Moda & Stil Ekose desen kaban güzel mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Sizce nasıl?Ekose desen kaban güzel mi? #EdamedaKışSporGiyim #Decathlon #EdaModaStil #SoğukSeniDurduramaz ❄️🧥 . Güncellemeler+1 yıl Süpersoruş Ekose desen kaban güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence üzerinde ki siyah beyaz çizgiler kötü ve demode duruyor. ama tasarım olarak güzel 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayıyyy demode değil bi kere u Barış_LonelyForever +1 yıl Sen diyorsan değildir abla modadan anlamıyorum pek :D Edameda06 +1 yıl 🤣🤣
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Hem güzel, hem şık böyle alıması gerek kış için. Bu çok iyi. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bi de çok sporlaştırıyo gibi Yorumla Siyahkadife +1 yıl Evet kesinlikle. Ben çok beğendim bu ekose desenli kabanı. Yorumla Edameda06 +1 yıl Daha güzelleri vardı aslında ama net değildi görsel Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl eski zamanların modasıydı bence buşimdi nedense gözüme iyi görünmedi 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır ya Hâlâ var hıhh Yorumla KremalıKraker +1 yıl var olmasına var tabi giyen giyerama şöyle düşün eski moda bir saç modeli ile bu zamanın saç modeli nasıl ki farkı ve göze tuhaf geliyorsa bu da benim gözüme böyle geldinostaljiyim diye bağırıyor yani bence Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır ya Hâlâ moda diyorum, bu bilimsel bir gerçek 🤣 Yorumla KremalıKraker +1 yıl :D :D sen öyle diyorsan öyledir edoliiii :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣😂 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl bende kırmızı siyahıı var bundan da almam lazım şart 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ekoseye bayılıyorum ve şu an kırmızı beyaz ve yeşil ekose perilerim geldi, iskoç eteği ekosesi. Yorumla çoktaumurumda +1 yıl etek olmaz beni bozar inadıma hepsinden alırım bak :) Yorumla Edameda06 +1 yıl Etek değil, onun deseni dedim sadece 😂 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl ha tamam o zaman Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hiçbir zaman demode olmaz, her zaman güzel 👍 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de öyle Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Ekose takımlar, pantolon ve etekler de çok güzel duruyor. Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu ekoseli model eskidi bence çok tarz gelmiyor daha kalın şeritli çizgili ekoseli kıyafetler daha kaliteli ve tarz geliyor gözüme 1 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Mesela yılbaşı konseptlerinde kullanılan ekose mü Yorumla Edameda06 +1 yıl Mi * Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Resim atabilsem atacağım tam onun gibi de değil biraz daha kalın ve net uyumlu renk geçişleri olanlardanhttps://images.app.goo.gl/rBapePZHKbmbtDpp6https://images.app.goo.gl/HPDByihaPDPytDHh6https://images.app.goo.gl/LM2TjELfqihg7eMD6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Web sayfası mevcut değil diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ben de baktım açılmıyor başka nasıl deneyebilirim bilmiyorum Yorumla Edameda06 +1 yıl Neyse sorun değil Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl var benim ekoseli kabanım krem üzeri kırmızı çizgileri de ana unutmuştum bak o kabanımı 😂 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kotu degil, kirmizi siyah olan ekoseleri daha da guzel buluyorum. 1 0 Yorumla
Dewy_Mi_O Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Küçük parçalarda şık durduğunu düşünüyorum. Atkı, flar, etek, eldiven. 1 0 Yorumla
hemde-çoook Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Ben tek renk düz kabanları daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Çok güzel sana da çok yakışır aşkım 😍 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ekose mont alasım geldi ❤️💚 IAmarPresterAen +1 yıl Oluy bebem giy ki ekosele bizi 😘😍 Edameda06 +1 yıl 😂🍒🎀
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sanki biraz eskide kaldı 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yooo hiç de öyle değil 🥺 Yorumla Kani666 +1 yıl Daha sade güzel kabanlar yakışabilir sana Yorumla Edameda06 +1 yıl Yakışıyo zaten hıhhh Yorumla Kani666 +1 yıl 😒 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Yorumla
Davinaaaa7 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Her şeyle giyilebilecek bir kaban değil ama kesinlikle duruşu çok güzel. 1 0 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Hayır ona alkol saklanmaz. Kullanışsız 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Çok şık 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de ayol Yorumla everkeğii +1 yıl Benim tarzım değil ama 😌 Yorumla Edameda06 +1 yıl Benim tarzım ☺️ Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Severim. Ama ekoseler eşek gözü kadar olmayacak 0 0 Yorumla
carlojuan Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Sana yakışır 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kırmızılı ekose yakışıyor evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence üzerinde ki siyah beyaz çizgiler kötü ve demode duruyor. ama tasarım olarak güzel
Hayıyyy demode değil bi kere
Sen diyorsan değildir abla modadan anlamıyorum pek :D
🤣🤣
Hem güzel, hem şık böyle alıması gerek kış için. Bu çok iyi.
Bi de çok sporlaştırıyo gibi
Evet kesinlikle. Ben çok beğendim bu ekose desenli kabanı.
Daha güzelleri vardı aslında ama net değildi görsel
eski zamanların modasıydı bence bu
şimdi nedense gözüme iyi görünmedi
Hayır ya Hâlâ var hıhh
var olmasına var tabi giyen giyer
ama şöyle düşün eski moda bir saç modeli ile bu zamanın saç modeli nasıl ki farkı ve göze tuhaf geliyorsa bu da benim gözüme böyle geldi
nostaljiyim diye bağırıyor yani bence
Hayır ya Hâlâ moda diyorum, bu bilimsel bir gerçek 🤣
:D :D sen öyle diyorsan öyledir edoliiii :D
🤣😂
bende kırmızı siyahıı var bundan da almam lazım şart
Ekoseye bayılıyorum ve şu an kırmızı beyaz ve yeşil ekose perilerim geldi, iskoç eteği ekosesi.
etek olmaz beni bozar inadıma hepsinden alırım bak :)
Etek değil, onun deseni dedim sadece 😂
ha tamam o zaman
👍🏻
Hiçbir zaman demode olmaz, her zaman güzel 👍
Bence de öyle
Ekose takımlar, pantolon ve etekler de çok güzel duruyor.
Evet
👍
Bu ekoseli model eskidi bence çok tarz gelmiyor daha kalın şeritli çizgili ekoseli kıyafetler daha kaliteli ve tarz geliyor gözüme
Mesela yılbaşı konseptlerinde kullanılan ekose mü
Mi *
Resim atabilsem atacağım tam onun gibi de değil biraz daha kalın ve net uyumlu renk geçişleri olanlardan
https://images.app.goo.gl/rBapePZHKbmbtDpp6
https://images.app.goo.gl/HPDByihaPDPytDHh6
https://images.app.goo.gl/LM2TjELfqihg7eMD6
Web sayfası mevcut değil diyor
Evet ben de baktım açılmıyor başka nasıl deneyebilirim bilmiyorum
Neyse sorun değil
var benim ekoseli kabanım krem üzeri kırmızı çizgileri de ana unutmuştum bak o kabanımı 😂
Kotu degil, kirmizi siyah olan ekoseleri daha da guzel buluyorum.
Küçük parçalarda şık durduğunu düşünüyorum. Atkı, flar, etek, eldiven.
Ben tek renk düz kabanları daha çok seviyorum
Çok güzel sana da çok yakışır aşkım 😍
Ekose mont alasım geldi ❤️💚
Oluy bebem giy ki ekosele bizi 😘😍
😂🍒🎀
Sanki biraz eskide kaldı
Yooo hiç de öyle değil 🥺
Daha sade güzel kabanlar yakışabilir sana
Yakışıyo zaten hıhhh
😒
😂
Her şeyle giyilebilecek bir kaban değil ama kesinlikle duruşu çok güzel.
Çok güzelmiş 👍
Hayır ona alkol saklanmaz. Kullanışsız
Evet çok beğeniyorum 😍
Evet benimde var çok beğeniyorum
Evet ekose her şeye uyuyor bence
Güzelmiş evet
Harikaa duruyir
her tarza uygun değil
Çok şık
Bence de ayol
Benim tarzım değil ama 😌
Benim tarzım ☺️