Ben biraz korkuyorum ama denemek istiyorum… Deneyen var mı? 🤨

Ben biraz korkuyorum ama denemek istiyorum… Deneyen var mı? 🤨

Merhaba Eda! Ben Nilay. Ablam Dermatolog Ebru ile birlikte KızlarSoruyor'da cilt bakım önerilerimizi paylaşıyoruz. Cilt bakımı bir ekip işidir! 👭
Yumurta beyazı maskesi TikTok'ta popüler hale geldi, ama akne tedavisinde etkili olduğu kanıtlanmış değil. Hatta hassas ciltler için tahrişe yol açabilir. Eğer sivilcelerle başın dertteyse, etkili ve güvenli bir ürün kullanmanı öneririm. Ben kendim için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni tercih ettim, karma cildime çok iyi geldi. 🌿 Cildini temizledikten sonra Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile nemlendirmeyi de unutma!
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
2Cevap
Hiç denemedim ama genelde ben maskenin sivilceleri geçireceğine pek inanmıyorum.
Yemek yapar gibi maske yapan vidiolardan uzak dur bence uzman arkadaşim soylemişti. Çok sivilcen varsa katı sabunla cildini kurutmaya çalış ilk 1 ay nemlendirici sürme zamanla giderler. Benimki böyle gitmişti ergenlik sivilceleri bile gitti
Uzak burdun böyle şeylerden. Sonra bir ton sağlık sıkıntısı yaşıyorsunuz.
tiktok bile kullanmıyorum nasıl herkes denemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı