik vücutda önemlidir şahsen spor yapıyorken bunu gözeterek yapıyordum ha ama sana sosyal yaşamında getirilerine artı olarak bakarsın o ayrı bir olaydır. Eğer bir adam şahsen sporu kadınlar için yapıyorsa zaten sporcu ve sportmen birisi değildir o kişi. Ben sadece mecburiyetten bir şık işaretledim şahsen kızlar böyle kişiler hakkında ne düşünür tam bilemem ama aynaya bakıldığında iyi bir vücut görmek bence en büyük artıdır bir insana. Birisi sporcu veya işte şöyle böyle diye o baba figüründen çıkmamalı bence. Mesela bir eleştiride neden fotoğraf koymuyorlar etrafa koyuyorlar vb bunun üzerinde afedersin abaza muamelesi görülüyor bazılarından, bir insanı ona bakarak değil de söylemiyle neler yaptığıyla ölçmek gerekiyor görüntüsü ile değil diye düşünüyorum kısacası ben sporu sağlığım için yapıyorum. Ve saçma gelebilecek eleştirileri sadece saygı ile karşılayıp kaale almıyorum.
evli erkekler spor yapmaya vakit bulamaz gibi bir cevap vermiycem ya da bekar erkekler kiz tavlamaya gidiyodur gibi sacma bir cevap da vermiycem. Evli olsun bekar olsun vucuduna dikkat eden erkek gider spor salonuna eger parasi vakti ve imkani varsa. gitmeyen ya imkani ya parasi yoktur gitmiyordur ya da vucuduna ve fitligine dikkat etmiyordur. Ama su bir gercek ki bircok kadin ve erkek evlendikten sonra zaten beni begenen begenmis deyip spora gitmeyi birakiyor basen ve göbek yapmaktan da geri durmuyor. evlenenlerin bu beni alan almis satan satmis begenen begenmis algisindan dolayi genelde spora gidenler bekarlar oluyor haliyle.
Yani spor insanın hayatının bir parçası olduğunda Bir gün bile aksatsanız kendinizi kötü hisseder hale geliyorsunuz Spor salonuna gitme amacı sadece ortam, kız tavlamak, yumurta kadar kol kaslarını göstererek boomerang çekmek vb. olan insan evlenince otomatik olarak bırakıyor sporu zaten
Vücutları güzel olunca ve biraz da cepleri dolgunsa her kadını elde edebileceklerini düşünüyorlar. Hep daha iyisini bulma, kendilerine kimseyi layık görmeme düşünceleri var tabi. Haliyle kimse de cesaret edip yaklaşmıyor. Çünkü ya gönül eğlendirirler, ya aldatırlar ya da reddederler...
Benim spora giden bir erkek arkadaşım vardı bayağı kaslı maslı kelli felliydi Kendisi diyordu ki ''bakma kaslı maslı olduklarına hepsinde özgüven eksikliği var buna bende dahilim'' derdi.
Ben şahsen spor salonlarını av ve avcı yerleri olarak görüyorum. Spor salonunda spor yapan erkekleri de bayanlarıda pek ciddiye alamıyorum ve samimi bulmuyorum.
Yüzdeye vurdu zaten , Hem Spor vicut sağlığı için yapılır ''dikkat çekmek'' için ya da deli gibi protein içip kendini şişirmekle olmaz , ben bu tür erkeklerden ve spor salonunda deli gibi squat yapan kadınlardan bahsediyorum. Oda onlardan bahsediyor. Hem insan niye kapalı bir alanda spor yapar ki kendini niye aylarca bir spor salonuna bağlar çok sıkıcı zevksiz!!!
spor salonunda ki erkeği bilmesi için kadının da spor salonuna gitmesi gerekir ve gerçekten bazı barzolar salondaki kızlara heyvan gibi bakıyor onda sonra dar atlet tshirt vs. tam bir zevksizlik kadını önce zeka ile tavlıcaksın karakterle vücutta varsa tamam ama zannediyolar ki her kadın adonise görünce altına işiyo
Sorundan anlıyorum erkeklerin geneline sanırım kızıyorsun. Peki spor salonlarına illahi bir amaç için mi gelinir çapkınlık? tavlamak? bekar ve yalnız erkekler gibi bekar , yalnız, çapkınlık peşinden o kadar çok kadın var ki gördüğüm? Herkese öyle genelleme yapma haksızlık olur. Spor amacı ile giden kendini bilen kadın ve erkekler var. Daha ötesi herkesin özeli ve sosyal hayatı kimseyi ilgilendirmez.
Olabilir ya valla ayni sey kadinlarda da var kiz bildigin ulasilmaz gözüküyor sanki başka gezegenden gidip konuşmaya yemiyo yani ki bu durunlarda özgüvenim yuksektir ama illa cikiyo karsina tanrıça gibi kadınlar erkekte soyle bir durum var ama diyelim begeni 2 taraf da iliski basladiktan sonra ilk gelen sey kıskançlık krizleri oyle böyle 1 aya ggwpizi
Sporu sağlık için yapıyoruz ve tabi görünüş içinde aynı zamanda sadece erkekler için değil herkes için spor özgüven kazandırır hayata bakış açını değiştirir sağlıklı ve dinç olursun kızlar için spor yapmam kendim için bakımlı sağlıklı düzgün bir fiziğe sahip taş gibi bir erkek olmak için yapıyorum basmılım amino asiti taş gibiyiiim 😂
Hiç bir şık doğru değil, çoğu oraya kız arkadaş edinme hevesi ile gider, baştan taahhüt verilir mecburen gelir gider hepsi, hâlbuki her gelen aynı düşünce ile geldiği için bekar dolu yer olur. Baba olanlar zaten sporu ya halı sahada yapar ya da yapmaz..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bazı vücudu güzel erkekler ürkütücü gelebiliyor sanki fazla seks düşkünü gibi.. zaten spor da yapıyorsa zaten büyük ihtimalle de sekse düşkün oluyorlar.. ama mesela ben beğeniyorum aslında.. bence asıl problem erkeklerin derin olamayışı.. isteseler içindeki derinliğe ulaşabilirler ve duyguyla edinilen duygusal ve cinsel ilişki nirvanadır.. biraz akıllarını kullansalar azıcık derin ve düşünen, zeki insanlar olsalar başarabilirler ama...
Öyle isen 100 kişiden 1 isindir seni tanimiyorum fakat gerçekten hak etmiyolar yorumlara bakıyorum yok seks düşkünü bilmem ne. Ben su sporu en çok aynadan kendime daha güzel bakabilmek için yapıyorum elalem umrumda değil
@GameDesigner34 ee yani.. amacı orspluk olmayan kızlar haricindekiler de zaten gidip de o erkeklerin ne mal olduğunu dediğin gibi 1 haftada anlıyorlar ortalama zekaya sahip bir kız..
çok saçma seçenekler , sen spor yapan birisi olsaydın eğer böylesine saçma sapan seçenekler ortaya koymazdın. sağlık ve güzelik için spor yapılır , kişi spor yaptıkça ve bunun sonuçlarını almaya başladıkça öz güveni artar , çevrenin ona bakış açısı değişir daha çok dikkat çekmeye başlar
Aslında o göbekliler de bir zamanlar sporcuydu. Ben iradeleri sağlam ve motivasyonları yüksek olmadığı için demek istiyorum. Evet, spor yapanların değil yapmayanların evli olma sebebine cevaben; böyle olmalı.
%1 lik kısım , gerçekten spor maksatlı , sağlıklı olmak için %99 lık kısım , kesinlikle ama kesinlikle karı/kız düşürmek için. Ve , bilin bakalım ne oluyor? :D Mutlaka ama mutlaka sersem olan kızlardan kaldırıyorlar.
Alakası yok evlenene kadar sporla haşır neşir oluyorlar. Evlendikten sonra salıyorlar kendilerini. İki taraf içinde geçerli. Sonuçta alan almış satan satmış. Tabi erkekleri ev geçindirme derdide yıpratıyo biraz.
Bir çoğu vücudunu şekle sokup birilerine kendini o şekilde beğendirmek için gidiyor. Kimse sağlık için bilmem ne demesin mk. Onlarca ağırlığı defalarca kaldırmayla sağlığın bir alakası yok abartanlar bu karı kız için gidiyor vesselam
Aslinda bu cevap siklarinin soruyla hicbir alakasi yok ama yine de cevaplamak istedim spor yapmak faydali ve fit gorunmek icin yapilir bence bunlar bilincaltinizin yansimasidir siz zihninizde oyle kurdugunuz icin size oyle geliyordur
Kadın bu başkasina da gider diye korkar ki kaslı herif de çok güzel bisey ama baba adayı için kasa masa bakmaz normal ve adam biriyse ok çocuğun babası olabilir 😎
Aldatılmak karekter meselesi beni beğenmez övgüven meselesi ayrıca babalarda spor yapabilir belli bir dönem sonra oturur akşamları çocukla o ilgilenir bu sefer kadın tek başına spora da gidebilir
Doğru bir yaklaşım olabilir dış görünümü standardin üzerinde olduğunda insan bir düşünüyor aldatır çok çevresi olur vs diye yanlıştır belki ama bu böyle 😄
ne alakası var bende spor yapıyorum kimseyi etkilemek gibi bir derdim de yok çok da güzel vivit yaptım ama karı kız içinn değil kendimi daha iyi hissetmek için yaptım
Çünkü evli erkekler bir süre sonra aile iş ev stres dolu yaşamında kendine zaman ayıramıyor.. Ancak bekar insan daha rahat ve daha serbesttir. Kendine bakar zamanı vardır.
Bekar ve yalnızım ama spor salonuna gitsem spor yapmak için giderim. Başka bir amacım olamaz. Hatta o derece ki evimin bir odasını spor salonu yapmak istiyorum. Kafa rahat müziği de açarım. Tamamdır.
Yalnız olduklarını nereden bilebilirsin ki. Bir de bir akim var ya kas yapayım, kadınlar tarafından ilgi göreyim, sadece bir kısmı spor amaclı gidiyor yani.
Genelde daha önceki tipleriyle beğenilmeyen spor yapıp yakışıklı olunca beğenilen bu seferde kendileri kimseyi beğenmeyince Yanlız kalan abiler oldukları için
kendine ve bedenine saygısısı olan ve kendini seven kişiler spor salonuna gider kız tavlama düşüncesiyle giden max 2 gün gelir 3 gün gelmez amacı spor olmadığı için işkence gibi gelir ona çünkü
Kadınlar herşeyden korkuyor yalnız kalıyoruz sonra. Yakısıklıysan yaklasmazlar yaklasan da arkadaşlık için yaklasır sevgilin olur kıskançlık tripleriyle 2 aya bitirirler ilişkiyi. Spor yaparız yine sorun
Spor bazı insanlar için yaşam tarzıdır. Bazı pembeliler ve mavililer kız tavlamak için vs yazmış. Bu arkadaşların cahil olduklarını düşünüyorum ve bişey demek istemiyorum.
Spor yapmayıp göbekli olsak biraz kendine bak erkek dediğin kaslı olur der. Spor yapsak bu kesin aldatır vs vs. Sporu bir başkası için değil kendi için yapmalı insan
En İyi Cevaplar