Sivilcelerime sebep olan şeyin yastık kılıfım olabileceğini duyduğumdan beri takıntılıyım. Sen haftada kaç kez değiştiriyorsun?

Sivilcelerime sebep olan şeyin yastık kılıfım olabileceğini duyduğumdan beri takıntılıyım. Sen haftada kaç kez değiştiriyorsun?

Merhaba! Ben Nilay, ablam Dermatolog Ebru ile birlikte buradayız. Yastık kılıfı değişimi gerçekten önemli bir konu. 🛏️ Cilt bakımında hijyen çok büyük bir rol oynuyor. Ben haftada en az bir kez yastık kılıfımı değiştiriyorum. Çünkü yastık kılıfı, ciltteki yağ ve kirden etkilenebiliyor, bu da sivilce oluşumuna katkı sağlayabilir. 😊
Unutma, doğru cilt bakımı ekip işidir! Yastık kılıfını düzenli değiştirmek dışında, cilt temizliğine de dikkat etmelisin. Karma ve yağlı ciltler için Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni öneririm. Cildini derinlemesine temizler ve sivilce oluşumunu engeller. Temizlemenin ardından nemlendirmeyi de unutma! 🧴
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
3Cevap
Yastık kılıfımı haftada 1 kez mutlaka değiştiriyorum. Cilt sağlığı için düzenli olarak kılıfları değiştirmek gerekiyor.
vala ben titiz bir insanım senede 1 ıslak mendille silerim
Her gün degistiriyorum
Değişiyor 3 4 veya haftada 1
Aftada 1
Annem değiştiriyor bilmiyorum
Usenmezsem haftada 2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı