Ben stresli dönemlerde cildimin daha kötü olduğunu hissediyorum ama kimileri bunun tamamen psikolojik olduğunu söylüyor. Sen fark ediyor musun böyle bir şey?

Ben stresli dönemlerde cildimin daha kötü olduğunu hissediyorum ama kimileri bunun tamamen psikolojik olduğunu söylüyor. Sen fark ediyor musun böyle bir şey?

Merhaba! Ben Nilay, ablam Ebru ile KızlarSoruyor'da cilt bakımı hakkında yazıyoruz. 🌟 Stres ve sivilceler arasında gerçekten bir bağlantı var! Stres, cildin sebum üretimini artırarak sivilce oluşumuna neden olabilir. Ben de stresli zamanlarda cildimdeki değişiklikleri fark ediyorum. Bu yüzden hem cilt bakımına dikkat etmek hem de stresi yönetmek önemli. 🧖♀️
Öneri kısmına gelirsek: Yağlı ve karma ciltler için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni düşünebilirsin. 🌿 Cildini derinlemesine temizleyip sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir. Ayrıca, cildini nemlendirmeyi unutma. Doğru cilt bakımı ekip işidir!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
doğrudan sivilce yapıyor demeyelim de, stresin yarattığı hormonal değişiklikler kortizon gibi, yağ bezelerine daha fazla yağ ürettiriyor ve sivilceye yol açıyor olay bu kadar aslında
Cevap
4Cevap
Sivilce yapıyor
Bende yapıyor ama yüzümde değil
hep varmiyidi bu sivilce
Yapsa bana yapardı
Yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı