#EdamedaKışSporGiyim #Decathlon #EdaModaStil ❄️🚶🏼♀️🏃🏼♀️🧎🏼♀️

#EdamedaKışSporGiyim #Decathlon #EdaModaStil ❄️🚶🏼♀️🏃🏼♀️🧎🏼♀️
Spor salonunu tercih etmiyorum sebebi şu çok güzel spor aletleri egzersizler ile spor yapılabiliyor Fakat benim bünyem o kadar ağır sporları yıllar boyunca yapmak zorunda kaldım ki o spor aletinden buna o egzersizden bu egzersize artık salonlardan ve o programlardan sıkıldım diyebilirim. O yüzden kalın eşofman giyerek yürüyüş yapmayı seviyorum
Bana göre en zevklisi
💙😊
Termal Takımlar: Hava ne kadar soğuk olursa olsun, öyle kat kat ya da montla/kabanla birlikte çok kabarık ya da ağır olacak şeyler giyemem. Benim için; giyside kullanılan ip/kumaş niteliği, mevsim ne olursa olsun çok önemli. Sağlık açısından da - Kullanışlı olması açısından da... Ayrıca; öyle bi giyip çöpe atmadığımdan, dayanıklı olması (paramın çöpe gitmemesi) de benim için önemli. Tüm bunlar nedeniyle; kışın spor için öncelikli tercihim, termal takımlar oluyor.
Konu etiketi'ne yönelik reklam gibi olacak da Decathlon benim de kışlık giyim alışverişi için uğradığım yerlerden biri ve birçok ürünü gibi, termal takımlarını da beğeniyorum.
Çok teşekkür ederim😊🌸
Selam gadası 🙃
Yakın zamanda spor salonuna kayıt olmayı düşünüyorum. Oraya gitmeden önce decathlon'a gidip kendime spor için kıyafetler alacağım. Büyük ihtimalle tişört ve şort almayı düşünüyorum.
Kışın sporda en çok sweet tişört giyiyorum rahat olması için. bunun dışında eşofmanda iyi olabiliyor. ama spor salonuna gidiyorsam o zaman tişört
Spor salonunda ben de askılı bile giymiştim kışın
Evet bende kolsuz tişörtlerden giyiyordum
👍🏻🏃🏼♀️
Cevap
23Cevap
salonda yaptığım için ayni ya eşofman veya tayt
Spor salonuna gidiyorum ve kat kat giyinmem gerekmiyor. Spor yaparken adidasın esnek esofmanlarindan giyorum. Üstüme tişört ve kapşonlu önden fermuarlı sweatshirt giyorum.
Evet
içimde uzun kollu t shirt onun üzerine mont altımda da uzun eşofman olur :)
evet açık alanda yapıyorum sporumu
kesinlikle öyle
spor salonlarını sevmiyorum ben
açık alan daha rahat daha temiz havası
koşu bandının üzerinde aynı yerde yerinde saymak kadar kötü bir durum yok
evet
bol oksijen rahat nefes alınıyor birde
hani ortam temiz oluyor salon gibi her yan ter kokmuyor
Normal tşhört ve şort yeterli oluyor salon yeterince sıcak zaten 😊😊🤗🤗
Spor yapmıyorum ki ben. Motor sporları dicem ama hız yapmayı da sevmiyorum
Deri değil cordura tekstil tercih ediyorum çizmelerim bizon derisi
Suya, darbelere ve sürtünmeye dayanıklı hemen parçalanmayan yüksek dayanıma sahip kot kalınlığında bir kumaş türü
Ama motor sporları da yapıyorum diyemem. Hız yapmayı sevmiyorum çünkü. Ne arabada ne de motosiklette hız yapmam. Sakin giderim.
Kar yağarsa akşam yürüyüş yapmayı seviyorum. Bunun için de özel bişey giymiyorum normal kot pantolon ve kazak yetiyor
Evet akşam karda yürümek çok güzel oluyor. Abimin evi yaklaşık yarım saat sürüyor yürüyerek ona gidiyorum kahve içip sohbet edip tekrar yürüyerek eve dönüyorum. Kar yağınca ama
Sevgilim yok ama benim
😢😢😢
En çok istediğim şey altta tayt üstte dolgulu sutyen ve crop ya da sıfır kol badi
Termal tayt giyiyorum
Aynen öyle valla hem de sporda terlemeyi kolaylaştırıyor
Evet onlar sauna özellikle çok iyi
kışlık spor kıyafet
aynen canım
♥
Kışın spor yapmıyorum 😂😂
Şort ve tişört
Evet ne olmuş 🤷🏻♂️ Geçen sene bütün kış salonda şortla yaptım
🙃
Trekking kış setleri daha iyi oluyor.
Şort tişört salonda çalışıyorum çünkü
Iclık gıyen varmıdır acaba
Sanmam bit yapar
Ben salonda sweatshirt ve tayt giyiyorum.
Çok rahat bebek
Kışın da yazın da dışarıda spor yapmıyorum
En güzel spor evde yapılıyor 🤣🤣
Kışın spor mu :) totomuz donuyor yavrucum 😂
Hep şort ve tişört 😌
Evde yaparken sadece şort giyiyorum, üst yok.😂
Eşofman
İçinde bir kazak olur 😁
Soğuk ya 🙂
tayt crop <3
Şort , şort taytı ve tshirt.
Spor yaparken 🤔 kum torbasında çalışırsan üşümezsin Eda
Spor yapmam normal klasik giyinirim.
Ama zaten zayıfım yapsam süpürgenin çubuğu gibi kalacağım 😀 o kadar yememe rağmen yine alamıyorum doktora da gittim bir sorun yok şükür 3 yıl oldu sigarayı bıraktım içtiğim zaman zaten 55 kilolarda falandım şimdi kurtardık 5 kilo aldım hemen hemen 60 kiloyum ne yukarı ne aşağı alamıyorum artık spor dahi yapmak istemiyorum vücudum istemiyor.😅
Halamda diyor ama galiba tembelim biraz bir fıtness şart tek başıma da bir yere gidemiyorum 😂
😊🤔 kış bitsin bakarız ya teşekkürler..
Ne güzel ormanda karda koşsam
Sıcak tutacak bir şeyler
Polar olabilir
Salonda çalıştığım için şort giyerim
Sen spor yapıyor musun diycem ama sana kilo da yakışıyor. Spor yapmasan da olur :D
Evet, sana serbest her şey :D Her durumda baş tacısın <3
Tayt atlet
Crop
Nike tayt sdfksd
Pijama
Okk
İnce bi eşofman
Olursa olsun 😂
Ehheheheh
Eldiven meselaa
Tişört
Soğuğu seviyorum.