Moda & Stil Kış mevsiminde gardırobundan eksik etmediğin neler var? Pnrakgl Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Berelerim ve uzun çizmelerim gardolabımın eksik olmayan parçalarından birisi 🥳⛄🧤 #SoğukSiziDurduramaz #Decathlon Güncellemeler+1 yıl süper soru ⛄ Kış mevsiminde gardırobundan eksik etmediğin neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sweatshirt, kazak, Polar hırka, peluş pijama 😂🐻❄️🐻 1 2 Yorumla Pnrakgl +1 yıl tam bir ev kombinleri 🤦🏻♀️🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet 😄☺️ Yorumla
KLARA_777 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bu yıl 2 mont 3 sweat pantolonlar aldım. Geçen yıl çok almıştım dolapta yer yok. Yeterli bu kadar 1 0 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kaban, atkı, bolca kazak (boya binaen boğazlı da giyerim sorun yok) ve özellikle sweat.. 1 1 Yorumla princesladyyy +1 yıl Instagram için teşekkürler beyfendi 😉 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Mont , hırka , atkı ve renkli berelerim 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl İçi şardonlu sweatshirtler ve kadife pantolonlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sweet tişörtlerim var
Sweatshirt, kazak, Polar hırka, peluş pijama 😂🐻❄️🐻
tam bir ev kombinleri 🤦🏻♀️🤣
Evet 😄☺️
Bu yıl 2 mont 3 sweat pantolonlar aldım. Geçen yıl çok almıştım dolapta yer yok. Yeterli bu kadar
Kaban, atkı, bolca kazak (boya binaen boğazlı da giyerim sorun yok) ve özellikle sweat..
Instagram için teşekkürler beyfendi 😉
Mont , hırka , atkı ve renkli berelerim
İçi şardonlu sweatshirtler ve kadife pantolonlar
Sweatlerim var. 😌
Bot var tek
Mont olmada olmazımız 😂
Sweatshirt
Bot ve mont yeterli.
Hırka, patik, panço.
Herşeyi var
Naftalin
Atkım var..