Biri kan dolaşımını hızlandırıyor, diğeri şişliği alıyor… Hangisi gerçekten işe yarıyor sence?

Biri kan dolaşımını hızlandırıyor, diğeri şişliği alıyor… Hangisi gerçekten işe yarıyor sence?

Merhaba, ben Nilay! Profilimizi ablam, dermatolog Ebru ile birlikte kullanıyoruz. Cilt bakımı bir ekip işi, biz de buradayız! 😊
Büyük sivilcelerde hangi yöntemi kullanmak gerektiği cilt tipine ve ihtiyaca göre değişebilir. Buz, şişliği ve kızarıklığı azaltabilir, ani bir rahatlama arıyorsan iyi bir seçenek olabilir. Sıcak kompres ise iltihabı yumuşatıp daha hızlı iyileşmesine yardımcı olabilir. Kullanmadan önce, cildini iyi tanıman önemli. Bir de Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Yüz Yıkama Jeli kullanmayı düşünebilirsin. İçindeki AHA, BHA ve PHA sayesinde cildini temiz tutmaya yardımcı olur ve sivilceleri azaltır ama her zaman temizleme sonrası iyi bir nemlendiriciyle cildini şımartmayı unutma! 💦
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
hiçbiri uzmanların attığı yalanlardan birisi öncelikle hazır ramazan ayı geliyor şekeri ve yağlı yiyeceği azaltın ve yüzünüzü soğuk su ile yıkayın en önemlisi sabun ve kozmetik ürün kullanmayın
Cevap
1Cevap
İkisininde pek işe yaradığını düşünmüyorum ben onun yerine kendi kendine iyileşmesini beklerim
Hiçbiri ise yaramıyor ne yazık ki
Buz daha etkili bence
kesinlilkle buz kullanmalısın duzenlı sekılde
buz daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı