+1 yılKadınları çanta taşımaktan kurtarmak için yapmışlardır. Bir de kadınları gaps edenin aklına direkt çanta çalmak geliyor. Büyük Kağıt paraları ayakkabıya koyarsan sokakta ayakkabını çıkarmak için uğraşmaz😂 manzara gözümün önüne geldi de çok komik olur böyle bir şey denerlerse 😂
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk defa gördüm bunu😅herhalde dost başa düşman ayağa bakar diye düşünerek yapmışlar ki cüzdanımızın ne kadar kabarık olduğunu görsünler düşmanlarımız diye 😅... başka bir şey gelmedi aklıma 🤷♀️
13 Yorumla- +1 yıl
Yani başka neden olabilir ki dmi😅
+1 yılBu kadar saçma bir tasarım olamaz ayakkabının yanında cüzdanın ne işi var ne amaçla onu oraya koymayı düşünmüşler Allah bilir bunun fiyatı milyon dolarlar vardır
11 Yorumla
+1 yılBende anlayamadım bir türlü. Üstelik uzun ya da bol bir şey giyince bu ayakkabı tasarımının hiçbir anlamı kalmayacak. Moda olsun diye her şeyi deniyorlar ¢
11 Yorumla- +1 yıl
Ayynenn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılSelam gadası 🙃
Görsel olarak dikkat çekilmesi adına yapılmış diye düşünüyorum. Yoksa insan oraya ne koyar ki
10 Yorumla
u +1 yılBence moda olması için böylece moda olunca çoğu kişi farklı bulup alır diye düşünmüşlerdir. aslında strateji
10 Yorumla
+1 yılEskiler çorabına çarığına para çakmak vs saklarmış bakmışlar düşünmüşler yeni nesilde öyle yapmasin cüzdan ekleyelim demişler :D :D
Bencede çok saçma ve çok itici bide çantalarda olanlar var onları da begenmiyorum.
11 YorumlaHiç beğenmedim. Hiç cüzdanlı bot mu olurmuş? Alacak olsam, saatler sonra direkt cüzdanını sökerdim. Cüzdanı da arabama koyardım. İçine bozuk para, kartvizit koyardım.
13 Yorumla
+1 yılfarkındalık yaratmak ama pek talep görmedi
bikere oraya bişey koyamazsın çünkü su alır ozaman anlamı kalmaz o ne öyle tamirci takım sandığı gibi 🤣🤣🤣13 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
bikere zaten ayakkabıyı yanlışlıkla komple ayakkabı tabanındandan imal etmişler ayakkabının altı botun üst kısmından daha büyük a.. mk
+1 yılÇünkü ilk çıkaran meshur çanta / cüzdan markası.
Amaç ise cüzdan ve botu aynı anda satmak. Güzel taktik ama ilk gördüğümde pazarlama müdürü kimse ‘ helal olsun ‘ demiştim.120 Yorumla- +1 yıl
Elbette bir de üstüne eşek kadar prada yazacak ki alan insan ‘ bakııınnnn prada bu prada ‘ diyebilsin.
- +1 yıl
Babalarının markası sanki 😂gö7lerine don alsınlar sonra prada’yı savunurlar 😂
- +1 yıl
Pinterest sitesinden alır bak var der aman deme öyle 😂
Sanal alem işte çoğu kişi olmak istediği gibi davranıyor 😂 - +1 yıl
İşte hayatları internetten ibaret. İnstagramdan çakma prada alır giyerler mutlu olurlar.
Zaten ülkenin bitki örtüsü the nortface , Columbia, vakko , calvin klein olmus. İnstagram sag olsun 😂😂 - +1 yıl
Gencolar marka seviyor be eda 😂 adam 15.000 verip the northface alacagına 500 liraya instadan alıp tatmin oluyor ne yapsın 😂
- +1 yıl
Columbia almıyorsan olmaz o iş bak 😂
- +1 yıl
Allah’ın kitabın varsa giymezsin hadi bakalım 😂
- +1 yıl
Şaka takılıyorum kız. Bilmem ki iyi mi kötü mü 🤔 gördüklerim dayanıksız ve korumasız duruyordu
- +1 yıl
Gocuk önemli gocuk 😂
Sürekli Dizi (Rugular Show) isimli bir çizgi dizi vardı.
Orada aynen şu cümle geçiyordu;
"Moda dediğin, çöptür.."😆
Tam olarak bu..
Günaydın efenim..
11 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir tasarım olmuş. Küçük çocuklar için olsa anlarım para şeker koyarlar oynarlar ama büyüklere komik olmuş
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen😄
Kadınlar değişik şeyler giyip caka satmayı seviyorlar hele bir de pahalıysa nasıl göründüğünün bile önemi yok
16 Yorumla
+1 yılBunları ilk gördüğümde Lise öğrencilerinin aramalarda sigara çakmak sıkıştırması için uygun bir model olduğunu düşünmüştüm ahshs hala öyle düşünüyorum
11 Yorumla
+1 yılAmaç kim embesll kim aklı başında bunu öğrenmek
Ayakkabı da kim bir fazlalık ister ki
Kampçı ayakkabısı gibi duruyor zaten11 Yorumla
+1 yılSanırım laf olsun diye yapılmış bir şey. Adı moda işte, bak bunuda yaptık sende var mı olayı.
13 Yorumla- +1 yıl
Ha birde para ayağa düştü bunun göstergesi olabilir🤣
- +1 yıl
🙂
Yeni trendler yaratmak amaç. Bir sürü şey yapılıyor hangisi tutarsa ona yapışıyorlar işte. Bence de gereksiz
11 YorumlaAlmak için ödenen bedelin para üstünü koymamız için Eda🤷♀️Nereden buluyorsun böyle şeyleri ya sen🤣
116 Yorumla
+1 yılGerçekten bir de eğilip para mı koyacağız içine? 😂 Daha çantada ki cüzdana koymaya üşünüyorum ben.
11 YorumlaGörünce kahkaha atasım geliyor gerçekten erzak kutusu gibi ahebdkdh
11 YorumlaNerden bakarsak bakalım çok saçma bi model cidden😄
11 YorumlaHırsızlık için daha mı güvenli acaba diye düşündüm bir an..
11 Yorumla
+1 yılKullanışlı ve sportif duruyor. Cumaya gidecekler tercih etmesin swkjsj
11 Yorumla
+1 yılYürürken şıkır şıkır bozuk para sesi gelsin diye 😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Hahah dolmuş parası jdkdk
- +1 yıl
Ben kendimi tutamam o an dolmuşun içinde Allah ne verdiyse gülerim 😂😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılParayı ayaklar altına almak bu olsa gerek 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Aklıma ilk bu geldi
+1 yılHerhalde kot pantolonundan da ön cepleri olmayan bayanlar için yaptılar.
19 Yorumla- +1 yıl
Kot pantolonlar da bayanlar da ön cep yok ya arka cepte telefon var. Yer kalmıyor doğal olarak. Bozuk paralar ayakkabı cüzdanına 😂
- +1 yıl
Taşımayanlar oluyor. 🤣
- +1 yıl
Ayrıca rahmetli Alpay amcam vardı o aklıma geldi tanıdık çok severdim kendisini o çorabına para sıkıştırırdı çalınırsa cebindekiler diye oradakini kullanmak için. Tam işte bu işe uygun çaldırmamak için 😂
- +1 yıl
Ayağına eğilip sökemezler ya. Oynayan ayağı çekiştirirken diğeri ile tekme atarsın 🤣
- +1 yıl
😀
+1 yılO botlarla hava atmak isteyen ergen ve gençlerin ceplerindeki paraları toplamak.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyide ayaklarina yapistiklarini düşünsene o an 😂😂😂 hırsızlık icin
11 Yorumla
+1 yılDünyanın en boş itemi olabilir ama işte parası ve markası için alacak bir sürü insan müsvettesi vardır.
10 Yorumla
+1 yılAslında biraz estetik amaçlı olduğunu düşünüyorum ama orayı koyduğun paranın çalınması daha da zor olur sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna para verenin aklinaa. Cok kotu duruyor. Bari guzel gorunse verilirde cok sacma
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa para koysan taa asagi egilmen lazim. Ayrica hemen camur olur bunlar
Cevap sahibi+1 yılSana soyle mini etek birde guzel bir yakisir guzelimm 🌹🌹
aaa ilk defa goruyorum he boyle bi sey oldugunu. bana da lazim bi tane cuzdani eşofana koyunca assa dogru cektiryo buna koyarim herseyimi ne guzel 😀
16 Yorumla
+1 yılModa askim sen anlamaz ve bilmezsin oraya ister ayakkabı bağcıgı koy ister şeker koy sevgilin alsın bu kimsenin umrunda değil iliklenmeyen yerde düğmede oluyor misal bildin mi köylü kızı
114 Yorumla- +1 yıl
Ben beğeniyorum yazmadım aşkım algı problemin olduğu aşikardı zaten şu an net emin oldum neyse sen almassın olur biter üretilen her şey senin için değil zaten bukadar kasma o markayı bilmiyordur bu gelmiş dalga geçiyor kezbansu😂
- +1 yıl
Bu marka da yok zaten sadece trend bu hayatım beğenir begenmez
- +1 yıl
Seninle tartışmaya bile girmicem kezbansu bozuk paranı koymaya devam et😂
- +1 yıl
Ay laf mi soktun sen kezbansu
- +1 yıl
Hayatim alma sen ya kasma bukadar al diye kapina mi vardilar senin dolabını toplasak pradadan bir çöp alamazsin tipten belli dalga geçtiği markaya bak
- +1 yıl
Ahahaha pazarından giyin aşko sen kimse zorlamıyor memnunsan ne ala çüss💋🤷🏻♀️
O kadar doğru diyorsun ki saçma sapan şeyler verilen paraya yazık
10 Yorumla
+1 yılBotta para gezdirmek. Atakların yere. aaglam bassın diye bir metefordan esinlenmiş tasarımcı.
10 Yorumla
+1 yılBencede saçma koyarsan oraya belki ir kulaklık koyarsın yani ben olsam onu koyarım
10 Yorumla
+1 yılOda cepte fazlalık olmasın diye bir kolay yöntem diye düşünmüş olabilirler.
10 YorumlaAyakkabıyı ağırlaştırabilir
Görünth olarak da hoş değil10 Yorumla
+1 yılBiz de yapmıştık bu cüzdanlı botlardan, gereksiz olduğu kadar da çok zor yapması.🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılTasarımcılarım kafası sonunda eror vermiş amaç yok 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBeyinsizlik bunları tasarımcı yapanı silkmek lazım kendilerine gelmeleri için
10 Yorumla
+1 yılKâğıt para, çakmak vs gibi şeyler konması için sanırım ama sade olması daha hoş olurdu.
10 Yorumla
+1 yılŞunu almak isteyen varsa beni engellesin beyni olmayanı görmek istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılAdli kontrol şartıyla serbest bırakılan mahkumlar için yapılmış oraya izleme cihazı koyuyorlar
10 Yorumla
+1 yılModanın artık saçmalama evresine girdiğini görüyoruz işte
10 Yorumla
+1 yılEskiden sigara paketi çorabın içine konulurdu ondan ilham alıp yapmışlar sanırım
10 Yorumla
+1 yılDemek ki bir şeyleri kolaylaştırmak için tasarlanmış. Gayet mantıklı ve ince bir düşünce.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnike'ın travis scott modelleriyle baya popüler oldu bu olay şimdi de herkes yapmaya başladı
10 Yorumla
+1 yılTuvalet kağıdı, ped koyarız artık şhlckc başka ne amacı olacak?
00 Yorumla
+1 yılYedek çorap sıkıştırmak 🤣😂
17 Yorumla- +1 yıl
Sen kullanıyormusun bunlardan yedek çorap dışında farklı şeyler de koyulabilir var ya insnlar neler icat ediyorlar modacı m8 olsam ne yapsam 😂🤣
- +1 yıl
Bu şey gibi motorsikletin yanında oturaklı seleler oluyor ya adı vardı sanki onun adı bende saklı 😂🤣🤣işte onlarvgibi ya da yan car 😂🤣🤣
- +1 yıl
Yok bende sevmedim o ne ya öyle kirli çıkı gibi hissederim kendimi 😂🤣
+1 yılYalnız fiyatı 25 bin lira
15 Yorumla- +1 yıl
O cüzdan yeri vs çıkıyordur onun dışında fena durmuyor bir de fiyatı da pahalı 25 bin lira ne la xD
- +1 yıl
Çok zengin olursun para harcıyacak yer arıyorsundur alırsın bu ayakkabayı
Yedek bağcık koyma yeri olabilir
13 YorumlaTam da moda hastası, cinconlara göre işte. Aslında bi işe yaramaz ama neymiş, modaymış… yerim modasını 😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılLüzumsuz lüzumsuz işler
10 YorumlaHer yerimizden para akıyor manasında
10 Yorumla
+1 yılmarkaların ürettiği tarz ürünler
10 Yorumla
+1 yılBen de çözemedim ne koyacaksak
10 Yorumla
+1 yılHahaha yeni gördüm ama bayağı iyi alayım bi tane)
10 Yorumla
+1 yılŞıngır şıngır gezersin sjsjsj sjs
10 Yorumla
+1 yılÇok saçma duruyor ne işe yarar ki o cüzdan
10 YorumlaNe saçma şeyler çıkıyor ya
10 YorumlaHarbiden çok gereksiz olmuş 😃😃😃
10 Yorumla
+1 yılİlk defa görüyorum 🙃
10 Yorumla
+1 yılilgi çekmek için canım bence
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi