Kombini akşamdan planlayıp sabah kalktığınızda mı giyiniyorsunuz? Yoksa sabahtan mı kararınızı veriyorsunuz?

Kombini akşamdan planlayıp sabah kalktığınızda mı giyiniyorsunuz? Yoksa sabahtan mı kararınızı veriyorsunuz?
Bazen gardırop önünde iki saat uğraşıyorum giyip beğenmeyip çıkarıp falan. Bazen de önceden düşünmüş oluyorum ve bir seferde giyip çıkıyorum.
Ama genelde farklı kombinlere gitme peşinde olup bir çok kıyafet deneyip yanılma durumum oluyor. Yatağın üstü göçebeye dönüyor. Xjjdjd
Üste sweatshirt alta penye eşofman.
2 dakikamı alır.
Kızın teki benimle buluşmaya bu kıyafetle mi gelmeyi uygun buldun demişti geçen yıl.
Ben de kahveleri içtikten sonra kalkalım, birbirimizin zamanını almayalım demiştim.
Çok kabasın demişti. Bunu duyunca da istersen sen kahve de içmek istemiyorsan kalkabilirsin dedim. Tamam ben kalkacağım dedi.
Buraya kadar her şey normal de, o günden sonra kız her Allah'ın günü wp mesaj atıp, ne öküzlüğümü, ne odunluğumu, ne kabalığımı, ne de nobranlığımı bırakmıştı...
Ben tamam mesaj atma diyorum, atarım diyor. Atmamı istemiyorsan engelle falan dedi.
Bu kadınlar harbiden dayaklık.
Her neyse, konu kıyafet dediğim gibi spor giyimi severim.
@Edameda06 o ayette darp ifadesi kadını dövün anlamını ihtiva etmiyor. Bir miktar korku vermek. O bahsettiğiniz ayet de Nisa Suresi 34. ayet. Allah kadın dayak yesin diye yaratmamış. Ki Peygamber Efendimiz de hiçbir zaman eşine zarar verici şekilde vurmamış.
Benim yazdığımın dinle ahlakla alakası yok. Hatta dinim kadını korumayı emrediyor.
Benim dediğim tam dayaklık kelimesi sertlik barındırıyor, şiddet uygulamam ben. Kadına vururum ama dizime yatırıp biraz erkeklik, biraz öküzlük, biraz romantizm ve biraz da şehvet içeren durumla poposuna... Bu durumu da sadece eşim yaşar. Elin kadınından bana ne...
@Edameda06 hayatıma girecek kadın elbette tepemi attırırsa dizime yatırıp poposunu açıp bir güzel pataklarım. Hak ettiyse erkeğinin erkekliğini görür!
O ayeti ne kadınlar anlıyor, ne de erkekler. Huysuzluk eden kadını uyarın, düzelmezse yatağı ayırın, yine düzelmezse darp edin diyor ama o darbın tefsirine bakınca kadını kollarından tutup hafif sarsmak da darp.
Haaa diyeceksiniz, Allah nasıl böyle bir ifade kullanabilir kuluna karşı...
Kadının dili bazen öyle bir hal alır ki kırbaç yanında halt etmiş. Annem babama öyle sözler söyler ki, anamı kenara çekip kurban olduğum bu söylenir mi bir erkeğe, erkeğin gururu ağırdır derim. Peder zaten sinirden ne yapacağını şaşırır, evden camiye gider yatsı namazı bitişine kadar da gelmez. Bu sürede de bizim valide deli olur, kocası gidince nerede bu adam diye... İşte Allah bunun için o uyarıcı hali kural olarak koymuş.
Siz, herhangi bir erkeğe "sen erkek misin" deyiverin, sonrasında o adamı görün. İşkence bir sözdür o. Ama işte kadının dilinin önünde süzgeç yok.
@Edameda06 ben bir kadına neden "sen kadın mısın" diyeyim? Bu söz çok ağırdır. Erkekler laf kavgası yapamadığı için zaten kadına şiddet uyguluyor çoğu.
Ancak "sen erkek misin" sözünü kullanan bu sitede kadınlar gördüm. Gerçek hayatta da çok yakınım olan biri söylüyor kocasına.
Hem niye sinirlendiniz şimdi?
Genelde fazla zamanımı almıyor. sabah uyandığım zaman eğer dışarı çıkmam gerekiyorsa gideceğim yere göre değişiyor tabi ki ama genelde 10 sürüyor en fazla. bunun dışında dişlerimi fırçalayıp parfüm sıkıp çıkıyorum çok fazla zamanımı almıyor ama tabi ki özel bir yere gidiyorsam ya da biriyle buluşacaksam daha fazla sürebiliyor 15 dakika gibi.
ohooo daha ne olsun 😂 15 dakikayı birde ben bulsam keske
Daha mı uzun sürüyor abla senin hazırlanman 😂
birazcık fazla ya cok degil 🙄 2 saat kadar
🙄... Bende kendime uzun sürüyor derdim 😂 neyse geriye kalan 1 saat 45 dakika da film izleyebilirim
😂😂😂 bak çok mantıklı film biter o zamana kadar
Sabah işe gelmek için giyindim 10 dakika falan ama buluşmaya gideceksen veya tek başıma gezeceksen falan özen gösteriyorum bir 20 dakikamı falan alıyor tabii siz kızların giyinme süresine göre çok az biliyorum
😂😂😂 ama öyle değil mi
Cevap
11Cevap
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Önceden planlanan her şey sıkıcı ben hızla düşünüp hızla karar aldığım spontane anların delisiyim. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Ben de planlarken tıkanıyore 😄
Öyleyse gülelimmmm 😂😂😂😂
Hiç kombin plani yapmıyorum. Çıkmadan önce dolabımı açıyorum ve ne renk şal takmak istiyorsam o an ona göre giyiniyorum.
Evet, bir de giymek istediğim ayakkabı bot önemli seçimlerimde😁
Hepsi birbiriyle kombin oluyor. Çantasına varıncaya dek.
Teşekkür ederim, kocam ve babam sağ olsun sponsolarim🧿💙🎊💫
Insallah 🤣🤣🤣
Kadın için zor ama erkek 5 dk yı geçiyorsa sorun vardır 😃
giydiklerimin hepsi siyahtır vede çoğu aynıdır yani okadar vaktimi almıyor
Pek almıyor hemen giyinirim erkeğiz sonuçta süslenme gibi lüksümüz yok 😅
Yirmi dakikamı filan alıyor. Tabii o da ne giyeceğime karar verdiysem
Evet asıl problem o 😂
Kiminle ne zaman nerede buluşacağımıza göre değişir birde benim için özel mi ne kadar özel o var
Gittiyim yere bakar düyünse baya alıyr zaman ama rutin dışarı çıkacaksam yarm sat maxsimum
kafamın ruhanı dengesine göre 1 saat veya 1 gun sürebilir
gardıropumun karşısına geçip giyeceğim şeyleri seçmem maksimum 5 dk
Bayanların basit aslında da onlar zoru seçerler
Dolabin kapağını açıp rastgele giyiniyorum.. Sadece 5 dakika
Sabah uyanınca el yüz yıkama diş fırçalama giyinip evden çıkma 10 dk
sevmek bir ömür sürer giyinmek 1 dakika 🤣
Ben hem doğaçlama hem de pratik plan yapma konusunda iyiyimdid. Şipsak ışık hızında hallederim. Giyinmek ise benim için çok kolay oluyor anında kombin yapan kıyafet tasarımcısı gibiyimdir 🤣🤣
Bir dakikada çorap mı giyilir benim çoraplar hemen ayağıma giriyor🤣
Çoraplarına çip takılmış olabilir seni takip ediyor olabilirler dikkat et 🤣
Kobra takibi altındasın bence dikkat et görevimiz tehlike 😂
Çoraplardan kurtulursan zaman kazanırsın benden demesi😂 ya da anteraman yap hızlanman lazım
Bir çorap ama hepisinden kurtul sonra hasta olacaksın benden bulacaksın dava mava dur dur tamam sevmediklerini konteynıra sevdiklerini ayağına giy 🤣
Artık bir hafta sürmüyor muydu o ya bana yanlış bilgi vermeden dolayı bir hafta kamu hizmetine büro yönetimi yapcen kabul mü😂
Orasını ben bilemem Kamusell bilir 🤣
Ben diyorum kamuyu yönet sen diyon sekreterlik tercih senin 🤣
en fazla 5 -10 dk😃
👏👏👏
yani genelde erkekler için öyledir çk uzun süren yktur😆
Bu soruları hiç sevmiyom :d
Çook gecikirim ben :D
1-2 saat gittiğim yere bağlı olarak değişir
59 Saniye rekorum var.
o ne ya giymemissin ki birsey
Giydim giydim 🥲
🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Sabah karar veriyorum genelde ve çok uzun sürmüyor
maksimum 30 dakika
5-6 dakika
bi kot kazak için 30 dakika harcamaya hacet yok.
gece çıkıyordumdur o zaman hakkını veririm
Ben de özensiz değil ya da ben özen göstermiyorum demedim zaten. VAkit harcamam dedim
Akçam’dan hazırlıyorum
bunun çok almaz
En az 30 dk
2 dakika
40-45 dakika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?