Alışveriş & Hediyeler Cacık yaparken doğrama mı, rendeleme mi yapıyorsunuz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Cacıkta salatalıkları doğruyor musunuz rende mi kullanıyorsunuz? Cacık yaparken doğrama mı, rendeleme mi yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Rendeleme daha iyidir ama cacık sevmem 0 0 Yorumla
Can005 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Cacıkta rendelemek esastır falan diyor muşum. İki türlü de olur ya salatanın üstüne dik ve yan 3 4 parçaya bölüp o şekilde doğrayınca da rendelenmiş kadar oluyor. 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl rendelenince sulanıyor gibi hissediyorum yiyesim gelmiyor 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Küçük ve küp küp doğranmış olmalı benim için. Rendeleme olayını sevmiyorum hiç. 0 0 Yorumla
Kalemsorarkagıtsusar Takip Et Xper 5 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl İkisi de çok güzel oluyor. 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Ben cacık yaparken elimi kullanıyorum... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Rendeleme daha iyidir ama cacık sevmem
Cacıkta rendelemek esastır falan diyor muşum. İki türlü de olur ya salatanın üstüne dik ve yan 3 4 parçaya bölüp o şekilde doğrayınca da rendelenmiş kadar oluyor.
rendelenince sulanıyor gibi hissediyorum yiyesim gelmiyor
Küçük ve küp küp doğranmış olmalı benim için. Rendeleme olayını sevmiyorum hiç.
Farketmiyor ikisini de severim
İkisi de çok güzel oluyor.
Ben cacık yaparken elimi kullanıyorum...
Dograma. Rende sevmem cacikta.
rendeleme
Doğrama
taneli severim
Doğrama
Cacık yapmıyorum
Doğrama yapıyoruz
Dograma
Doğranan