+1 yıl
Rus Kalpak A dedim: Aslında, A'daki gibi de - C'deki gibi de kullanıyorum. A'daki gibi; daha çok, günlük (okula-işe giderken) kullanıyorum. C'deki gibi; daha çok, romantik- uçuk tonlarda parçalar giydiğimde kullanıyorum. Çok soğuk havalarda da -özellikle karlı havalarda- Rus Kalpak'ı kullanıyorum. B'deki gibi takmıyorum. Çoğumuzda kasıntı durduğunu düşünüyorum. Hipster takılanlarda sevimli olabiliyor.
15 Yorumla- +1 yıl
İstanbul'da yaşıyorum, burada herkes her şeyi giyiyor da bana kasıntı geliyor, çoğunlukla
- +1 yıl
Yani... Derse -neredeyse- kostümle gelenleri gördükten sonra giyimle ilgili her şey -neredeyse- normalleşti benim için 🤣
En İyi Cevaplar
+1 yılBen pek bere takmayı sevmesemde zoraki takmak zorundaym
Kafada saç olmayınca üşüyor otomatik olarak eğer motora binmiyorsam.
O zamanda sectigim bere değil tabi kısa bereler var onu takıyorum.
Güzel oluyor.
Bir ara mesut beresi diye satıyorlardı.
Şimdi nasıl satıyorlar.
İllaha biriyle özdeşleşmesi lazım ya.
Ondan
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣14 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel.
Siz gülmek isteyin ben hep gülecek şeyler yazarım.
Gulebilen insandan zarar gelmez.
🤣🤣😁😁😁😁🤣🤣🤣 - +1 yıl
🤣🤣😁🤣🤣🤣🤣
Bu nasıl bir iştir ki bere bakarken bu soruna denk geldim 😁😁😀 aradığımı buldum neyseki 😃😃😃
16 Yorumla
Bere kullanırım bu tarz da (Resimde ki benim bu arada 😅)
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
u +1 yılŞapka takmayı sevmiyorum hiç kapşonum varsa onu takıyorum 🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
😂
+1 yılSelam gadası 🙃
Kış aylarında pek şapka kullanma adetim yoktur. Ama şimdiki aldığım swit ya da montların şapkalı olmasına dikkat ediyorum.
10 Yorumla
+1 yılİlk kız o kadar güzel ki şapka ençok ona yakışmış🙂 3 modelde güzel aslında ancak İlk model daha tatlı 😊
26 Yorumla- +1 yıl
Yani ķız çuval giyse yakışır, bu yüzden şapka da güzel 🙂
- +1 yıl
3. Model Temel ve Fadime modeli balıkçı şapka yinede güzel durmuş
- +1 yıl
👍😁
+1 yılKafama göre en uygun olanını kullanıyorum. Hem fiziksel hem zihinsel olarak kabul gören her şapka kullanılmaya açıktır🎩
16 Yorumla- +1 yıl
Örnektir 🤣🤣
- +1 yıl
Aldığım şapkalara kız kardeşim çöküyor o yüzden bunu zor kurtardim 🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣bütün kız kardeşler aynı demek ki
+1 yıl
Bu kız çok güzelmiş.
11 Yorumla
+1 yılEn çok c şıkkındaki şapkalara gözüm gidiyor alma hissi oluşuyor bana daha çok yakıştığını düşünüyorum daha iyi soğuktan koruyor
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😊
Şapka kullanan insanları sevmem. Yağmurlu havada su yok onlara
13 Yorumla
+1 yılÇok güzel deri bir şapkam var ama yazlık kışın bile takasım var ama işte deli derler 🙄🙃 Fransız kasket şapkam var o da bi tık büyük geliyor ben kafama bi şey takmıyorum 🙃 düşüncelerim yetiyor
10 Yorumla
+1 yılBen A- şıkkı ile C- yi kullanıyorum. Çok soğuk havalarda daha çok c olanı tercihim.
15 Yorumla- +1 yıl
O french kız modeli sapkası ya düz takarsın, ya yan yüz hattına hangisi daha çok yakışıyorsa. O şapka şu an mevsimi değil. Sonbaharlık daha çok. İnsanın kulakları üşür kışın
- +1 yıl
😂😁😂 Bence yakışmıştır sana hatta tekrar dene bir ara.
+1 yılhiç şapka kullanmıyorum
bu arada nasıl oldun sen iyi misin13 Yorumla- +1 yıl
iyi o zaman sevindim :)
+1 yılgüzel bir cevap veriyorum soruya uygun :D kafama göre ahsh
11 Yorumla
+1 yılC seçeneği diyorum, yılbaşı şapkası gibi. 😄
11 YorumlaEv, araba ve dükkan üçlüsü arasında idame ettiriyorum hayatımı. Haliyle soğuğa fazla maruz kalmıyorum, dolayısıyla şapka da kullanma ihtiyacı hissetmedim daha önce
10 YorumlaBöyle bişi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBere genellikle de 2-3 yıldır çok soğuk olmadıkça kullanmıyorum
11 Yorumla
+1 yılEda yine seksi kızlar paylaşıp erkekleri kendine çekmeye başlamışsın.
Sen de zekisin.😂😂😂
011 Yorumla- +1 yıl
Sporcu sütyenli, kısa şortlu kadınlar. Şapka sorusunda bile muhakkak rükuş giyimli kadınlar.
Şekerim bari bu tarz paylaşımları saat 00:00 sularından sonra yap. Gençler de bu siteyi kullanıyor😇 - +1 yıl
Şekerim burası Paris değil biliyorsun.
Çevrende paylaşımlarına uygun bir moda meraklısı kaç kişi görüyorsun. Ama ben yine de ısrar ediyorum, paylaşımların fazlasıyla subliminal mesaj kokuyor. Valla biz erkekleri iyi çözmüşsün😂 - +1 yıl
Eda dalga mı geçiyorsun ya sen? Bütün kadınların, doğanın üstün nilteliklerle donattığı biz erkeklere ihtiyacı vardır☝️
Nasıl bir kibir var sende inanamıyorum. - +1 yıl
Kibir mi 😂 erkeklere ihtiyacımız olabilir, sizin de kadınlara ihtiyacınız olduğu gibi. Doğanın kanununu inkar etmiyorum ben. Ama burada bile erkekleri kendime çekmek gibi bir amacım yok, neden olsun ki, soru paylaşımları ile olamaz bu yalnızca. Erkekler daha çok zekaya bakıyor görselliğin yanı sıra..
- +1 yıl
İşte bu konuda yanılıyorsun. Görsel söz konusu olduğunda karşımızdakini zekâsına dair düşüncelerimiz bulanıklaşmaya başlıyor. Direk görsele kilitleniyoruz bu tip durumlarda.
Kadınlar da bunu çok iyi biliyolarlar doğrusu...
Tabi reddetmiyorum şekerim zeki bir kadınsın, hiç şüphesiz. Ve güzelliğin zekânla birleşince çok daha fazla ışık saçıyorsun etrafına.
Ama paylaştığın resimler konusunda lütfen dürüst ol. Bir şekilde erkeklerin dikkatini çeksin istiyorsun😇 - +1 yıl
Hayır her zaman açık sözlüyüm, öyle olsa öyle derim. Kimden çekinicem. Cinsel sorulara bile gizliden değil açık profilden görüş yazıyorum.. Ama sen tipik klasik bir erkeksen evet görsellik söz konusu olduğunda karşındakinin zekasına dair düşüncen bulanıklaşmaya başlar ve direkt görsele kilitlenirsin :) Ve zeki kadınlar klasik erkeklerin ilgisini çekmeye çalışmazlar.
- +1 yıl
Sadece gülüyorum 😂😂😂😂
Bence klasik erkek diye bir şey yoktur ama klasik kadınlar vardır. Klasik kadınlar daima saygın bir karaktere sahipler. Açık saçık giyinmek yerine daima kararlı ve hoş giyinirler. Saygı duyulacak bir tarzları vardır, konuşurken bile bunu belli ederler. İşte bu kadınlardır, biz erkekleri saf bir aşk ile kendilerine çeken
Klasiklerin tersine yeni nesil kadınlar ise tamamiyle rükuş giyinirler ve çok basit bir karakterleri vardır. Böyle kadınları etkilemek için bakımlı ve yakışıklı olmaya da gerek yoktur. Birazcak paraya, birkaç basit hediyeye direk tav olurlar. Bu kadınlar bizleri cinsel olarak harekete geçirseler de kalbimizde tek bir kıpırtıya dahi yol açmazlar. Daima tek günlük ilişki olarak görürüz bizler böylelerini.
Eda biraz dürüst ol da bari bu sözlerimi çarpıtma. Kesinlikle son derece doğru tespitler.
+1 yılBen kasket kullanıyorum seviyorum
110 Yorumla- +1 yıl
Bundan
- +1 yıl
Yeni uyandın herhalde
- +1 yıl
Daha da iyileşmekten bahsediyosun. Olmaz ki böyle iyileşemezsin ama kuzucum
- +1 yıl
Anladım şekerim en kısa zamanda iyileşirsin umarım ☺️☺️
+1 yılSweat ya da gocuk kapüşonu. Pek takmam gerçi
17 Yorumla- +1 yıl
Gocuk önemli. Kutsalımız bizim o 😂
- +1 yıl
Gocuklu fotom var ufaklık hemen o fotoyu opecem 😂😂
- +1 yıl
Telefonda yok ki 😂 anamlarda albümde duruyor
+1 yılA da çok güzel ama c tam benlik
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen 👍🏻
Ponponlu şapkam var 😋
13 Yorumla
+1 yılHepsi güzel canım
13 Yorumla- +1 yıl
💗
+1 yılÇok nadiren bere kullanıyorum.
11 YorumlaC diyorum çünkü en çok o yakışıyor bana
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen a bazen c
12 Yorumla- +1 yıl
B çok marjinal zaten
Cevap sahibi+1 yılevet bencede
+1 yıl
bundan kullanıyorum ben 😅
00 Yorumla
+1 yılPeluş bucket severim balıkçı beresi severim :)
10 Yorumla
+1 yılTesettürlüyüm, şapka kullanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılBere tarzı kullanırım
10 Yorumla
+1 yılKullanmıyorum hemen hiç
10 YorumlaHiç şapka atkı şal kullanmam
10 YorumlaBere kullanırım hfhf
16 Yorumla
+1 yılKapüşon şapkaları yeterli oluyor
00 Yorumla
+1 yılFransız beresi ve normal bere
00 YorumlaA şıkkı 🌺
10 YorumlaBere:)