Sevgilime kış için atkı örmek istiyorum ama bu tür şeyler eskide mi kaldı, demode mi bulur yoksa sevinir mi emin olamıyorum. Ne dersiniz sizce hoşuna gider mi?
eskimez, her zaman romantik ❤️
artık böyle şeyler eskide kaldı, çok demode 😒
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kışın sevgiliye atkı örmek romantik mi yoksa demode mi?
Ben hediye konusunda her zaman düşünülmüş ve anlamı olan hediyelerden yanayım. Bu yüzden sevgilinize değer verdiğinizi, onu önemsediğinizi gösterecek bir hediye çok daha anlamlı geliyor bana.💜 Geçtiğimiz kış erkek arkadaşıma kışın kullanabileceği bir boyunluk örmüştüm ve o günden beri sürekli kullanıyor. Bence böyle bir şey yapmak anlamlı ama karşınızdaki kişinin severek kullandığını görmek daha da anlamlı.🤩
Atkı değil de boyunluk daha hoş duruyo. Ve Hayır demode falan değil. Örmek zaten bukadar zorken , herkese yapmadığım biseyken, ben ona yapıcam da o demode bulucak😂😂 ole bi dünya yok maalesef. Ama sevgilinin bunu kullanıp kullanmicagini bilmem gerekir. Bazı kişiler rahatsız oluyolar. Takamiyolar.
Sevgilimin bana kendi elleriyle hazırladığı her şey benim için çok değerli olur. Doğum günü ya da hediye almayı gerektiren özel bir günse ekstra bir hediye ile hediye etmen daha iyi olur. Ama öyle içinden geldiği için veriyorsan tek ver çok mutlu olur
Romantik olur tabiki de. Keşke bana atkı ören bir sevgilim olsaydı, bana yakışıp yakışmayacağı önemli değil hep takardım o atkıyı. Manevi değeri büyük olurdu benim için. Onun bir parçasını hep yanımda taşırdım.
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Sevdiğim erkeğe kışın değil kış gelmeden boynuna sevgimle ve tutkumla "sarılacağım" o şey her neyse örerim ben. Kaşkol, atkı, veya fular hiç farketmez. Bence demode değil. Muhteşem bir güzellik. Net... #BambaşkaBirAşk#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Atkı örme düşüncesi güzel, örülecek atkının model ve rengi modaya uygunsa o da güzel, demode olması için kişiye ve o günlerin modasına uygun olmaması gerekir bence.