Soğuk havaların senin enerjini durduramaması için nelere ihtiyacın oluyor?

Soğuk havaların senin enerjini durduramaması için nelere ihtiyacın oluyor?

Kalın giysiler ihtiyacım oluyor ki zaten kışın İnce giyinmek doğru olmaz afedersin adamın g donar 😂 Kayseri de yaşayan biri olarak daha önce soğuğun ne olduğunu biliyorum Erciyes Dağı sağolsun şehire bile yansıtıyor soğuğu şimdi Amasya da yim burada soğuk tabi var ama Kayseri'ye göre bin kat iyi
40 yaşımdan itibaren her sabah aç karına soğuk preslenmiş çörek otu yağı içiyorum bir tatlı kaşığı tadı iğrenç ama bağışıklık sistemini yenilemekle beraber metabolizmaya çok faydalı
🐻sıcak ayı sevgili kışın çok sıcak tutar 🤣🤣🤣🤣
Termosatta kahve ☕️ veya çay. Kontainer içinde Enerjimi yükseltecek meyve veya kuruyemişler. Enerji yükselten atışmalar. Sağlıklı üç öğün yemek. Bol bol su içmek bide.
Kesinlikle. Çok abartmamak lazım. Yoksa insan yerinde durumuyor. 😂😂
Cevap
20Cevap
Soğuğun beni durdurmaması için ihtiyacım olan tek şey Decathlon ve birde mont tabi ki 😂
Hiç bir şeye ihtiyacım yok gözlerimi kapatmam teterli gezegenin merceğindeki magma ile iletişime geçip iş birliği yapabiliyorum 😂
Soğuk beni hiç bir zaman durduramaz. Her türlü hava şartlarına uyum sağlaya biliyorum
Pırıl -pırıl parlayan güneşe ihtiyacım oluyor enerji depolamak için
Sevmiyorum soğuğu, bir sürü kıyafet giymek gerekiyor onu da sevmiyorum. Ben Afrika'da falan yaşamalıyım galiba
Tabiki de güzel bir kadına. Bir sevgili kadar insanın hayatını ısıtabilen başka bir varlık yoktur.😘
bir adet odun sobasını sırtıma bağlarsam hiç bir soğuk beni durduramaz :D
Ekstra bir şeye gerek yok ki soguk havanın köpeği olmuşum ben 🖤
Bir soba ne güzel olur 🙂
Kutuplarda değilsem Soğuğun beni durdurmaması için her hangi bir şeye ihtiyacım yok 🙃
Boyunluk ve eldiveni bugün tamamladım soğuk beni durduramaz 🥶
Kaban atkı eldiven sağlam bir bot kulaklık 😊
sıcak bir duş acı biber kısacası acı olan her şey çAy ve kahvenin acısı hariç😏
yar ben soğuğun ta kendisiyim
mont kahve v. s
sıcak şeyler 😅
Montum yetiyor
Sağlam bir idmana
Aşkla dolu sıcak kalbim beni soğuktan koruyor
İyi beslenmeye.
Kalın ve duvak giysiler
Sıcak birşeyler