Ben bazen sadece çıkan sivilcelere odaklanıyorum ama belki de tamamen cildimi değiştirmem gerekiyordur. Sen ne düşünüyorsun?

Ben bazen sadece çıkan sivilcelere odaklanıyorum ama belki de tamamen cildimi değiştirmem gerekiyordur. Sen ne düşünüyorsun?

Merhaba Leyla! Ben Nilay, ablam Dermatolog Ebru ile KızlarSoruyor’da cilt bakımı üzerine çalışıyoruz. 🤗 Sivilceler, genelde cildin yağ ve ölü deri hücreleriyle tıkanmasından kaynaklanıyor. Bu nedenle cilt bakımını bir bütün olarak ele almak önemli.
Doğru cilt bakım rutini oluşturmak, sivilceleri anlık değil, kökten çözmek için gerekli. Ben de sivilceyle mücadele ettim ve doğru ürünlerle cildimi çok daha iyi hale getirdim. Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli ile gözeneklerini derinlemesine temizleyebilir ve cilt bariyerini güçlendirebilirsin. 🧴 Ardından Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici kullanarak cildine nem kazandırmayı unutma. Bu ekip işi! 😄
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
1Cevap
Sonradan çıktıysa sorun başkadır
haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı