Yuh. Markayı öldürdün resmen. Sana şu kadarını söyleyeyim. Karaca ürün kalitesine çok önem veriyor. Kalite testleri ve denetimlerine bizzat girmiş biri olarak söylüyorum.
@pembeçiçekli bende okadar kullanan kisiden duyduğumu aktardım, neden soylemeyeyim babamın oğlumu karaca , aynı kalite de ürünler de var, kahve makinasini kim aldıysa 1 sene sonra çöp oldu, airfrey aynı zamanda ben Philips aldim, arkadaşlarım uygun diye karaca aldı, memnun değiller açık ara fark var, tabak ve fincanlarina bisey demem evet güzel porseleni, ama elektirikli eşyaları 5 para etmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet iyidir..
Hayır insanlar etikete para veriyor gereksiz pahali, tencerelerinden kahve makinasi ve çay setinden kimse memnun değil çöp resmen
Yuh. Markayı öldürdün resmen. Sana şu kadarını söyleyeyim. Karaca ürün kalitesine çok önem veriyor. Kalite testleri ve denetimlerine bizzat girmiş biri olarak söylüyorum.
@pembeçiçekli bende okadar kullanan kisiden duyduğumu aktardım, neden soylemeyeyim babamın oğlumu karaca , aynı kalite de ürünler de var, kahve makinasini kim aldıysa 1 sene sonra çöp oldu, airfrey aynı zamanda ben Philips aldim, arkadaşlarım uygun diye karaca aldı, memnun değiller açık ara fark var, tabak ve fincanlarina bisey demem evet güzel porseleni, ama elektirikli eşyaları 5 para etmez.
Evett tasarımları da mükemmel ama sanırım tencerelerinden memnun değil insanlar ben tabak canaklarını beğeniyorum
Vasat asla önermem ceyizimdeki çelik tencereyi 2 ay zor kullandım değişik bir şey oldu içi rengi mengi farklı bir şey oldu
Ben beğeniyorum.. ama suret desenlerini beğenemedim diğerleri harika
Evet beğeniyoruz. Uzaktan bakıp ama çünkü gücümüz yetmiyor almaya
Bayılıyorum ürünleri o kadar güzel ki
Çok kaliteli kesinlikle 🍀
Evet yemek takımı, kahve makinesi güzel
Türkiyede marka sıralamasında ilk beşe girer
Meydanda var gereksiz pahalı geliyor bana.
Evet birisinin kafasında deniyorum tabakları
Evet kaliteli
evet