takip ederim
bana ne giysem yakışır
hayır kombinlerimi kendim yaparım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kafam neye eserse uyumlu bir kombin yapar ve dışarı çıkar o kombini giyerim. Moda: zihnimde canlanan kendi podyumumun ürünlerini giydiğim bir kavram benim için
Ya moda çok ucu açık bir şey. Kişinin kendi kafasında kurduğu dünyanın, tasarladığı kıyafetlerin yansıması. Gazeteden bile kıyafet yapıyorlar, kağıttan, plastikten, demirden, pamuktan, ketenden her şeyden ve şekli şemalı çok değişik. O yüzden en iyisi kendi modani ve dünyanı yaratmak. En rahatı kendi bildiğin kendi istedgin, cizdigin yoldur bana göre
Hayır modayı takip etmiyorum, genelde kombinlerimi kendim yapıyorum, yani yakışanı giyiyorum sadece. tabi ki bu o günkü moduma göre de değişebiliyor veya gideceğim mekana göre de değişebiliyor ya da buluşacağım kişiye göre de değişebiliyor.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Modayı illa bi takip ederim bilmeden bi uyum sağlamamak için bilerek zıtlaşmak için. ⭐😄😄😎😎
#tûbasueda 🍀🍀
Bi derdim yok 😄
Bilinçli muhalefetten yanayım 😎😎
Cevap
6Cevap
Hayır kombinlerimi kendim yaparım ama bana ne giysem yakışır 🤪
Hayır modayı takip etmiyorum uyumlu bir şeyle giyiyorum.
Moda dedikleri şey evirip çevirip aynı şeyi giyiyorlar zaten, kendi kombinimi kendim yapıyorum
Kendi zevkimi seviyorum, hoşuma giden bir parça varsa alıyorum takip etmem
Takip etmiyom bir tane sweetim var kış boyu onu giyom bide kıyafet değişmekle uğraşamam
Modayla işim yok benim kafama göre takılırım
Bana ne giysem yakışır heç kombin yapmam 😁😁😁 pijamalarımı giyer spor giyinirim yine yakışır 😁😁😁😅😅😅😅😅
Valla bana me giysem yakışıyor. 🌼
Canımsın ❤️
Evet yakışıyor çok şükür 😊
Bana ne giysem yakışır
Ne giysem yakışmaz diyorum.
Ne giysem yakışır zaten hava soğuk.
Modayla hiç işim yok
Beğendiğim ve rahat olan ne varsa
Kombinimi kendim yaparım
En güzeli yakışanı almak
Ne yakışıyorsa öyle giyerim 😅
Hayatım eşofmanla geçiyor 🚶🏻♀️